Најбоље осигурање војних аутомобила за ветеране и породице

  • Најјефтиније осигурање аутомобила за ветеране и војску: УСАА

  • Најбољи попуст за осигурање војних аутомобила: Геицо

  • Најбољи попуст за примену од мале компаније: Арбелла

  • Најбоља агенција за осигурање војних аутомобила: Осигурање оружаних снага

Ако сте ветеран или активни припадник војске, ви и ваша породица можда имате право на неке од најбољих стопа осигурања аутомобила.

УСАА нуди ауто осигурање искључиво за ветеране, активну војску и њихове породице. Други пружају посебне попусте и услуге за припаднике војске.

А у Луизијани, од ауто осигуравача се тражи да понуде 25% попуста на војно осигурање аутомобила активним војницима са пуним радним временом. Овај попуст се односи на осигурање од одговорности, које плаћа штету коју сте проузроковали у несрећи. Ако сте распоређени ван државе, морате бити самац или ваша породица мора да живи у Луизијани да бисте се квалификовали. Цене се разликују у зависности од компаније.

Упоредите осигурање аутомобила

са Поштански број Старост 16-2021-2425-3435-4445-5455-6465+ Тренутни осигуравач Тренутно није осигуран21ст ЦентуриААА ИнсуранцеАллСтатеЕсуранцеФармерс ИнсуранцеГеицоНатионал Генерал (ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал (ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)И. Одличан (720-850) Добар (690-719) Просечан (630-689) Лош (350-629) ИДЕМО

Најбоље осигурање аутомобила за ветеране и припаднике војске

Од компанија које пружају војне попусте на осигурање аутомобила или нуде посебне погодности припадницима службе, ниједна не приступа на исти начин. Узимајући у обзир задовољство купаца, жалбе потрошача, укупне оцене НердВаллет-а, детаље о попустима и оно што знамо о ценама, ево наших најбољих избора за осигурање војних аутомобила.

УСАА: Најјефтиније осигурање аутомобила за ветеране и војску

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Детаљи о попусту: Чланови добијају 15% попуста на свеобухватно покриће за возило паркирано у гаражи у војној бази у већини држава. Овај попуст је мало другачији у Калифорнији, јер возачи добијају 5% попуста на свеобухватно осигурање и осигурање од судара када гаражу аутомобил на бази. Ако не возите свој аутомобил и чувате га најмање 30 узастопних дана на безбедној локацији, добићете до 60% попуста на ауто осигурање. Ова погодност може помоћи војним припадницима при распоређивању, али није доступна на Хавајима, Северној Каролини или Вирџинији.

» ВИШЕ: УСАА преглед ауто осигурања

Ако тражите најјефтиније осигурање аутомобила за војску и ветеране, УСАА је добро место за почетак. Има најјефтиније цене у просеку међу осигуравачима војних аутомобила за које имамо стопе (погледајте доле).

УСАА је једина велика осигуравајућа компанија која брине искључиво о бившим и садашњим члановима службе и њиховим породицама, укључујући:

  • Они који су тренутно уписани у ваздухопловство, војску, обалску стражу, маринце, морнарицу, националну гарду и резерве.

  • Пензионисани или часно отпуштени војници.

  • Они у У.С. службене академије, у напредном РОТЦ-у или на РОТЦ стипендији, плус кандидати за официре у року од 24 месеца од пуштања у рад.

  • Породица, укључујући удовице, удовце и невенчане бивше супружнике који су имали УСАА осигурање док су били у браку; такође деца чији родитељи имају или су имали УСАА осигурање.

Пошто није доступан свим потрошачима, НердВаллет не рангира УСАА у својим најбољим компанијама за осигурање аутомобила. Међутим, има мање притужби потрошача него што се очекивало, према подацима Националног удружења повереника за осигурање од три године, и високим оценама задовољства купаца од Ј.Д. Извештаји о снази и потрошачима. Обе ове тачке података су фактори за наше оцене звездицама. Да испуњава услове, сврстао би се у првих пет, а његово осигурање аутомобила је вероватно најближе томе да имате нешто што се зове "полиса војног осигурања аутомобила."

