Најбољи начини за међународно слање новца

5 најбољих начина за међународно слање новца

  1. Висе

  2. ОФКС

  3. Ксоом

  4. МонеиГрам

  5. Вестерн Унион

Међународни трансфер новца није доступан само у банкама. У ствари, вероватно ћете платити ниже трошкове и добити свој новац брже коришћењем једне од ових лиценцираних компанија за пренос новца. Ево пет за разматрање.

1. Висе

Најбоље за: Јефтини трошкови, одлично веб искуство

4.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

код Висе

Извештавање из У.С.: Преко 70 земаља.

Цена: Један од најјефтинијих. Висе, раније ТрансферВисе, нуди неке од најбољих девизних курсева које можете пронаћи, а авансне накнаде обично су најниже ако користите банковни рачун, обично мање од 1% износа трансфера. Међутим, за слање 10.000 долара или више, можда ћете наћи ОФКС бољу понуду.

Брзина: Банковни трансфери обично трају данима, али је могућа испорука истог дана. Трансфер помоћу дебитне или кредитне картице може да стигне за неколико минута, док трансфер путем банковног рачуна може да траје у просеку око један до три радна дана, у зависности од дестинације.

Ограничења и опције трансфера: Ограничења за слање иду до 1 милион долара по трансферу, ако користите банковни трансфер за плаћање Висе-а. Такође можете платити дебитном картицом, кредитном картицом, Аппле Паи-ом или директним задуживањем (или АЦХ трансфером) са свог банковног рачуна. Ваш прималац мора да има банковни рачун.

Корисничко искуство: Телефонска подршка је ограничена на радним данима, али Висе-ова мобилна апликација добија високе оцене корисника и њена веб локација има лако уочљива често постављана питања.

» Желите више контекста? Прочитајте нашу рецензију Висе

Назад на врх

2. ОФКС

Најбоље за: Јефтини трошкови

4.0

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

на ОФКС

Извештавање из У.С.: Преко 80 земаља.

Цена: Један од најјефтинијих. ОФКС не наплаћује накнаде за трансфер без обзира на то колико је послато. Курсне марже су обично мање од 1%, тако да добијате и повољне стопе.

Брзина: Нема опције испоруке истог дана. ОФКС обично прима ваш банковни трансфер у року од једног до два радна дана и испоручује новац вашем примаоцу за још један до два радна дана, у зависности од одредишта.

Ограничења и опције преноса: Минимум за слање по трансферу је 500 УСД, а максимум не постоји. Трансфери се могу вршити само између банковних рачуна, за разлику од доставе на локације за преузимање готовине у иностранству.

Искуство корисника: ОФКС-ова линија за подршку 24/7 и честа питања на веб локацији су од помоћи, али постоје неке препреке. Морате се регистровати да бисте видели његове курсеве и слање новца није најприкладнији процес ако нисте упознати са девизним тржиштем и његовом терминологијом.

» Да бисте сазнали више, погледајте нашу пуну ОФКС рецензију

Назад на врх

3. Ксоом

Најбоље за: брзу испоруку, одлично веб искуство

3.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Прочитајте рецензију

Извештавање из У.С.: Преко 120 земаља.

Цена: скупо за интернет провајдера. Ксоом обично има ниске накнаде унапред, као што је испод 5 долара, када користите банковни рачун уместо дебитне или кредитне картице, али курсне марже могу бити преко 3%. Неки провајдери повећавају своје цене за мање од 1%. Ксоом је и даље јефтинији од банкарских међународних банковних трансфера (погледајте шта банке наплаћују).

Брзина: Многи трансфери могу стићи за неколико минута, без обзира на начин плаћања. Али то може потрајати и до неколико дана, у зависности од фактора као што су радно време банке или временске зоне.

