Најбољи програми награда за вечеру

Преузимање хране за понети или доставу директно из вашег омиљеног ресторана? Добре вести, јер се и оне рачунају.

Још боља вест је да су ови програми награђивања за вечеру једноставни за коришћење. Углавном, можете га „подесити и заборавити“ и аутоматски прикупити додатне награде када једете вани. Обично, све што треба да урадите да бисте прикупили награде је да региструјете било коју кредитну или дебитну картицу у програму награђивања по избору, а затим ту картицу користите да платите оброк у једном од хиљада ресторана који учествују. У неким случајевима можете зарадити додатне поене писањем рецензије.

» Сазнајте више: Најбоље кредитне картице за вечеру

Преглед садржаја

 • Најбољи општи програми и апликације за ручавање

 • Најбољи програми за ручавање авио компаније

 • Други програми авио компаније

 • Најбољи програми за обједовање у хотелима

 • Како се пријавити

 • Како да максимизирате своје награде за вечеру

Најбољи општи програми и апликације за ручавање

Многи програми награда за вечеру су директно повезани са програмима лојалности авио-компанија или хотела. Ако нисте заинтересовани за путовања или желите више флексибилности да зарадите опште награде за путовања, погледајте следеће програме за ручавање следећи пут када изађете са пријатељима или породицом.

Неигхбоурхоод Носх

За разлику од већине програма за ручавање које ћемо покрити, Неигхборхоод Носх (раније назван иДине) има структуру награда засновану на томе колико потрошите током годину дана, а не да ли сте достигли одређени статусни ниво. Тачније, зарађујете:

 • 5% назад на потрошњу мање од 750 долара годишње.

 • 10% назад на трошење 750 долара или више годишње.

Морате се одлучити за обавештења путем е-поште од Неигхборхоод Носх да бисте се квалификовали за ове бонусе. Добијате своје награде као Америцан Екпресс поклон картицу када стање награда достигне 20 УСД. Поклон картица укључује све награде које добијете до краја месеца у којем ваш налог достигне минимум. Затим можете да користите поклон картицу где год се прихвата Америцан Екпресс.

Упромис

Ако имате око на будуће трошкове колеџа за своју децу, Упромисе Дининг Програм може вам помоћи да уштедите у образовању.

Чланови зарађују стан 2.Повраћај 5% готовине на сваку куповину у једном од ресторана који учествују у програму. Само повежите било коју дебитну или кредитну картицу коју имате са програмом и платите свој оброк том картицом.

Награде се депонују на Упромисе рачун. Коришћење Упромисе Мастерцард у ресторанима који испуњавају услове повећава бонус за повраћај новца до 5%. Власници рачуна такође могу да зараде додатних 15% бонуса на сав поврат новца сваке године када повежу картицу са квалификованим планом штедње 529 колеџа.

Иако је потенцијал за награду мањи од онога што бисте добили преко Неигхборхоод Носх, имајте на уму да многе државе нуде пореске олакшице онима који доприносе плану 529. Осим тога, ваши доприноси се могу уложити и касније користити за квалификоване трошкове образовања.

Орбитз Ревардс Дининг

Ако волите да путујете, али не желите да се ограничите на једну авио-компанију или хотелски ланац, Орбитз Ревардс Дининг је добра опција. Зарадићете 5% у Орбуцкс-у за сваки долар потрошен у ресторанима који учествују. Затим можете користити свој Орбуцкс да резервишете део или цело своје следеће путовање.

Као и Упромисе, Орбитз Ревардс Дининг вам неће дати исти потенцијални поврат као Неигхборхоод Носх. Али то чини откуп на Орбитзу лаким.

Ракутен Дининг

Ранији еБатес, Ракутен не враћа само новац за куповину у малопродаји. Такође има програм награђивања за вечеру, где можете зарадити 5% готовине назад када користите повезану кредитну картицу у ресторанима који учествују.

Мораћете да одете у апликацију Ракутен да бисте видели понуду ресторана у вашем крају:

Када подесите свој Ракутен налог, имате могућност да зарадите или готовину (1 цент по потрошеном долару) или Америцан Екпресс чланске награде (1 поен по потрошеном долару). Ово је узбудљива вест за путнике који често могу да добију више од 1 цента по боду за своје АмЕк бодове.

Нећете одмах добити поврат новца (или награде за чланство); Ракутен шаље уплате само једном у кварталу.  Добићете чек поштом ако изаберете повраћај готовине или ће ваши поени за чланство бити депоновани директно на Америцан Екпресс око 15. фебруара, маја, августа и новембра.

