Најбоље јефтино осигурање за изнајмљиваче на Флориди

Живот на Флориди има своје предности - плаже, сунце и никада не морате да вадите аутомобил из снега - али изнајмљивачи такође треба да буду спремни на опасности живота у држави Сунсхине. Осигурање изнајмљивача на Флориди може покрити ваше ствари након оштећења од урагана, тропских олуја, вртача и других катастрофа.

НердВаллет је упоредио стопе од више од десет компанија широм државе како би пронашао најбоље јефтино осигурање за изнајмљивање на Флориди.

Колико кошта осигурање изнајмљивача на Флориди?

Просечна цена осигурања закупаца на Флориди је 196 долара годишње, или око 16 долара месечно, према анализи стопе НердВаллет-а. То је више од националног просека од 168 долара.

Испод је просечна цена осигурања закупаца у 25 највећих градова Флориде. Најјефтинији од њих је Порт Ст. Луцие, где осигурање изнајмљивача у просеку износи само 159 долара годишње. Они у Хајали плаћају највише 233 долара годишње, у просеку.

Цити

Просечна годишња премија

Просечна месечна премија

Боца Ратон

$184

$15

Боинтон Беацх

$185

$15

Брадентон

$172

$14

Цапе Цорал

$172

$14

Бистра вода

169 долара

$14

Цорал Спрингс

$191

$16

Форт Лодердејл

188 долара

$16

Форт Миерс

$176

$15

Гаинесвилле

$173

$14

Хиалеах

$233

$19

Холливоод

188 долара

$16

Јацксонвилле

$161

$13

Киссиммее

$180

$15

Лаке Вортх

$185

$15

Лакеланд

178 долара

$15

Мајами

$215

$18

Мирамар

$190

$16

Напуљ

$184

$15

Оцала

$177

$15

Орландо

188 долара

$16

Порт Ст. Луцие

159 долара

$13

Св. Петерсбург

168 долара

$14

Таллахассее

$173

$14

Тампа

187 долара

$16

Вест Палм Бич

$180

$15

» ВИШЕ: Колико је осигурање закупаца?

Осигуравајућа друштва јефтиних изнајмљивача на Флориди

НердВаллет је узорковао стопе широм државе од разних компанија, укључујући и познате националне осигураваче и мање добављаче са седиштем на Флориди. Ево компанија које нуде најјефтиније осигурање изнајмљивача на Флориди.

Компанија

Просечна годишња премија

Просечна месечна премија

Фарма Флорида Биро

109 долара

$9

Безбедност на првом месту

$112

$9

Путници

118 долара

$10

Осигурање имовине грађана

$124

$10

Банкерс Инсуранце

$132

$11

Државна Фарма

$134

$11

Аллстате

$142

$12

универзалан

$173

$14

Универсал Проперти

$176

$15

Товер Хилл

$181

$15

УПЦ осигурање

$191

$16

Америцан Стратегиц

$193

$16

О најјефтинијим компанијама

Биро за фарму Флориде: Да бисте добили осигурање изнајмљивача од најјефтиније компаније у нашој анализи, мораћете да постанете члан Фарм бироа вашег округа. Да бисте сазнали више, погледајте наш преглед осигурања Фарм Буреау.

Сигурност на првом месту: Можда ћете имати право на попусте од овог осигуравача са седиштем у Флориди ако живите у затвореној заједници, имате централни аларм за провалу или пожар или имате најмање 55 година.

Путници: Спајање ваших изнајмљивача и осигурања аутомобила са Травелерс може вам донети до 5% попуста на вашу премију аутомобила. Такође можете уштедети новац ако нисте поднели недавне захтеве закупаца.

Осигурање имовине грађана: Овај непрофитни ентитет је основала влада Флориде да обезбеди осигурање имовине онима који га не могу добити нигде другде. Осигурање можете купити само преко Цитизенс-а ако су вас други осигуравачи Флориде одбили или ако су понуде других компанија више од 15% веће од стопе коју вам Цитизенс нуди.

Банкерс осигурање: Поред стандардних опција, Банкерс нуди неколико типова покрића које можете додати на своју политику изнајмљивача на Флориди, укључујући покриће трошкова преваре идентитета, покриће одговорности за животиње до 300.000 долара и додатно покриће за вредне предмете као што су накит или бицикли.

