БанкАмерицард кредитна картица додаје бонус за регистрацију

Почевши од августа. 23. 2021., картица са годишњом накнадом од 0 УСД, која раније није садржала бонус за регистрацију, нуди следеће: 100 УСД кредитног бонуса на мрежи након куповине од најмање 1.000 УСД у првих 90 дана од отварања налога. Овај нови бонус је додатак промотивној бескаматној понуди картице: 0% уводних АПР-а за 18 циклуса наплате на куповине и на било који пренос стања извршен у року од 60 дана од отварања рачуна, а затим текући АПР од 12.99%-22.99% Варијабилни АПР.

Кредит БанкАмерицард® кредитне картице од 100 УСД је пристојна понуда, посебно за картицу која раније није имала бонус за регистрацију. И можете користити кредит да делимично покријете накнаду за пренос стања картице.

Међутим, ако је ваш циљ да отплатите постојећи дуг са картицом, онда нова куповина да бисте испунили услов потрошње бонуса вероватно неће имати смисла. На крају бисте могли да нагомилате још дуга поврх свог почетног стања. То је зато што након истека периода без камате за пренос стања и куповине на картици, све нове куповине које не отплатите у потпуности, као и било који неплаћени износ из уводног периода, сносиће картицу је у току АПР.

Плус, картица не зарађује награде, што значи да осим новог бонуса и уводне понуде, не пружа много дугорочне вредности.

Ипак, ако сте у могућности да останете на врху своје потрошње и исплатите је на време иу потпуности у сваком обрачунском циклусу, нови бонус може да се покаже као корисна предност.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за пренос стања

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here