Најбоље кредитне картице са накнадама за трансфер без салда

Кредитна картица за трансфер стања може вам помоћи да уштедите на плаћању камата док отплаћујете дуг, али ове картице обично коштају. Већина наплаћује накнаде за пренос салда од око 3%-5% од пренетог стања. Другим речима, сваких 1.000 долара дуга који пренесете може вас коштати између 30 и 50 долара.

У време када се сваки цент рачуна, идеална кредитна картица за трансфер биланса не би имала такву накнаду за пренос стања, као и годишњу накнаду од 0 УСД и дуг период од 0% камата за покретање. Нажалост, ове картице „трипле-зеро“ је тешко пронаћи.

У ствари, понуде за трансфер баланса уопштено је постало теже пронаћи усред економског окружења повезаног са ЦОВИД-19. И пандемија или не, накнада за пренос стања или не, многи од ових производа захтевају одличан кредит (обично ФИЦО резултати од 720 или више) да би се уопште квалификовали.

Ипак, могуће је отплатити дуг за мање коришћењем кредитне картице за пренос стања. Ево неколико опција које могу помоћи.

Штреберски савет: Већина компанија за кредитне картице не дозвољава трансфере истог издаваоца. Ако је ваш дуг код Америцан Екпресс-а, на пример, не можете га преместити на другу Америцан Екпресс картицу.

» ВИШЕ: Зашто је сада теже него икада пронаћи понуду за трансфер стања

Кредитне картице без накнаде за пренос стања

Искрено, број картица које нуде пренос стања без накнаде за пренос стања је увек био мали, а сада је још мањи.

Неке регионалне банке и кредитне уније нуде картице за пренос биланса по нижој цени, али ови производи имају своја ограничења. Кредитне уније захтевају чланство, а регионалне банке не раде у свакој држави. Проверите код локалних банака у вашој области шта нуде. Ево неколико примера онога што је доступно:

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више
  • Платинум кредитна картица Нави Федерал Цредит Унион® наплаћује 0% уводних АПР-а на трансфере стања у трајању од 12 месеци, а затим текући АПР од 5.99%-18.00%, Променљиво. Нема накнаде за пренос биланса, али морате имати право на чланство у савезној кредитној унији морнарице, које је генерално доступно војним члановима и ветеранима, њиховим породицама и цивилном особљу Министарства одбране. Погледајте нашу рецензију ове картице за више информација.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више
  • Кредитна картица СунТруст Приме Ревардс нуди преокрет на типичној картици за трансфер биланса: АПР је увод 4.75% за првих 36 месеци за сва стања пренета у року од 60 дана од отварања рачуна, а затим текућу АПР од 12.74%-22.74 Променљива АПР. У зависности од ваше ситуације, ниска АПР за дужи временски период (у овом случају, три године) може вам уштедети више од понуде од 0% камате за краће време. Нема накнаде за пренос стања ако пренесете стање у првих 60 дана од чланства на картици. Али ова картица није доступна у свакој држави. Погледајте нашу рецензију ове картице за више информација.

» ВИШЕ: Шта је трансфер биланса и да ли треба да га радим?

Картице које треба узети у обзир упркос накнадама за пренос стања

Понекад је најбоља карактеристика кредитне картице то што она заиста постоји. Можда ћете пронаћи више опција за картице ако сте отворени за идеју накнаде за пренос стања. Потражите накнаду од 3%, што је на доњем крају типичног распона. Годишња накнада од 0 УСД и дуг период без камате чине ове картице још вреднијим. Ево неколико примера онога што је доступно:

  • Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда је позната по свом програму награђивања без муке који зарађује 2% готовине назад при свакој куповини (1% док потрошите, 1% док плаћате), али такође нуди увод 0 % уводног АПР-а на трансфере стања за 18 месеци, а затим текући АПР од 13.99%-23.99% Варијабилни АПР. Накнада за пренос стања: 3% уводне накнаде (или најмање 5 УСД, шта год је веће) за сваки трансфер стања обављен у прва 4 месеца од отварања рачуна.

  • У.С. Банковна Виса® Платинум картица нуди један од најдужих промотивних периода од 0% за АПР, што је идеално ако вам је потребно додатно време за плаћање. Накнада за пренос стања: 3%.

  • Дисцовер ит® Цасх Бацк је познат по својим ротирајућим тромесечним категоријама поврата готовине, али такође нуди 0% уводних АПР током 14 месеци за куповине и трансфере стања, а затим и текући АПР од 11.99%-22.99% Варијабилни АПР. Накнада за пренос биланса: 3% уводна накнада и до 5% на будуће трансфере стања. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Како да изаберете кредитну картицу за пренос стања

Колико је важно да не плаћате накнаду за пренос стања?

Ако намеравате да платите свој износ за три месеца или мање, накнада за пренос стања могла би да премаши оно што бисте уштедели на камати. Ако је то случај, можда би вам било боље да се држите картице коју већ имате.

Али што дуже треба да се извучете из дуга, и што је већа ваша тренутна каматна стопа, то ће трансфер биланса бити кориснији.

Користите наш калкулатор да видите колико можете да уштедите

» ВИШЕ: Трансфери биланса: предности, недостаци и алтернативе

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here