Калкулатор пословних кредита: Процените своје уплате

Калкулатор пословног зајма може вам помоћи да одредите доступност кредита за мала предузећа пре него што се пријавите. Унесите ове кључне делове зајма да израчунате своје месечне уплате и укупне трошкове камата:

  • Износ позајмице.

  • Рок зајма.

  • Процењена годишња процентуална стопа.

Такође ћете моћи да видите опције за зајам предузећа на основу вашег кредитног резултата.

Калкулатор пословног кредита

Разумевање резултата вашег пословног калкулатора зајма

Месечна уплата: Ово је фиксни износ који ћете отплаћивати сваког месеца. Укључује главницу, камате и накнаде.

Укупне уплате: Ово је збир свих плаћања зајма, што укључује износ који сте позајмили, плус камате и накнаде.

Укупна плаћена камата: Укупна плаћена камата представља оно што вам зајмодавац наплаћује за зајам. Ако превремено отплатите кредит, можда ћете моћи да уштедите на камати.

АПР: Овај број представља стварну годишњу цену кредита и олакшава упоређивање производа између јабука и јабука. Неки зајмодавци не дају АПР и уместо тога дају општу каматну стопу која не укључује никакве накнаде. АПР за пословне кредите зависи од вашег кредитног резултата и финансија вашег предузећа, укључујући годишњи приход и време у пословању.

Често постављана питања Колико дуго можете добити пословни кредит?

Пословни зајмови се протежу до 10 година или дуже, али вероватно ћете морати да имате успостављено пословање са јаким финансијама да бисте се квалификовали за такве зајмове.

Које су тренутне стопе за пословне кредите?

Интернет зајмодавци обично наплаћују стопе за пословне кредите између 6% и 99% годишње. Најниже стопе ћете вероватно пронаћи кроз СБА 7(а) зајмове, које су постављене на основу дневне главне стопе плус распона зајмодавца.

Да ли је лако добити кредит за мала предузећа?

Потешкоће у добијању пословног зајма зависе од фактора који укључују где добијате зајам, снагу вашег кредитног резултата и финансије предузећа и да ли сте спремни да се пријавите.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here