Геицо: Најбољи попуст за осигурање војних аутомобила

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир жалбе потрошача и податке о задовољству купаца.

Детаљи о попусту: Геицо нуди до 15% попуста на ауто осигурање за пензионисане или активне војске, припаднике Националне гарде, оне који су уписани у резерве и чланове војних професионалних организација као што је Савезна кредитна унија морнарице. Такође нуди до 25% попуста за хитно распоређивање, уз нека ограничења, војним припадницима који:

  • Распоређени су у „подручја плаћања непосредне опасности“ коју дефинише Министарство одбране.

  • Чувајте своје аутомобиле у складу са одобреним планом заштите складишта.

» ВИШЕ: Преглед Геицо ауто осигурања

Геицо је такође добио мање притужби потрошача од других осигуравача у својој величини за ауто осигурање, према подацима Националног удружења повереника за осигурање од три године.

Цене су веома личне. Можете добити јефтинију цену од Геицо-а када се урачуна војни попуст јер се примењује све време, а не само када сте распоређени или живите у бази. Морали бисте да добијете понуде за осигурање аутомобила од осигуравача да бисте били сигурни.

Арбелла: Најбољи попуст за примену од мале компаније

НердВаллет оцена: Није оцењено.

Детаљи о попусту: Арбеллин попуст од 10% доступан је купцима из Масачусетса који су распоређени на активној дужности најмање 100 миља од свог аутомобила.

Иако је Арбелла премала да би је НердВаллет оценио у овом тренутку, рангирана је на бр. 6 од 13 међу осталим осигуравачима Нове Енглеске у Ј.Д. Повер'с 2020 Ауто Инсуранце Студи за задовољство купаца. Имао је мање од очекиваног броја притужби државним регулаторима у односу на своју величину, према подацима Националног удружења повереника за осигурање од три године.

Осигурање оружаних снага: Најбоља агенција за осигурање војних аутомобила

НердВаллет оцена: Није оцењено.

Детаљи о попустима: Иако на мрежи нису наведени посебни попусти, осигурање оружаних снага је агенција, тако да вам може дати понуде од више осигуравача унутар своје мреже.

Као и УСАА, осигурање оружаних снага пружа ауто осигурање за ветеране, активно особље и њихове породице. Међутим, он проширује покривеност изван војске и укључује активне или пензионисане запослене у Министарству одбране.

» ВИШЕ: Осигурање власника кућа за ветеране и војску

Стопе осигурања војних аутомобила

УСАА у просеку има најјефтиније осигурање аутомобила за ветеране и припаднике војске, према нашој анализи стопа за 2021. Ове стопе се односе на осигурање са пуним покрићем, које укључује осигурање од одговорности, свеобухватно, од судара, неосигурану/неосигурану заштиту возача и свако додатно покриће које захтева држава. Иако Либерти Мутуал и Армед Форцес осигурање нуде осигурање војних аутомобила, они нису укључени у нашу анализу јер не пружају податке о стопама.

Геицо (као и скоро све компаније) је био скупљи од УСАА у нашој годишњој националној анализи стопе пуне покривености ауто осигурањем. Међутим, има најјефтиније минималне стопе осигурања аутомобила од осигуравача који опслужују припаднике војске, укључујући УСАА.

Ево просечних годишњих стопа за покриће по налогу државе од компанија које нуде осигурање војних аутомобила или војни попуст:

Војно осигуравајуће друштво

Потпун обухват

Минимална покривеност

Арбелла

$1,253

$459

фармери

$1,830

656 долара

Геицо

1,268 долара

380 долара

УСАА

1,169 долара

419 долара

» ВИШЕ: Цитати за осигурање аутомобила: Шта треба да знате

Ко нуди попусте на осигурање војних аутомобила

Компанија

Детаљи о војним попустима

УСАА

До 60% када складиштите возило које нећете возити најмање 30 дана (осим ХИ, НЦ и ВА) и до 15% попуста на свеобухватно када гаражујете у бази у већини држава. Возачи у Калифорнији добијају попуст од 5% на свеобухватан и судар када гаражирају у бази.

