БлуеВине вс. Фундбок: Упоредите пословне кредитне линије“,

Ево упоредног поређења два зајмодавца малих предузећа, са детаљима који ће вам помоћи да одаберете.

БлуеВине кредитна линија

Узмите у обзир БлуеВине ако:

  • Имате јак приход.

  • Морате да позајмите велику количину новца.

  • Треба вам више времена да отплатите.

БлуеВине нуди пословну кредитну линију између 5.000 и 250.000 долара за потребе краткорочног финансирања. Компанија такође нуди посебан производ факторинг фактура за предузећа која желе да финансирају неплаћене рачуне купаца.

Минималне квалификације: Морате имати минимални лични кредитни резултат од 600, најмање 100.000 УСД годишњег прихода и шест месеци пословне историје да бисте се квалификовали за шестомесечну кредитну линију. Да бисте се квалификовали за 12-месечну кредитну линију, потребан је минимални кредитни резултат од 620, најмање 450.000 долара годишњег прихода и две године пословне историје. Није доступан зајмопримцима у Северној Дакоти, Јужној Дакоти или Вермонту.

Трошкови: Годишња процентуална стопа, која укључује све накнаде и камате, на БлуеВине кредитну линију креће се од 15% до 78%.

Отплата: Повлачење кредитне линије се отплаћује недељно или месечно током шест или 12 месеци.

Брзина: Зајмопримци имају приступ средствима истог дана, што га чини опцијом за финансирање тренутних краткорочних пословних потреба.

Најбоље употребе: БлуеВине-ова кредитна линија најбоље функционише за предузећа којима је потребан брз приступ готовини.

Ако БлуеВине звучи као да одговара:

Пријавите се на БлуеВине

Кредитна линија фондова

Узмите у обзир Фундбок ако:

  • Имате низак кредитни резултат.

  • Морате да позајмите мање количине новца.

  • Можете брзо да отплатите извлачења.

Фундбок нуди пословну кредитну линију до 150.000 долара за предузећа којима је потребно финансирање обртног капитала.

Минималне квалификације: Фундбок захтева минимални кредитни резултат од 600 да би се квалификовао. Такође захтева најмање 100.000 долара годишњег прихода, а морате да повежете свој рачуноводствени софтвер или банковни рачун.

Трошкови: АПР на кредитној линији Фундбок-а се креће од око 10% до 80%, слично стопама БлуеВине-а.

Отплата: Повлачење кредитне линије се отплаћује у 12 или 24 једнаке недељне рате, иако можете да је отплатите раније да бисте уштедели на камати.

Брзина: Можете одмах да затражите средства након одобрења, а средства ће бити у току од једног радног дана.

Најбоље употребе: Као и кредитна линија БлуеВине-а, Фундбок је опција за предузећа којима је потребна брза готовина. Међутим, он има мање захтеве и најбоље функционише за предузећа која могу да отплате оно што су позајмили у року од 12 или 24 недеље.

Ако Фундбок звучи као да одговара:

Пријавите се на Фундбок

Пажљиво процените кредите за мала предузећа

Ако пословна кредитна линија није права опција финансирања за вас, постоје и други избори, у зависности од ваше финансијске ситуације и потреба. Када купујете зајмове, обавезно упоредите АПР-е, стварну цену позајмљивања која укључује све накнаде. НердВаллет-ов алат за поређење кредита за мала предузећа може вам помоћи да пронађете, упоредите и пријавите се за различите врсте финансирања.

Упоредите пословне кредите

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here