Калкулатор: Колико заиста кошта то основно економично седиште?

Направили смо овај калкулатор да бисмо вам помогли да схватите основне економске цене и накнаде које ћете платити да додате ствари као што су торбе или избор седишта. Укључује начине за компензацију ових додатних накнада, као што су кредитне картице са брендом авио-компаније и елитни статус.

Можете користити калкулатор да бисте утврдили која ће карта заправо бити јефтинија. На пример, ако Јунајтед наплаћује 100 УСД за повратну карту у основној економији, а Соутхвест наплаћује 150 УСД за своју економску кабину, калкулатор може показати која је цена карте заиста јефтинија за вас (наговештај: вероватно је југозапад).

» Сазнајте више: Пронађите најбољу кредитну картицу авио компаније за вас

Такође показује компромисе у погледу цене и погодности резервације основних економских карата. На пример, Јунајтед наплаћује 25 УСД у оба смера за ручни пртљаг у основној економији, али такве накнаде се повлаче када се резервише са већином брендираних кредитних картица.

Неке важне напомене:

  • Калкулатор се односи само на летове унутар Сједињених Држава. Накнаде за међународни пртљаг су различите за већину авиокомпанија.

  • Ове накнаде су подложне променама. Ажурираћемо калкулатор када авио-компаније објаве промене, али обавезно проверите званичну политику за вашу карту пре него што резервишете карту.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here