Најбоље кредитне картице са поенима и миљама за почетнике

Постоји на десетине кредитних картица са поенима и миљама, од авио-картица и картица за хотеле до пословних картица и картица за повраћај новца. Али нису сви они добар избор за неког новог да путује награде.

Ако сте у потрази за најбољом кредитном картицом за поене и миљама за почетнике, погледајте ове три: картицу без накнаде, картицу са средњом и високом наплатом. Тада ћете бити спремни да брзо почнете да зарађујете на путовању.

» Сазнајте више: Да ли су путне кредитне картице вредне тога?

Без накнаде: Цхасе Фреедом Унлимитед®

Не постоји много путних кредитних картица без накнаде, али Цхасе Фреедом Унлимитед® је отприлике онолико добар колико и долазе. То, заједно са једноставношћу коришћења, може је учинити једном од најбољих доступних путних кредитних картица за почетнике.

Зарађивање поена

Међу предностима због којих ова картица без накнаде вреди погледати:

 • Бонус добродошлице: Зарадите 200 УСД бонуса након што потрошите 500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. И зарадите 5% готовине назад на куповину у продавницама (не укључујући Таргет® или Валмарт® куповине) на до 12.000 УСД потрошених у првој години.

 • Зарадите 5% на путовању купљеном преко Цхасе Ултимате Ревардс®, 3% у апотекама и на обедовању у ресторанима (укључујући услуге за понети и услуге доставе које испуњавају услове) и 1.5% на све остале куповине.

Ова картица је најбоља за потрошњу пре путовања јер ће вам бити наплаћене накнаде за иностране трансакције ако је користите док путујете у иностранство. Али за зараду бодова код куће, ова картица је радни коњ, посебно када се користи за свакодневне трошкове као што су намирнице.

Откуп бодова

Коришћење бодова је једноставно као и њихово прикупљање. Можете их искористити за многе опције награде, укључујући путовања, која обухватају накнаде за авио-компаније, хотеле, крстарења, путничке возове и још много тога. Све што треба да урадите је да купите путну карту са картицом и вратите зарађени новац.

Или зарадите још више новца тако што ћете резервисати и платити својом картицом преко Цхасе Ултимате Ревардс® портала.

» Сазнајте више: Како да на најбољи начин искористите Цхасе Фреедом Унлимитед®

Још једна солидна опција без накнаде

Банк оф Америца® Травел Ревардс кредитна картица: Неограничено 1.5 поена за сваки долар потрошен на све куповине, леп бонус добродошлице и без накнада за иностране трансакције.

Средња накнада: Цхасе Саппхире Преферред® картица

Једна од најбољих кредитних картица за почетнике може бити Цхасе Саппхире Преферред® картица. С разлогом је омиљен међу паметним путницима. Долази са годишњом накнадом од 95 УСД, али због лакоће употребе и флексибилности у коришћењу ваших поена, ову картицу је тешко победити.

Неке од погодности и предности Цхасе Саппхире Преферред® картице укључују:

 • Бонус добродошлице: Зарадите 60.000 бонус поена након што потрошите 4.000 долара на куповине у прва 3 месеца од отварања налога. То је 750 УСД за путовања када искористите Цхасе Ултимате Ревардс®.

 • 2к поена за све куповине у ресторанима и путовањима.

 • Бонус од 25% на вредност откупа када резервишете путовање преко Цхасе Ултимате Ревардс®.

 • Стопа преноса 1:1 ако желите да своје бодове претворите у миље партнерске авио компаније или хотелске бодове.

 • Нема провизија за иностране трансакције.

Зарађивање поена

То ову картицу чини одличним избором за свакодневну кредитну картицу, али још више зарађује на путним куповинама и вечерама (или наручивању). Бонус за пријаву је такође изузетан за картицу са тако ниском годишњом накнадом, иако је минимална потрошња потребна да бисте зарадили бонус поене мало већа него код неких других картица.

Откуп бодова

Оно што ову картицу чини вредном другог погледа као почетне путне кредитне картице су њене опције откупа. Можете или да резервишете путовање и платите директно бодовима преко Цхасе Ултимате Ревардс® портала за резервације или можете да пренесете своје бодове на било који од 13 програма за честе путнике авио-компанија и хотела.

» Сазнајте више: Како да на најбољи начин искористите Цхасе Саппхире Преферред® картицу

Још једна солидна опција са средњом ценом

Кредитна картица Цапитал Оне Вентуре Ревардс: Неограничено 2к миља за све куповине, плус 5к миља за изнајмљене аутомобиле и хотеле резервисане преко Цапитал Оне Травел. Такође ћете добити Глобал Ентри/ТСА ПреЦхецк кредит (у вредности до $100), здрав бонус добродошлице и приступ 15+ партнера за трансфер.

Висока накнада: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

Спремни да зароните у награде за путовања са обе ноге и искористите све могуће предности картице врхунског нивоа? Добра прва путна картица за оне који су спремни да плате велику годишњу накнаду у замену за низ погодности путовања је Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а.

Са 695 долара, није јефтино, али пружа неке озбиљно вредне погодности:

 • Бонус добродошлице: Зарадите 100.000 Мемберсхип Ревардс® поена након што потрошите 6.000 УСД на куповине на картици у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују.

 • Зарадите 10к поена у ресторанима широм света и када купујете у малом у САД.С. на до 25.000 долара током првих шест месеци чланства на картици.

 • Зарадите 5к поена на летовима и хотелима, плус 1к поена за већину других куповина.

 • Добијте 200 УСД назад у кредитима сваке године за одабране хотелске резервације.

 • Добијајте 200 долара назад на изводу сваке године за случајне трошкове путовања, попут чекираних торби.

 • Добијте кредит на изводу за накнаду за пријаву за Глобал Ентри или ТСА ПреЦхецк.

 • Вратите 179 УСД годишње уз Цлеар годишње чланство.

 • Добијте до 15 УСД месечно и 35 УСД у децембру Убер Еатс-а или платите кредит у У.С.

 • Марриотт Бонвои Голд Елите Статус.

 • Златни статус Хилтон Хонорс.

Примењују се услови.

Ако често путујете — и волите то да радите са стилом — ова картица може бити вредна високе годишње накнаде. Дакле, ако често боравите у хотелима (посебно у објектима Марриотт и Хилтон), често проверавате пртљаг, још нисте одобрени за Глобал Ентри или ТСА ПреЦхецк и дефинитивно бисте користили све кредите и побољшања статуса, вероватно ћете добити више са ове картице него што плаћате. Осим тога, имаћете приступ 20+ партнера за трансфер укључујући 19 авио-компанија, тако да можете да претворите те АмЕк поене у авио миље.

» Сазнајте више: Да ли је Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а вредна своје годишње накнаде?

Још једна солидна опција са високим накнадама

Цхасе Саппхире Ресерве®: Годишњи кредит од 300 УСД помаже у надокнади годишње накнаде. Плус, приступ Приорити Пасс, 3к поена за путовање и 1.Вредност од 5 центи по поену за путовања резервисана преко Цхасе травел портала.

Ако купујете кредитну картицу за прве бодове и миље

Најбоља почетна кредитна картица за путовања у великој мери зависи од ваших планова путовања, навика потрошње и буџета, али ово су три одлична избора за свакога ко почиње са наградама за путовања.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here