Провера побољшања и резерва готовине: Преглед налога за управљање готовином на мрежи

Беттермент Цасх Ресерве нуди солидан годишњи процентуални принос без накнада и минималног стања.

Беттермент Цхецкинг има доступну дебитну картицу и надокнађује накнаде за банкомате широм света. Овај рачун такође нема месечне накнаде или минимално стање.

Где Беттермент сија

Где Беттермент недостаје

  • Чврсто 0.10% АПИ на Беттермент Цасх Ресерве

  • Без месечних накнада или минималног стања

  • Накнаде банкомата надокнађене широм света приликом провере

  • ФДИЦ осигуран преко банке треће стране

  • Нуди дебитне картице за рачун Беттермент Цхецкинг

  • Нема интереса за проверу

  • Нема грана

  • Без чекова или писања

  • Ограничени сати телефонске подршке уживо и без подршке за ћаскање

» Погледајте како се Беттермент пореди на НердВаллет-овој пуној листи најбољих налога за управљање готовином.

Функције провере и штедње

5.0/5.0

Предности:

Добар АПИ за готовинске резерве. АПИ на Беттермент Цасх Ресерве је тренутно изнад просека 0.10%. Иако сам по себи није банковни рачун, овај рачун има стопу која је већа од већине традиционалних банковних рачуна. Међутим, заостаје за најбољим стопама неких онлајн банака.

Без месечних накнада или минималног стања. И производи Беттермент Цасх Ресерве и Беттермент Цхецкинг немају месечне накнаде или минимална стања.

Клијенти могу да подижу готовину, а накнаде за банкомат се враћају. Беттермент рефундира све накнаде за банкомат настале широм света на свом Беттермент Цхецкинг рачуну.

Доступне су дебитне картице. Клијенти могу да користе Беттермент Виса дебитну картицу за приступ својим средствима у Беттермент Цхецкинг-у.

» Шта је рачун за управљање готовином? Погледајте НердВаллет-ов водич за овај финансијски производ

Недостаци:

Нема чекова или писања чекова. Са Беттермент Цасх Ресерве, једини начин за депоновање и повлачење средстава је онлајн трансфер на или са повезаног текућег рачуна. Беттермент Цхецкинг планира да у будућности учини доступним депозите мобилних чекова и писање чекова.

Ствари које треба узети у обзир:

АПИ може да варира без претходне најаве. Као и код других производа за управљање готовином, програмске банке са којима Беттермент партнери подлежу променљивој стопи савезних фондова, која је постављена стопа по којој банке позајмљују новац једна другој. То значи да АПИ Беттермент нуди клијентима кретање нагоре и надоле у ​​вези са стопама својих програмских банака. У суштини, као и код штедних рачуна у редовним банкама, АПИ са којим отворите рачун није загарантован.

» Тражите више информација о Беттермент-у? Погледајте НердВаллет-ов преглед његових инвестиционих услуга

Искуство потрошача

4.0/5.0

Предности:

Висококвалитетна веб локација. Веб локација Беттермент је добро дизајнирана, а информације о њеним различитим производима је лако пронаћи. На сајту постоји и снажан одељак са често постављаним питањима који пружа додатне информације о томе како функционишу Беттерментови производи.

Високе оцене продавнице апликација. Мобилна апликација Беттермент је високо оцењена и у Аппле Апп Сторе и у Гоогле Плаи продавници.

Доступна је подршка за Твиттер. Беттермент пружа Твиттер подршку својим клијентима на свом @БеттерментХелп каналу.

Недостаци:

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формуле за бодовање узимају у обзир више тачака података за сваки финансијски производ и услугу. Прочитајте рецензију

Нема грана. Беттермент је провајдер услуга само на мрежи, тако да клијенти могу да добију помоћ само путем даљинских средстава комуникације као што су телефон, пошта, е-пошта и подршка на Твитеру.

Ограничени сати телефонске подршке уживо и без подршке за ћаскање. Телефонска подршка и е-пошта су доступни од понедељка до петка, 9 ујутру.м. до 6 стр.м. ЕТ, али викендом је доступна само е-пошта. Сајт нема подршку за онлајн ћаскање.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here