Најбоље осигурање за кућевласнике у Илиноису за 2021,

Ако сте власник куће у Илиноису, обично ћете платити нешто мање од националног просека за осигурање куће. У просеку од 1.481 долара годишње, осигурање куће у Илиноису кошта око 100 долара мање од националног просека од 1.585 долара.

НердВаллет је погледао 10 различитих осигуравача у држави како би одредио најбоље осигурање власника кућа у Илиноису. Стопе у овој анализи су процене засноване на многим факторима, тако да се ваша стопа може разликовати.

Најбоље осигуравајуће куће за власнике кућа у Илиноису

Неколико НердВаллет-ових најбољих осигуравајућих кућа у 2021. нуди полисе у Илиноису. Ево их, заједно са њиховим просечним годишњим премијама:

Компанија

НердВаллет оцена

Просечна годишња премија

Цхубб

5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,950

Цоунтри Финанциал

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$2,136

Државна Фарма

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

914 долара

УСАА*

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,305

*УСАА је доступна само активној војсци, ветеранима и њиховим породицама.

Своју политику власника куће можете прилагодити бројним додацима, али испод су типови покрића који су обично стандардни:

Врста покрића

Шта ради

Место становања

Исплати се за поправку или обнову структуре вашег дома.

Друге структуре

Покрива оштећења на неповезаним структурама као што су шупа или ограда.

Лична имовина

Плаћа поправку или замену личних ствари као што су намештај или одећа.

Додатни трошкови живота

Плаћа боравак у хотелу, оброке у ресторанима или друге трошкове ако морате да живите негде другде док се ваш дом подвргава покривеним поправкама.

Одговорност

Покрива правне трошкове и штету ако сте одговорни за повреде других људи или њихове имовине.

Медицинска плаћања

Покрива повреде гостију у вашем дому, без обзира на кривицу.

» ВИШЕ: Осигурање власника кућа: шта је то и шта покрива

Ево мало више о свакој компанији и додацима које нуде.

Цхубб

Иако је Цхубб један од најскупљих осигуравача у држави, његова стандардна политика укључује опције покрића за које други често додатно наплаћују. На пример, власници кућа који купују Цхуббову полису Мастерпиеце-а могу добити пун износ који кошта за замену оштећених или уништених личних ствари, а не амортизовану вредност предмета.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће Цхубб

Цоунтри Финанциал

Цоунтри Финанциал нуди три различита нивоа осигурања власника кућа. Његов Премиер ниво укључује покривеност која је јединствена за Цоунтри Финанциал, као што је плаћање за поправку штете узроковане несрећама у домаћинству, као што су опекотине на радној површини или просуте боје. Цоунтри Финанциал такође нуди значајан број додатака као што су покриће за штету од земљотреса и трошкове повезане са крађом идентитета.

» ВИШЕ: Преглед финансијског осигурања у земљи

Државна Фарма

Стандардна покривеност „повећане границе становања“ Државне фарме могла би да се допадне власницима кућа због финансијског јастука који пружа ако треба да обновите свој дом. Све док је дом осигуран за износ који Стате Фарм процењује да ће коштати његова замена, Стате Фарм обезбеђује до додатних 20% тог износа ако трошкови порасту током обнове.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће на државној фарми

УСАА

Ако сте активни војни члан или ветеран, или ако сте члан породице, УСАА нуди неколико погодности које обично коштају додатно од других осигуравача. На пример, осигураници у већини држава имају право на покриће крађе идентитета и трошкове замене за оштећене или украдене личне ствари.

» ВИШЕ: УСАА преглед осигурања куће

Најјефтиније стопе осигурања власника кућа у Илиноису

НердВаллет је погледао стопе сваког осигуравача у свих 1.419 поштанских бројева у Илиноису да би пронашао најниже премије осигурања куће у држави. Пронашли смо просечну годишњу премију у целој држави од 1.481 долара, али ваша стопа може да варира у зависности од тога где живите. Разлика између најјефтинијих и најскупљих стопа у Илиноису била је преко 1.000 долара годишње.

Ево пет најјефтинијих стопа осигурања власника кућа у Илиноису:

Компанија

Просечна годишња премија

Државна Фарма

914 долара

Срео живот

953 долара

Аллстате

$1,209

УСАА

$1,305

Хастингс Мутуал

1,362 долара

А ево и погледа на све доступне стопе:

» ВИШЕ: Најјефтиније осигурање куће за 2021

Шта треба знати о осигурању власника кућа у Илиноису

Ево неколико ствари које ћете желети да имате на уму док процењујете своје опције за осигурање куће у Илиноису:

  • Требало би да размислите о осигурању од поплава. Штете од поплава обично нису покривене осигурањем власника кућа, тако да ће вам вероватно требати посебна полиса осигурања од поплава да бисте били покривени. Полиса осигурања од поплава може бити добра идеја - посебно ако живите у подручју склоном поплавама. Мапе поплава ФЕМА-е могу вам помоћи да видите ризик од поплава на вашој адреси.

» ВИШЕ: Осигурање од поплава: колико кошта и шта покрива

  • Торнада могу бити претња. Илиноис у просеку има више од 50 торнада годишње, а већина се јавља у касно пролеће и рано лето. Стандардна полиса осигурања власника кућа обично покрива штету узроковану торнадом, заједно са свим додатним животним трошковима које бисте могли имати ако сте привремено расељени из свог дома због штете од торнада.

  • Ваша стопа ће варирати у зависности од тога где живите. Генерално, што јужније живите у Илиноису, већа је ваша просечна годишња премија осигурања куће. Да бисте видели просечну стопу у којој живите, ево анализе по округу:

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here