Државна фарма: Највећи осигуравач у земљи, Стате Фарм нуди покриће за враћање идентитета које можете додати својој политици закупаца за 25 долара годишње. Ово покриће вам помаже да надгледате и повратите свој кредит након инцидента крађе идентитета и надокнадиће повезане трошкове до 50.000 долара.

Аллстате: Изнајмљивачи који су пензионисани и имају најмање 55 година могу уштедети до 25% на својој политици изнајмљивања Аллстате. Такође можете уштедети ако преко компаније добијете осигурање и изнајмљивача и аутомобила.

Универсал: Универсал Нортх Америца се налази у Сарасоти и продаје разне полисе на Флориди, укључујући изнајмљиваче и осигурање од поплава. Његове политике закупаца укључују основно покриће за одговорност, личне ствари и додатне трошкове живота ако морате да се иселите током покривених поправки.

Универсал Проперти: Још један осигуравач на Флориди (са седиштем у Форт Лодердејлу), Универсал Проперти нуди разне попусте, укључујући уштеде за изнајмљиваче старије од 65 година или оне који имају централно надгледање аларма против провале.

Товер Хилл: Ова осигуравајућа компанија са седиштем у Гаинесвиллеу нуди неколико начина да прилагодите вашу полису осигурања, укључујући додатно опционо покриће за рачунаре, превару идентитета и фалсификовање кредитних картица.

УПЦ: Са седиштем у Ст. Петерсбург, УПЦ је специјализован за осигурање приморских држава склоних ураганима и тропским олујама. Компанија нуди стандардно покриће изнајмљивача као што је осигурање од одговорности и покриће за ваше личне ствари.

Америцан Стратегиц: Ако купите осигурање изнајмљивача преко Прогрессиве-а, ово је једна од компанија која би могла да потпише вашу полису (то је подружница Прогрессиве-а).

» ВИШЕ: Могу ли да поделим осигурање изнајмљивача са својим цимером?

Јефтино осигурање на Флориди изнајмљује од најбољих компанија

Ако више волите да купујете осигурање од широко доступних компанија са јаком репутацијом, размислите о једном од следећих осигуравача из осигуравајућих компанија НердВаллет најбољих изнајмљивача.

Компанија

НердВаллет оцена

Годишња премија

Путници

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

118 долара

Државна Фарма

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

$134

Аллстате

4.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

$142

» ВИШЕ: Најбоље јефтино осигурање аутомобила на Флориди

Шта треба знати о осигурању изнајмљивача на Флориди

Флорида је склона одређеним природним катастрофама - ураганима, тропским олујама, вртачама и торнадом - и нису сви покривени стандардном полисом осигурања закупаца.

На пример, полисе већине изнајмљивача искључују штету услед поплава. То значи да ако живите у стану у приземљу и ваше ствари су уништене ураганским олујним ударом, ваше ствари вероватно неће бити покривене осим ако нисте додали осигурање од поплава у своју полису.

Полиса већине изнајмљивача покрива штету од ветра, али у „подручјима са базенима са ветром“ на Флориди са високим ризиком, можда ћете морати да купите и ово покриће посебно.

Флорида је веома склона вртачама, а државни закон захтева да све компаније за осигурање имовине покрију штету услед „катастрофалног урушавања земљишног покривача“.” Имајте на уму, међутим, да ово не укључује мање од катастрофалне штете од вртача. Свеобухватније покриће понорница је генерално доступно уз додатну цену, иако Цитизенс Проперти Инсуранце Цорпоратион укључује покриће губитака у вртачу у свим својим полисама закупаца.

» ВИШЕ: Припрема за ураган: Шта изнајмљивачи на Флориди треба да знају

Оно што одређује стопе осигурања закупаца Флориде?

Просечне годишње премије наведене изнад могу вам дати грубу представу о томе шта можете да очекујете, али ваше квоте осигурања изнајмљивача ће зависити од неколико фактора.

Твој кредит

Иако осигуравајућа друштва не користе традиционални кредитни резултат за постављање ваших стопа, обично гледају на сличну меру која се зове резултат осигурања заснован на кредиту како би проценили колика је вероватноћа да ћете поднети захтев. Побољшање вашег кредита може вам помоћи да платите мање за осигурање изнајмљивача.

