Најбоље осигурање куће у Пенсилванији за 2021,

Ако сте власник куће у Пенсилванији, обично ћете платити много мање од националног просека за осигурање куће. У просеку од 801 долара годишње, осигурање куће у Пенсилванији кошта нешто више од половине националног просека од 1.585 долара.

НердВаллет је анализирао стопе од 12 различитих осигуравача у држави како би одредио најбоље осигурање за куће у Пенсилванији. Имајте на уму да су ове стопе процене и зависе од много различитих фактора, тако да ваше могу да варирају.

Најбоље осигуравајуће куће за власнике кућа у Пенсилванији

Неколико НердВаллет-ових најбољих компанија за осигурање куће у 2021. нуди полисе у Пенсилванији. Ево их, уз просечне годишње премије:

Компанија

НердВаллет оцена

Просечна годишња премија

Цхубб

5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,259.

Натионвиде

5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,265.

Државна Фарма

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

815 долара.

УСАА*

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

770 долара.

*УСАА је доступна само активној војсци, ветеранима и њиховим породицама.

Своју политику власника куће можете прилагодити бројним додацима, али испод су типови покрића који су обично стандардни:

Врста покрића

Шта ради

Место становања

Исплати се за поправку или обнову структуре вашег дома.

Друге структуре

Покрива оштећења на неповезаним структурама као што су шупа или ограда.

Лична имовина

Плаћа поправку или замену личних ствари као што су намештај или одећа.

Додатни трошкови живота

Плаћа боравак у хотелу, оброке у ресторанима или друге трошкове ако морате да живите негде другде док се ваш дом подвргава покривеним поправкама.

Одговорност

Покрива правне трошкове и штету ако сте одговорни за повреде других људи или њихове имовине.

Медицинска плаћања

Покрива повреде гостију у вашем дому, без обзира на кривицу.

За више детаља погледајте Осигурање власника кућа: шта је то и шта покрива.

Ево мало више о свакој компанији и додацима које нуде.

Цхубб

Иако је Цхубб један од најскупљих осигуравача у држави, његова стандардна политика укључује опције покрића за које други често додатно наплаћују. На пример, власници кућа који купују Цхуббову полису Мастерпиеце-а могу добити пун износ који кошта за замену оштећених или уништених личних ствари, а не амортизовану вредност предмета.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће Цхубб

Натионвиде

Натионвиде укључује покриће уредбе или закона као део стандардне полисе осигурања власника кућа. То значи да ако треба да ускладите свој дом са важећим грађевинским прописима као део захтева, Натионвиде плаћа неке или све трошкове. Натионвиде такође покрива до 500 УСД неовлашћених кредитних или дебитних трошкова као део своје стандардне политике.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће широм земље

Државна Фарма

Стандардна покривеност „повећане границе становања“ Државне фарме могла би да се допадне власницима кућа због финансијског јастука који пружа ако треба да обновите свој дом. Све док је кућа осигурана за износ који Стате Фарм процењује да ће коштати његова замена, Стате Фарм обезбеђује до додатних 20% тог износа ако трошкови порасту током обнове.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће на државној фарми

УСАА

Ако сте активни војни члан или ветеран, или сте члан породице, УСАА нуди неколико погодности које обично коштају додатно од других осигуравача. Покривеност крађе идентитета и трошкови замене за оштећене или украдене личне ствари су само две од погодности које су доступне осигураницима у већини држава.

» ВИШЕ: УСАА преглед осигурања куће

Најјефтиније стопе осигурања власника кућа у Пенсилванији

НердВаллет је погледао стопе сваког осигуравача у свих 1.903 поштанских бројева у Пенсилванији како би пронашао најниже премије осигурања куће у држави. Пронашли смо просечну годишњу премију у целој држави од 801 УСД, али ваша стопа може да варира у зависности од тога где живите. Разлика између најјефтинијих и најскупљих стопа у Пенсилванији била је преко 600 долара годишње.

Ево пет најјефтинијих стопа осигурања власника кућа у Пенсилванији:

Компанија

Просечна годишња премија

Вестфиелд

349 долара.

Цумберланд Мутуал

$401.

Пенн Натионал

549 долара.

Аллстате

$581.

Ерие

673 долара.

А ево и погледа на све доступне стопе:

» ВИШЕ: Најјефтиније осигурање куће за 2021

Шта треба знати о осигурању власника кућа у Пенсилванији

Ево неколико ствари које ћете желети да имате на уму док процењујете своје опције за осигурање куће у Пенсилванији:

  • Можда ћете бити подложни одбитку за „именовану олују“." Неки осигуравачи у Пенсилванији могу применити посебну одбитку када одређују колико ће покрити штету коју је проузроковала "названа олуја." Овај одбитак је проценат од осигуране вредности вашег дома, а не износ у доларима. Дакле, ако је ваш дом осигуран на 300.000 долара са одбитком од 5%, морате платити првих 15.000 долара штете од олује пре него што вам осигуравач да цент. Одбитак се може применити на штету од урагана, тропске олује или чак торнада који се јавља као део именоване олује.

» ВИШЕ: Комплетан водич за осигурање од урагана

  • Такође бисте требали размотрити осигурање од поплава. Поплаве су редовна појава у Пенсилванији - у округу са најмање поплава и даље је забележено 15 поплава у последњих 25 година. Штета од поплава обично није покривена осигурањем власника кућа, тако да ће вам вероватно требати посебна полиса осигурања од поплава. Јер скоро сваки У.С. округ је доживео поплаве најмање једном од 1996, осигурање од поплава може бити добра идеја чак и ако не живите у области подложној поплавама.

  • Ваша стопа ће варирати у зависности од тога где живите. Филаделфија је најскупљи део државе за осигурање куће, са просечном стопом за више од 250 долара вишом од другог најближег округа. Да бисте видели просечну стопу у којој живите, ево прегледа по округу:

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here