Најбољи пословни штедни рачуни у октобру 2021,

Пословни штедни рачуни са високим приносом нуде најбољи поврат за власнике малих предузећа. Ови рачуни нуде годишњи процентуални принос изнад националног просека, који је тренутно 0.06%, према Федералној корпорацији за осигурање депозита.

Обичне банке обично нуде исподпросечне каматне стопе. Од овог писања, Цхасе, Банк оф Америца и Веллс Фарго нуде АПИ од само 0.01% на њихове пословне штедне рачуне. Онлине банке, с друге стране, имају тенденцију да нуде веће камате и ниже накнаде.

НердВаллет-ови избори за најбоље пословне штедне рачуне нуде АПИ од 0.20% или више.

» ВИШЕ: Потребан је пословни текући рачун? Погледајте наше фаворите.

Резиме најбољих пословних штедних рачуна

Рачун

АПИ

Минимални депозит за отварање

Мјесечна накнада

Пословна штедња од живог храста

0.50%.

$0.

$0.

Прва интернет банка пословна штедња на тржишту новца

0.50%.

$100.

5 УСД, одузето са просечним дневним стањем од 4.000 УСД.

ТАБ банка Пословно тржиште новца

0.25%.

$25.

$0.

Акос Бусинесс Савингс

0.20%.

1,000 долара.

5 УСД, одузето са просечним дневним стањем од 2.500 УСД.

Цапитал Оне Бусинесс Адвантаге Савингс

0.20% за билансе до 5 милиона долара; 0.10% до 0.20% за билансе изнад 5 милиона долара.

250 долара.

3 УСД, одузето са минималним салдом од 300 УСД.

» ВИШЕ: Како отворити пословни банковни рачун

Најбољи пословни штедни рачуни

Пословна штедња од живог храста

Пословни штедни рачун Ливе Оак је рачун заснован на мрежи без месечних накнада за одржавање и минималног стања. Овај рачун почиње да зарађује камату — 0.50% АПИ — са стањем од 1 цента.

Овај пословни штедни рачун такође укључује бесплатно онлајн банкарство, приступ мобилној апликацији Ливе Оак Банк и шест исплата без накнаде месечно (10 долара за свако након тога). Можете пренети средства на свој Ливе Оак Бусинесс Савингс рачун АЦХ уплатом, депозитом на мобилном чеку, поштом или банковним депозитом. Ливе Оак не прихвата готовинске депозите нити нуди приступ банкомату са овим налогом.

Прва интернет банка пословна штедња на тржишту новца

Штедни рачун на тржишту новца од Прве интернет банке може се отворити са само 100 долара и зарадити АПИ од 0.40%. Овај рачун за штедњу на мрежи има месечну накнаду за одржавање од 5 УСД, која се може одустати са просечним дневним стањем од 4.000 УСД или више.

Са овим рачуном можете извршити до шест месечних трансакција; све додатне трансакције захтевају накнаду од 5 УСД. Овај пословни штедни рачун такође укључује бесплатно онлајн и мобилно банкарство са даљинским и скенираним опцијама депозита, као и електронске изводе. Банкомат картице су доступне само физичким лицима.

ТАБ банка Пословно тржиште новца

Иако је ТАБ банка добро позната у индустрији транспорта, њен пословни рачун на тржишту новца — нуди 0.25% АПИ — доступан је свим власницима малих предузећа. Овај штедни рачун на мрежи има минимални захтев за отварање депозита од 25 УСД и почиње да зарађује камату са стањем од 1 УСД.

Рачун нема месечне накнаде и укључује онлајн, мобилно и текстуално банкарство; онлајн плаћање рачуна; обавештења о налогу; и аутоматизовано телефонско банкарство. Поред тога, сваког месеца ћете добијати шест повлачења без накнаде; након тога, наплатићете накнаду од 20 долара за свако повлачење.

Акос Бусинесс Савингс

Рачун Акос Бусинесс Савингс зарађује 0.20% АПИ, захтева минимални почетни депозит од 1.000 УСД. Овај налог има месечну накнаду за одржавање од 5 УСД, која се може одустати са просечним дневним стањем од 2.500 УСД.

