Цапитал Оне представља нову Куицксилвер Сецуред картицу

Картица са годишњом накнадом од 0 долара има многе од истих предности као и постојећа необезбеђена верзија, Цапитал Оне Куицксилвер Цасх Ревардс кредитна картица, која је доступна потрошачима са добрим до одличним кредитним резултатима (ФИЦО резултати од 690 или више). Међутим, обезбеђена верзија не долази са бонусом за регистрацију, нити има уводни АПР период.

Ево детаљнијег погледа шта картица нуди.

» ВИШЕ: Најбоље обезбеђене кредитне картице НердВаллет-а

Цапитал Оне Куицксилвер кредитна картица са обезбеђеним готовинским наградама: Кључни детаљи

Кандидати који имају лоше кредитне резултате (ФИЦО резултати од 629 или нижи) испуњавају услове за картицу која садржи следеће:

  • Годишња накнада од 0 УСД.

  • Неограничено 1.5% готовине назад на све куповине.

  • Потребан је минимални депозит од 200 долара.

  • Нема провизија за иностране трансакције.

Награде зарађене помоћу Цапитал Оне Куицксилвер Сецуред Цасх Ревардс кредитне картице могу се искористити — у било ком износу и у било које време — за кредит на изводу, надокнаду за куповине, плаћања путем ПаиПал-а, Амазон куповине и поклон картица.

Одобрени кандидати морају да уплате депозит од најмање 200 долара, са ограничењем депозита од 1.000 до 3.000 долара, у зависности од ваших кредитних резултата. Као и код већине заштићених картица, ваш депозит ће одредити ваш кредитни лимит. Власници картица ће аутоматски бити узети у обзир за повећање кредитне линије након шест месеци од отварања рачуна.

Поред пријављивања кредитних информација сва три главна кредитна бироа — Екуифак, Екпериан и ТрансУнион — картица има јасан пут за надоградњу на Куицксилвер картицу. То значи да ћете уз одговорне навике држања картица које позитивно утичу на ваше кредитне резултате моћи да пређете на обичну Куицксилвер картицу која зарађује од издавача. Такође ћете добити свој депозит у то време.

» НАУЧИТЕ: Наш водич за одабир осигуране кредитне картице

Да ли је то добар посао?

За оне са лошим кредитним способностима, да. Цапитал Оне Куицксилвер Сецуред Цасх Ревардс кредитна картица нуди многе кључне карактеристике за ту публику, укључујући свеобухватно кредитно извештавање, аутоматски преглед кредитног лимита, пут за надоградњу на необезбеђен производ и разуман минимални износ депозита.

Али ова картица иде мало даље, нудећи 1.Стопа награда од 5% која је једнака многим картицама које захтевају добар до одличан кредит. Могућност стварања кредита и зарађивања награда је добитна комбинација за многе власнике картица.

Издавалац нуди још једну осигурану кредитну картицу, Цапитал Оне Платинум Сецуред кредитну картицу са годишњом накнадом од 0 УСД. Иако Платинум картица не зарађује награде као нова Куицксилвер картица, она нуди флексибилност у погледу тога колико су власници картица морали да положе за депозит. Са картицом ћете можда моћи да добијете кредитну линију од 200 УСД тако што ћете уложити почетни депозит који се враћа у износу од 49 УСД, 99 УСД или 200 УСД, у зависности од ваше кредитне способности — што значи да ваш кредитни лимит не мора бити једнак вашем депозиту. Ово чини картицу приступачнијом за оне који могу имати потешкоћа да сакупе депозит од чак 200 долара.

» ВИДИ: Наше најбоље кредитне картице Цапитал Оне

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here