Ограничења и опције трансфера: Подизање готовине у супермаркетима или другим локацијама је опција испоруке у неким земљама. Ограничења за слање варирају, али појединачни трансфери су ограничени на 50.000 УСД. Можете да финансирате трансфер путем банковног рачуна, дебитне или кредитне картице или ПаиПал налога пошто је Ксоом у власништву ПаиПал-а.

Искуство корисника: Телефонска подршка је доступна 24/7 на енглеском, шпанском и филипинском, а током одређених сати на француском, италијанском, немачком и арапском. Онлајн платформа пружа јасне калкулаторе трошкова и често постављана питања, а мобилне апликације добијају високе оцене.

» Видите више: Прочитајте нашу пуну Ксоом рецензију

Назад на врх

4. МонеиГрам

најбоље за: брзу испоруку, лични трансфер

3.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у МонеиГрам-у

Извештавање из У.С.: Преко 200 земаља са 350.000 локација.

Цена: На вишем крају. Накнаде унапред за трансфере који се финансирају путем банковног рачуна обично су ниске, али накнаде за друге методе плаћања, као и наплате МонеиГрам-а, које могу да пређу 3%, обично су високе.

Брзина: Испорука може бити у року од истог дана, без обзира на избор плаћања, али може и дуже, у зависности од радног времена банке и других фактора.

Ограничења и опције трансфера: МонеиГрам достиже максимум од 10.000 УСД по онлајн трансферу и месечно. Има предност физичких локација тако да људи, посебно они без банковних рачуна, могу да плате у готовини и да примаоци подигну средства. Његова веб платформа вам омогућава да плаћате банковним рачунима, дебитним и кредитним картицама.

Искуство корисника: Подршка путем е-поште и ћаскања уживо је доступна (и телефоном за пријављивање преваре), а накнаде, цене и друге информације се могу лако пронаћи на мрежи. Његове мобилне апликације имају солидне оцене.

» Желим више детаља? Прочитајте нашу пуну рецензију МонеиГрам-а

Назад на врх

5. Вестерн Унион

најбоље за: трансфере лично, земље одредишта које не нуде други провајдери

3.5

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Сазнајте више

у Вестерн Униону

Извештавање из У.С.: Преко 200 земаља са 550.000 локација.

Цена: варира. Накнаде за трансфере до 1.000 УСД могу бити испод 5 УСД, али Вестерн Унион-ове марже се крећу од мање од 1% до преко 6%, у зависности од дестинације.

Брзина: Достава истог дана је могућа када имате трансфере послати на локације за преузимање готовине и користите дебитну или кредитну картицу (или платите готовином лично), иако плаћате више за журбу. Најјефтинији трансфери захтевају банковне рачуне за слање и примање новца и може да потраје више од недељу дана за испоруку.

Ограничења и опције трансфера: Веб локација Вестерн Унион-а разликује своја ограничења трансфера у зависности од земље, као што су 5.000 долара у Мексико и 50.000 долара у Индију. Као највећи провајдер трансфера широм света, главна предност Вестерн Унион-а је његова мрежа, посебно за лично слање готовине и пружање опција за испоруку готовине.

Искуство корисника: телефонска подршка и ћаскање уживо доступни су сваки дан, али веб локација не олакшава упоређивање курсева и често постављана питања нису лако открити или детаљна.

» За више детаља прочитајте нашу комплетну рецензију Вестерн Униона

Назад на врх

МЕТОДОЛОГИЈА ЗА МЕЂУНАРОДНЕ ТРАНСФЕРЕ

Анализирамо седам провајдера који раде у Сједињеним Државама.С., фокусирајући се на главне играче у међународној индустрији трансфера новца, на основу истраживања тржишта, стручњака, анализе трошкова и У.С. интернет саобраћај.

Разматрани провајдери: МонеиГрам, ОФКС, Ремитли, Риа, Висе, Вестерн Унион и Ксоом (у власништву ПаиПал-а).

Поменуте накнаде и курсне марже су засноване на анализи доле на линку.

Како анализирамо добављаче трансфера новца

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here