Најбоље осигурање за кућевласнике у Мичигену за 2021,

Ако сте власник куће у Мичигену, обично ћете платити мање од националног просека за осигурање куће. У просеку од 1.315 долара годишње, осигурање куће у Мичигену кошта 270 долара мање од националног просека од 1.585 долара.

НердВаллет је анализирао стопе од 15 осигуравача доступних у држави како би одредио најбоље осигурање за куће у Мичигену. Имајте на уму да су ове стопе процењене и зависе од много различитих фактора, тако да ваши трошкови могу да варирају.

Најбоље осигуравајуће куће за власнике кућа у Мичигену

Неколико НердВаллет-ових најбољих осигуравајућих кућа у 2021. нуди полисе у Мичигену:

Компанија

НердВаллет оцена

Просечна годишња премија

Цхубб

5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,370

Хановер

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

3,015 долара

Државна Фарма

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,057

УСАА*

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

1,356 долара

*УСАА је доступна само активној војсци, ветеранима и њиховим породицама.

Своју политику власника кућа можете прилагодити бројним додацима ових компанија, али испод су типови покрића који су обично стандардни:

Врста покрића

Шта ради

Место становања

Исплати се за поправку или обнову структуре вашег дома.

Друге структуре

Покрива оштећења на неповезаним структурама као што су шупа или ограда.

Лична имовина

Плаћа поправку или замену личних ствари као што су намештај или одећа.

Додатни трошкови живота

Плаћа боравак у хотелу, оброке у ресторанима или друге трошкове ако морате да живите негде другде док се ваш дом подвргава покривеним поправкама.

Одговорност

Покрива правне трошкове и штету ако сте одговорни за повреде других људи или њихове имовине.

Медицинска плаћања

Покрива повреде гостију у вашем дому, без обзира на кривицу.

За више детаља погледајте Осигурање власника кућа: шта је то и шта покрива.

Ево више о свакој компанији и додацима које нуде.

Цхубб

Иако је Цхубб један од скупљих осигуравача у држави, његова стандардна политика укључује опције покрића које често коштају додатно у другим компанијама. На пример, власници кућа који купују Цхубб'с Мастерпиеце полису могу да добију пун износ који кошта за замену оштећених или уништених личних ствари уместо амортизоване вредности.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће Цхубб

Хановер

Хановер нуди неколико пакета кућног осигурања, од којих неки укључују функције као што су надокнада за замену брава након губитка кључева или плаћање за уклањање остатака након покривеног догађаја. Такође ће се одрећи вашег одбитка ако је губитак већи од 50.000 долара.

» ВИШЕ: Преглед кућног осигурања у Хановеру

Државна Фарма

Стандардна покривеност „повећане границе становања“ Државне фарме могла би да се допадне власницима кућа због финансијског јастука који пружа ако треба да обновите свој дом. Све док је кућа осигурана за износ који Стате Фарм процењује да ће коштати његова замена, Стате Фарм обезбеђује до додатних 20% тог износа ако трошкови порасту током обнове.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће на државној фарми

УСАА

Ако сте активни војни члан или ветеран или сте члан породице, УСАА нуди неколико погодности које обично коштају додатно од других осигуравача. Покривеност крађе идентитета и трошкови замене за оштећене или украдене личне ствари су само две од погодности које су доступне осигураницима у већини држава.

» ВИШЕ: УСАА преглед осигурања куће

Најјефтиније стопе осигурања власника кућа у Мичигену

НердВаллет је погледао стопе сваког осигуравача у свих 1.009 поштанских бројева у Мичигену како би пронашао најниже премије осигурања куће у држави. Пронашли смо просечну годишњу премију у целој држави од 1.315 долара, али ваша стопа може доста да варира у зависности од тога где живите. У ствари, разлика између најјефтинијих и најскупљих стопа у Мичигену била је преко 1.800 долара годишње.

Ево пет најјефтинијих стопа осигурања власника кућа у Мичигену:

Компанија

Просечна годишња премија

Меемиц

707 долара

Вестфиелд

760 долара

Франкенмутх

841 долара

Пионеер Стате

$1,015

Биро за фарму у Мичигену

$1,040

А ево и цене свих 15 осигуравача:

» ВИШЕ: Најјефтиније осигурање власника кућа за 2021

Шта треба знати о осигурању власника кућа у Мичигену

Ево неколико ствари које ћете желети да имате на уму када процењујете своје опције за осигурање куће у Мичигену:

  • Размотрите осигурање од поплава. Од 1978. године власницима кућа у Мичигену са осигурањем од поплава плаћено је скоро 100 милиона долара за покривање штете. Штета од поплава обично није покривена осигурањем власника кућа, тако да ће вам вероватно требати посебна полиса осигурања од поплава. Ово је посебно добра идеја ако живите уз обалу језера или у подручју склоном поплавама.

  • Торнада могу бити претња. Мичиген у просеку види око 15 торнада годишње. Стандардна полиса осигурања власника кућа покрива штету узроковану торнадом, заједно са свим додатним животним трошковима које бисте могли имати ако сте привремено расељени због штете од торнада.

  • Цене се разликују у зависности од тога где живите. Генерално, трошкови осигурања власника кућа су већи у Детроиту и околним градовима у поређењу са остатком државе. Да бисте видели просечну стопу у којој живите, ево прегледа по округу:

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here