Овај рачун омогућава шест повлачења/трансфера без накнаде месечно; сваки вишак повлачења/трансфера је 10 долара. Акос такође ограничава задужења, кредите и депоноване ставке на 20 месечно; свака додатна ставка је 30 центи.

Рачун Акос Бусинесс Савингс не укључује пословну дебитну картицу. Да бисте подигли новац, можете користити банковни трансфер или АЦХ трансфер на одговарајући пословни текући рачун са плаћањем рачуна.

Као и сви Акос банковни рачуни, овај пословни штедни рачун се може отворити и њиме управљати потпуно онлајн. Рачун такође укључује бесплатно онлајн и мобилно банкарство са даљинским депозитом било где, бесплатну слику и бесплатно плаћање рачуна.

Поред тога, за мала предузећа основана након 1. јуна 2020., Акос нуди бонус добродошлице од 100 УСД за отварање новог налога. Да бисте зарадили овај бонус, морате одржавати просечно дневно стање од $2,500 током прва два месеца након отварања налога.

Цапитал Оне Бусинесс Адвантаге Савингс

Пословни штедни рачун компаније Цапитал Оне зарађује гарантовано 0.20% за билансе до 5 милиона долара за првих 12 месеци. Баланси изнад тог прага зарађују између 0.10% и 0.20% за то време. Када промотивни период истекне, зарадићете стандардну променљиву годишњу стопу.

Бусинесс Адвантаге штедни рачун носи месечну накнаду од 3 УСД, која се ослобађа уз минимално стање од 300 УСД и захтева почетни депозит од 250 УСД. Можете подићи средства са свог штедног рачуна у филијали, са банкомата (без накнаде на банкоматима Цапитал Оне), онлајн или путем АЦХ трансфера. Повлачења и трансфери су ограничени на шест по циклусу наплате, али банка не објављује своју прекомерну накнаду за трансакцију.

Пословни штедни рачуни вс. пословни рачуни тржишта новца

Рачуни пословне штедње и пословни рачуни на тржишту новца су пословни банковни рачуни осигурани од стране ФДИЦ-а који вам омогућавају да зарадите камату на своја средства. Као и штедни рачуни, рачуни на тржишту новца се обично држе до ограничења повлачења од шест месеци.

Традиционално, рачуни тржишта новца нуде веће камате у поређењу са штедним рачунима, али то више није увек случај. Међутим, вероватније је да рачуни на тржишту новца укључују дебитну или банкоматску картицу, као и чекове.

На шта треба обратити пажњу када упоређујете пословне штедне рачуне

У зависности од финансијских потреба вашег предузећа, ево неколико фактора које бисте можда желели да узмете у обзир – поред каматне стопе – да бисте лакше одабрали рачун за пословну штедњу:

  • Минимални почетни депозит: Колико кошта отварање рачуна? Ови захтеви могу да варирају, али ћете желети да будете сигурни да имате довољно новца издвојеног за отварање налога.

  • Месечне накнаде: Да ли постоји месечна накнада повезана са одржавањем налога? У идеалном случају, ваш пословни штедни рачун ће имати ниске накнаде или никакве накнаде.

  • Захтев за минимално стање: Да ли је потребно минимално стање на рачуну да бисте зарадили АПИ? Овај термин се такође може користити у вези са месечним накнадама: Да ли је потребно минимално стање на рачуну да би се одустало од било које месечне накнаде за одржавање повезане са налогом? Уверите се да можете континуирано да одржавате минималне захтеве да бисте избегли губитак камата или, обрнуто, месечне накнаде.

  • Месечна повлачења или трансфери: Иако су Федералне резерве уклониле захтев који намеће максимум од шест месеци за подизање са штедних рачуна од априла 2020. године, многе банке и кредитне уније настављају да примењују ова ограничења. У неким случајевима, прекомерна повлачења могу довести до тога да ваш пословни штедни рачун буде пребачен на пословни текући рачун.

  • Приступ банкомату: Да ли је пословна дебитна картица или АТМ картица укључена у ваш штедни рачун? И ако јесте, где га можете користити? Ако тражите посебно ове функције, вероватније је да ће их понудити обичне банке у поређењу са онлајн конкурентима.

  • Како отворити: Можете ли да отворите рачун на мрежи или морате да посетите филијалу? Да ли вам банка дозвољава да изаберете између две опције како бисте отворили свој рачун?

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here