Најбоље осигурање за кућевласнике у Северној Каролини за 2021,

Северна Каролина види више урагана на копну него већина Сједињених Држава.С. државе, што значи да власници државних кућа - посебно дуж обале и спољних банака - имају тенденцију да плаћају више за осигурање.

НердВаллет анализа 12 осигуравајућих компанија у држави показала је да власници кућа у Северној Каролини плаћају у просеку 1.812 долара годишње за осигурање куће; то је преко 200 долара изнад националног просека од 1,585 долара. Имајте на уму, међутим, да су ове стопе процене и да зависе од много различитих фактора, тако да се ваше могу разликовати.

Најбоље осигуравајуће куће за власнике кућа у Северној Каролини

Неколико НердВаллет-ових најбољих компанија за осигурање куће у 2021. нуди полисе у Северној Каролини. Ево их, заједно са њиховим просечним годишњим премијама:

Компанија

НердВаллет оцена

Просечна годишња премија

Натионвиде

5.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,906.

Државна Фарма

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

1,487 долара.

УСАА*

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу.

$1,579.

*УСАА је доступна само активној војсци, ветеранима и њиховим породицама.

Своју политику власника кућа можете прилагодити бројним додацима ових компанија, али испод су типови покрића који су обично стандардни:

Врста покрића

Шта ради

Место становања

Исплати се за поправку или обнову структуре вашег дома.

Друге структуре

Покрива оштећења на неповезаним структурама као што су шупа или ограда.

Лична имовина

Плаћа поправку или замену личних ствари као што су намештај или одећа.

Додатни трошкови живота

Плаћа боравак у хотелу, оброке у ресторанима или друге трошкове ако морате да живите негде другде док се ваш дом подвргава покривеним поправкама.

Одговорност

Покрива правне трошкове и штету ако сте одговорни за повреде других људи или њихове имовине.

Медицинска плаћања

Покрива повреде гостију у вашем дому, без обзира на кривицу.

За више детаља погледајте Осигурање власника кућа: шта је то и шта покрива.

Ево мало више о свакој компанији и додацима које свака нуди.

Натионвиде

Натионвиде укључује покриће уредбе или закона као део стандардне полисе осигурања власника кућа. То значи да ако треба да ускладите свој дом са важећим грађевинским прописима као део захтева, Натионвиде плаћа неке или све трошкове. Натионвиде такође покрива до 500 УСД неовлашћених кредитних или дебитних трошкова као део своје стандардне политике.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће широм земље

Државна Фарма

Стандардна покривеност „повећане границе становања“ Државне фарме могла би да се допадне власницима кућа због финансијског јастука који пружа ако треба да обновите свој дом. Све док је кућа осигурана за износ који Стате Фарм процењује да ће коштати његова замена, Стате Фарм обезбеђује до додатних 20% тог износа ако трошкови порасту током обнове.

» ВИШЕ: Преглед осигурања куће на државној фарми

УСАА

Ако сте активни војни члан или ветеран, или сте члан породице, УСАА нуди неколико погодности које обично коштају додатно од других осигуравача. Покривеност крађе идентитета и трошкови замене за оштећене или украдене личне ствари су само две од погодности које су доступне осигураницима у већини држава.

» ВИШЕ: УСАА преглед осигурања куће

Најјефтиније стопе осигурања власника кућа у Северној Каролини

НердВаллет је погледао стопе сваког осигуравача у свих 856 поштанских бројева у Северној Каролини како би пронашао најниже премије осигурања куће у држави. Пронашли смо просечну годишњу премију у целој држави од 1.812 долара, али ваша стопа може да варира у зависности од тога где живите. Разлика између најјефтинијих и најскупљих стопа у Северној Каролини била је преко 5.000 долара годишње, при чему су многе веће премије стизале са обале.

Ево пет најјефтинијих стопа осигурања власника кућа у Северној Каролини:

Компанија

Просечна годишња премија

Фарм Биро Северне Каролине

$1,310.

Лититз Мутуал

$1,407.

Лигхтхоусе Инсуранце

$1,443.

Државна Фарма

1,487 долара.

Наслеђе

$1,507.

А ево и погледа на све доступне стопе:

» ВИШЕ: Најјефтиније осигурање власника кућа за 2021

Шта треба знати о осигурању власника кућа у Северној Каролини

Ево неколико ствари које треба имати на уму док процењујете своје опције за осигурање куће у Северној Каролини:

  • Можда ће вам требати посебна покривеност за било какву штету од ветра. Осигурање власника кућа обично покрива штету узроковану ветром, али у Северној Каролини можете платити посебно осигурање за сваку штету од ветра или града. У зависности од тога где живите, ваш осигуравач може одбити да обезбеди покриће од олује као део ваше полисе осигурања власника куће. Ако се то догоди, можете купити засебно осигурање од ветра, или ако вас одбије приватни осигуравач, обично можете добити покриће од Удружења за осигурање осигурања Северне Каролине.

» ВИШЕ: Комплетан водич за осигурање од урагана

  • Требало би да размислите о осигурању од поплава. Национални програм осигурања од поплава платио је становницима Северне Каролине преко 600 милиона долара за поправку и обнову својих домова као резултат разарања урагана Флоренс 2018. Штете од поплава обично нису покривене осигурањем власника кућа, тако да ће вам вероватно требати посебна полиса осигурања од поплава. Ово је посебно добра идеја ако живите уз обалу или у подручју склоном поплавама.

  • Ваша стопа ће варирати у зависности од тога где живите. Осигурање власника кућа у Северној Каролини обично је много скупље дуж обале него када се крећете у унутрашњост. Да бисте видели просечну стопу у којој живите, ево прегледа по округу:

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here