Најбољи планови здравственог осигурања група за мала предузећа 2021

Као власник малог предузећа, одлука да понудите здравствено осигурање својим запосленима је лична. Ако имате мање од 50 запослених, по закону нисте обавезни да нудите план групног здравственог осигурања. Али можда бисте ипак желели да га сматрате средством за запошљавање и задржавање радника и тражење пореских олакшица за ваше пословање.

Одабир правог плана групног здравственог осигурања за ваше запослене зависи од вашег буџета и фактора као што су број запослених које имате, колико су стари и где живе. Осигурање можете купити преко тржишта здравствених опција савезне владе, директно од пружаоца осигурања или преко брокера осигурања.

» ВИШЕ: Колико кошта здравствено осигурање малих предузећа?

Шта је најбоље за ваш посао? Одговорите на неколико питања и ми ћемо вас упоредити са партнером за осигурање који вам може помоћи да обезбедите понуде. ПОЧЕТИ

Ево наших избора за врхунске пружаоце групног здравственог осигурања за мала предузећа које треба размотрити.

Најбољи у целини: Плави крст Плави штит

Предности: 

 • Највећа мрежа провајдера у земљи.

Против:

 • Ограничени детаљи о плану доступни на мрежи; мора разговарати са представником продаје.

Зашто нам се свиђа: Блуе Цросс Блуе Схиелд је удружење 35 локалних осигуравајућих компанија широм земље. Заједно, удружење омогућава приступ 93% лекара и 96% болница широм земље. То значи да проналажење лекара у мрежи не би требало да буде проблем за ваше запослене било где у земљи.

Блуе Цросс Блуе Схиелд пружа различите опције плана за ваше запослене, укључујући организације преферираних добављача, организације за одржавање здравља и здравствене планове са високим одбитком, као и групне планове за зубе и вид. Компанија се добро котира у Ј.Д. Студија комерцијалног здравственог плана за чланове компаније Повер 2021, која мери задовољство чланова. Плави крст Блуе Схиелд осваја прво место у осам У.С. региони.

За 2019., просечна оцена за планове Блуе Цросс Блуе Схиелд на веб страници Националног комитета за осигурање квалитета била је 3.5 на скали од 1 до 5. НЦКА оцењује планове на основу фактора као што су клинички квалитет и задовољство чланова.

Најбоље за опције јефтиног плана: Каисер Перманенте

Предности: 

 • Јефтини планови ХМО.

 • Поређења малих бизнис планова доступна на мрежи.

Против:

 • Доступно само у Калифорнији, Колораду, Џорџији, Хавајима, Мериленду, Орегону, Вирџинији, Вашингтону и Вашингтону, Д.Ц.

Зашто нам се свиђа: Каисер Перманенте је доступан само у неколицини држава, али је добро оцењен у тим регионима, према Ј.Д. Студија моћи. Његова просечна оцена на веб страници НЦКА је такође висока, 4.3. Каисер је најпознатији по својим ХМО плановима, које нуди по ниској цени, јер се од пацијената генерално тражи да виде пружаоце услуга унутар мале мреже. Као власник малог предузећа, можете лако да видите детаље свих понуда Каисер групе, укључујући информације о ценама, на његовој веб страници.

Најбоље за транспарентност: УнитедХеалтхцаре

Предности: 

 • Алат за поређење за планове малих предузећа доступан на мрежи.

 • Доступно у свих 50 држава.

Против:

 • Не рангира се у Ј.Д. Повер’с Цоммерциал Мембер Хеалтх План Студија врхунских осигуравача.

Зашто нам се свиђа: УнитедХеалтхцаре је највећа осигуравајућа компанија у земљи по тржишном уделу; ради са више од 1.3 милиона лекара и стручњака за негу и 6.500 болница. Његов алат за поређење планова малих предузећа га издваја од конкуренције. Можете да унесете неке основне информације о свом послу и лако упоредите трошкове плана и функције на веб локацији УнитедХеалтхцаре. У просеку, НЦКА рејтинг компаније је 3.4.

Најбоље за корисничку подршку: Хумана

Предности: 

 • Детаљи плана доступни на мрежи.

 • Доступно у свих 50 држава.

Против:

 • Мања мрежа провајдера од других осигуравача.

Зашто нам се свиђа: Хумана је добро рангирана за корисничку услугу према Ј.Д. Студија моћи. Служба за кориснике компаније је такође оцењена као најбоља у категорији здравственог осигурања у годишњем извештају Невсвеек-а о најбољој корисничкој служби две године заредом, за 2019. и 2020. У просеку, његови планови су имали оцену НЦКА од 3.4. Хумана нуди пет типова планова намењених малим предузећима и наводи карактеристике сваког од њих на својој веб страници.

Најбоље за фондове здравствених трошкова: Аетна (ЦВС Хеалтх)

Предности: 

 • Велика мрежа провајдера.

Против:

 • Ограничени детаљи о плану доступни на мрежи.

Зашто нам се свиђа: Аетна има свеобухватан скуп фондова здравствених трошкова које можете да понудите запосленима за уштеде пре опорезивања, као што су здравствени штедни рачуни и флексибилни штедни рачуни, као и аранжмани за надокнаду за здравље и пензију. (Напомена: Аетнина ХСА опција је упарена само са њеним здравственим плановима са високим одбитком.) Аетна се високо котира на Ј.Д. Повер'с Цоммерциал Мембер Хеалтх План студија и има просечну НЦКА оцену 3.3.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here