Досх

Као и Ракутен, Досх је апликација која нуди поврат новца за куповину у малопродаји и ресторанима. Само повежите своју кредитну или дебитну картицу у апликацији, и кад год вечерате у ресторану који учествује, аутоматски ћете добити проценат свог рачуна назад. Видећете да се повраћај готовине појављује на вашем Досх налогу брзо када платите оброк помоћу повезане картице.

Можете изабрати да вратите новац на ваш банковни рачун, ПаиПал рачун или Венмо.

Назад на врх

Најбољи програми за ручавање авио компаније

Авио-програми за ручавање често нуде до 5 миља по потрошеном долару; Вредност сваког програма за ручавање је заснована на томе колико цените миље честих летова авио-компаније спонзора. Ако живите у близини чворишта авио-компаније, програм обедовања те авио-компаније ће вам вероватно бити вреднији, јер ћете вероватније користити миље. Ево прва три:

СкиМилес Дининг

Ако често летите Делта Аир Линес-ом, СкиМилес Дининг нуди најбољу вредност. Пазите на промоције за нове чланове када се пријавите за програм. СкиМилес Дининг ће редовно нудити понуде дајући новим члановима додатне бонус миље када се придруже, вечерају и попуне анкету. Ево како функционишу нивои награда:

 • Члан: Зарадите 1 миљу за свака потрошена $2 ако одлучите да не примате промотивне е-поруке од СкиМилес Дининг-а.

 • Изаберите члана: Зарадите 3 миље по $1 ако одлучите да примате промотивне е-поруке.

 • ВИП члан: Зарадите 5 миља за 1 УСД ако одлучите да примате промотивне е-поруке и имате 11 или више квалификованих трансакција у ресторану у календарској години.

Као што видите, бити члан доњег нивоа тешко да се исплати. Постати изабрани члан је лако као означити поље за пристанак на примање е-поште од програма. Ако редовно једете ван куће, неће вам требати превише времена да достигнете статус ВИП члана.

МилеагеПлус Дининг

Као и код СкиМилес Дининг, Унитед Аирлинес’ МилеагеПлус Дининг нуди три нивоа чланства, а што брже можете да пређете на лествицу статуса, то боље:

 • Основни члан: Зарадите 1 миљу за потрошена $2 ако одлучите да не примате промотивне е-поруке од МилеагеПлус Дининг.

 • Изаберите члана: Зарадите 3 миље по $1 ако одлучите да примате промотивне е-поруке.

 • ВИП члан: Зарадите 5 миља за 1 УСД ако одлучите да примате промотивне е-поруке и имате 11 или више квалификованих трансакција у ресторану у календарској години.

Пазите на периодичне специјалне промоције да бисте зарадили још више награда када вечерате.

ААдвантаге Дининг

За оне који желе да остваре више Америцан Аирлинес ААдвантаге миља, овај програм за ручавање нуди исте нивое као програми Делта и Унитеда:

 • Основни члан: Зарадите 1 миљу за сваки потрошен долар ако одлучите да не примате промотивне е-поруке од ААдвантаге Дининг.

 • Изаберите члана: Зарадите 3 миље по $1 ако одлучите да примате промотивне е-поруке.

 • ВИП члан: Зарадите 5 миља за 1 УСД ако одлучите да примате промотивне е-поруке и имате 11 или више квалификованих трансакција у ресторану у календарској години.

Назад на врх

Други програми авио компаније

Делта, Унитед и Америцан нису једине авио-компаније које имају програме награђивања. Ево неких других авио компанија које вреди размотрити:

 • Аласка Аирлинес: Зарадите до 5 миља за сваки потрошен долар.

 • ЈетБлуе Аирваис: Зарадите до 3 поена за сваки долар потрошен на локацијама које учествују.

 • Соутхвест Аирлинес: Зарадите до 2 поена за сваки потрошен долар, плус 10 поена по завршеној рецензији. Такође зарадите 500 бонус поена када зарадите 1.500 поена кроз програм и додатних 300 бонус поена са сваким следећим повећањем од 1.000 поена.

 • Спирит Аирлинес: Зарадите до 5 миља за сваки потрошен долар.

Назад на врх

Најбољи програми за обједовање у хотелима

Док многи програми лојалности хотела дају попусте у одабраним ресторанима, ево два која нуде бонус поене за јело у ресторану:

Хилтон ХХонорс Дининг

Ако сте лојални Хилтону и његовом широком избору брендова, можете зарадити до 8 поена за 1 долар са његовим програмом за ручавање:

 • Основни члан: Зарадите 2 поена за сваки потрошен долар ако одлучите да не примате промотивне е-поруке од Хилтон ХХонорс Дининг.

 • Изаберите члана: Зарадите 5 поена за сваки долар ако одлучите да примате промотивне е-поруке.