Геицо

До 15% широм земље. Подобност варира у зависности од државе.

Арбелла

10% само у Масачусетсу.

фармери

Варира од 2% до 5%, у зависности од државе. Нису све државе квалификоване.

Либерти Мутуал

Износ варира у зависности од државе и политике. Нису све државе квалификоване.

Како уштедети на осигурању аутомобила за ветеране и војна лица 

Чак и уз војни попуст, осигурање аутомобила може бити скупо. Ево неколико начина на које ветерани и активни војни чланови могу смањити свој рачун за осигурање аутомобила:

Разговарајте са својим осигуравачем о вашим опцијама током распоређивања. Компаније за осигурање аутомобила које се пласирају члановима сервиса свесне су посебних околности са којима се клијенти могу суочити, као што је ангажовање у иностранству, што може захтевати складиштење возила и суспендовање или смањење покрића.

Ако сте суочени са војним распоређивањем, узмите у обзир факторе као што су ваша локација, пружалац осигурања аутомобила и дужина времена када ћете бити одсутни. Можда ћете бити у искушењу да откажете своју полису, али губитак покрића осигурања аутомобила, чак и док сте у војном ангажману, може довести до већих премија и бити означен као возач са високим ризиком. Зато је обустављање или смањење осигурања аутомобила генерално бољи избор.

Проверите са својим агентом или осигуравајућом компанијом да одредите најбољу стратегију. УСАА и Геицо, на пример, обезбеђују финансијске водиче и контролне листе за чланове службе који се суочавају са распоређивањем.

Куповати около. Ако сте ветеран или активни припадник војске који жели да нађе најјефтинију цену, од виталног је значаја да упоредите стопе осигурања аутомобила. Купујте најбоље понуде и добијајте понуде пре него што се одлучите за полису војног осигурања аутомобила која је најбоља за вас.

Потражите уштеде осим војног попуста. Немојте престати да тражите уштеде само зато што добијате војни или ветерански попуст. Можете да се квалификујете за друге попусте за осигурање аутомобила само зато што сте добар возач или удружили полисе осигурања куће и аутомобила.

» ВИШЕ: Најјефтиније осигурање аутомобила

На пример, УСАА нуди попусте ако сте одржавали чисту евиденцију вожње пет година или ако је ваше возило старо 3 године или мање. Такође можете да се квалификујете за већу уштеду ако сте добар студент, завршите курс одбрамбене вожње или ако покријете два или више возила полисом.

Често постављана питања Да ли је УСАА само за војску?

Да, УСАА је доступна само активној војсци, ветеранима и њиховим породицама. Нисам сигуран да ли вам одговара? Наш УСАА преглед ауто осигурања разматра опције покрића војног осигурања, оцене задовољства купаца и податке о жалбама.

Ко има најјефтиније осигурање војних аутомобила?

УСАА у просеку има најјефтиније осигурање аутомобила за ветеране и њихове породице, према анализи стопа НердВаллет-а за 2021. Међутим, стопе се могу драстично разликовати у зависности од локације, кредитне историје и марке и модела аутомобила. Увек упоредите цене осигурања аутомобила да бисте пронашли најјефтинију компанију за вас.

Да ли ветерани добијају попуст на осигурање аутомобила?

Не нуде сви ауто осигуравачи попусте на осигурање аутомобила за ветеране, али неколико њих то чини. Геицо и Либерти Мутуал нуде попусте на осигурање војних аутомобила, док се други попут УСАА фокусирају посебно на осигурање аутомобила за ветеране. Ако нисте сигурни, питајте свог агента.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here