Испод је пет најјефтинијих компанија на Флориди за оне са лошим кредитом.

Компанија

Просечна годишња премија

Просечна месечна премија

Фарма Флорида Биро

109 долара

$9

Безбедност на првом месту

$112

$9

Путници

118 долара

$10

Осигурање имовине грађана

$124

$10

Универсал Проперти

$176

$15

» ВИШЕ: Како лош кредит може повећати стопе осигурања ваших изнајмљивача

Где живите

Ако је ваш дом у приобалној заједници која је под великим ризиком од урагана, или живите у насељу са више криминала од просека, можда ћете платити више за осигурање изнајмљивача. Близина вашег дома пожарним хидрантима или станицама такође може утицати на ваше цене.

Историја ваших потраживања

Ако сте поднели било какве захтеве за осигурање закупаца у последњих неколико година, ваш осигуравач вам може наплатити више. Испод је пет најјефтинијих компанија на Флориди за изнајмљиваче који су поднели недавну тужбу за крађу.

Компанија

Просечна годишња премија

Просечна месечна премија

Безбедност на првом месту

$112

$9

Фарма Флорида Биро

117 долара

$10

Осигурање имовине грађана

$124

$10

Путници

129 долара

$11

Банкерс Инсуранце

$141

$12

Карактеристике вашег дома

Да ли живите у затвореном насељу или згради са обезбеђењем? Да ли имате кућни сигурносни систем или пожарни аларм? Такве карактеристике могу вам донети попусте на осигурање изнајмљивача.

Ваш одбитак

Одабир већег одбитка може вам уштедјети новац на вашој политици закупаца на Флориди. Само се уверите да можете да приступите довољно готовине да платите одбитку у малом.

Ваша ограничења покривености

Генерално, што вам је потребно више покрића, више ћете платити. Ако имате врхунски намештај или већи дом, вероватно ће вам требати више покрића личне имовине (и стога платити више за своју полису) него некоме са неколико комада половног намештаја у студијском стану.

» ВИШЕ: Шта је осигурање закупаца и шта оно покрива?

Друге политике

Многе осигуравајуће компаније нуде пакетне попусте ако од њих купујете и изнајмљиваче и ауто осигурање.

Ваш пас

Пошто осигурање од одговорности изнајмљивача обично покрива штету ако ваш пас некога угризе, можда ћете платити више - или уопште нећете бити покривени - ако је ваш љубимац раса за коју осигуравајућа друштва сматрају да представља већи ризик, као што је пит бул или доберман пинч.

» ВИШЕ: Зашто је вашем псу потребно осигурање од одговорности чак и ако је савршен

Уред за регулацију осигурања Флориде

Имате притужбе или питања у вези са осигурањем изнајмљивача на Флориди? Уред за осигурање у Флориди би могао да помогне. Можете да позовете линију за помоћ потрошачима на 877-МИ-ФЛ-ЦФО (877-693-5236) или да приступите другим услугама на њеном веб-сајту.

Често постављана питања

Да ли вам је потребно осигурање изнајмљивача на Флориди?

То није прописано законом, али неки власници могу захтевати осигурање изнајмљивача. Чак и ако ваш није, можда ћете желети да купите полису како бисте покрили своје ствари у случају пожара, крађе или других катастрофа. Погледајте шест разлога да не прескочите осигурање изнајмљивача.

Ко продаје осигурање изнајмљивача на Флориди?

Можете купити осигурање изнајмљивача на Флориди од мешавине национално познатих компанија као што су Стате Фарм и Травелерс и локалних осигуравача као што су Флорида Фарм Буреау, Сецурити Фирст и Товер Хилл. Купујте око понуде осигурања изнајмљивача да бисте пронашли праву компанију за вас.

Шта покрива осигурање изнајмљивача на Флориди?

Стандардна политика изнајмљивача ће покрити ваше ствари за пожаре, крађу и штету од ветра, између осталих катастрофа, али генерално неће покрити ваше ствари ако је ваш дом поплављен. За то ће вам требати посебно осигурање од поплава.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here