 • ВИП члан: Зарадите 8 поена за сваки долар ако одлучите да примате промотивне е-поруке и имате 11 или више квалификованих трансакција у ресторану у календарској години.

ИХГ Ревардс Цлуб Дининг

Као и Хилтонов програм за ручавање, ИХГ Ревардс Цлуб Дининг — из ИнтерЦонтинентал Хотелс Гроуп — нуди до 8 поена за 1 потрошен долар:

 • Основни члан: Зарадите 1 поен за сваки потрошен долар ако одлучите да не примате промотивне е-поруке од ИХГ Ревардс Цлуб Дининг.

 • Изаберите члана: Зарадите 5 поена за сваки долар ако одлучите да примате промотивне е-поруке.

 • ВИП члан: Зарадите 8 поена за сваки долар ако одлучите да примате промотивне е-поруке и имате 12 или више квалификованих трансакција у ресторану у календарској години.

Марриот Еат Ароунд Товн

Марриотт је најновији хотелски играч који је ушао у игру за обједовање са својим програмом Еат Ароунд Товн. Нуди до 6 Марриотт Бонвои поена за 1 потрошен долар:

 • Основни члан: Чланови Марриотт Бонвои-а зарађују 4 поена за сваки потрошен долар.

 • Елитни чланови: Сребрни, златни, платинасти, титанијумски и чланови Амбассадор Марриотт Бонвои-а ће зарадити 6 поена за сваки потрошен долар. Власници било које кобрендиране Марриотт кредитне картице добиће 6 поена за 1 потрошен долар, плус додатних 2-4 поена по долару зарађеном за храну и пиће потрошене на кобрендираној картици.

Назад на врх

Како се пријавити

Када изаберете програм награђивања за вечеру по избору, потребно је да креирате налог и да се региструјете. Ови програми за ручавање су одвојени од било ког програма награђивања хотела или авио компанија чији сте можда већ део, тако да морате да креирате нови налог.

На пример, можда сте већ члан Америцан Аирлинес ААдвантаге и зарађујете поене на летовима, али морате да се упутите на званичну веб локацију ААдвантаге Дининг Ревардс да бисте креирали налог за награде за вечеру и регистровали своју кредитну картицу по избору да бисте почели да зарађујете миље. Ово важи за све наведене програме за ручавање.

Назад на врх

Како да максимизирате своје награде за вечеру

У овом тренутку, можда се питате да ли можете једноставно да се пријавите за све програме награђивања за вечеру и гледате како се награде убацују — зарађујући поене у више програма за исти оброк.

Колико год то било узбудљиво, то није опција. Већином ових програма за ручавање управља компанија која се зове Ревардс Нетворк, која вам не дозвољава да број ваше кредитне картице региструјете у два одвојена програма за ручавање у исто време.

То не значи да не постоје други начини да максимизирате своје награде. Пошто Ревардс Нетворк вам омогућава да региструјете било коју кредитну картицу за било који од њених програма за ручавање, можете одабрати картицу која нуди бонус награде за вечеру. Ево неколико кредитних картица које нуде велике бонусе за вечеру:

 • Цити Престиге® картица: 5 поена за сваки потрошен долар.

 • Цити Премиер® картица: 3 поена за сваки потрошен долар (почев од августа. 23, 2020).

 • Америцан Екпресс® златна картица: 4 поена за сваки потрошен долар. Примењују се услови.

 • Цхасе Саппхире Ресерве®: 3 поена за потрошен 1 УСД.

 • Кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс: повраћај готовине од 4%.

 • СимплиЦасх® Плус пословна кредитна картица из Америцан Екпресс-а: повраћај 3% готовине. Примењују се услови.

Или можете да користите кобрендирану кредитну картицу своје авио компаније или програма лојалности хотела, иако обично не нуде ништа више од 1 миље или поена по 1 УСД потрошеном на вечеру.

Штреберски савет: Власници Цхасе Саппхире Ресерве® картица могу да добију бесплатно чланство у ДоорДасх-овој служби за испоруку претплате, ДасхПасс, која оглашава бесплатну доставу квалификованих поруџбина из одређених ресторана. Примењују се услови. Назад на врх

Све информације о кредитној картици Цапитал Оне® Савор® Цасх Ревардс и СимплиЦасх® Плус Бусинесс кредитној картици из Америцан Екпресс-а независно је прикупио НердВаллет. Цити Престиге® Цард, Цити Премиер® Цард, Цапитал Оне® Савор® Цасх Ревардс кредитна картица и СимплиЦасх® Плус Бусинесс кредитна картица из Америцан Екпресс-а више нису доступне преко НердВаллет-а.

Информације у вези са Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс кредитном картицом прикупио је НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац ове картице.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here