Цапитал Оне'с Савор вс. СаворОне: СаворОне најбољи за већину

Кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс и кредитна картица Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс су обе солидне картице које нуде сјајне награде за вечеру, забаву, стримовање и куповину у продавницама прехрамбених производа. Главна разлика између њих је у томе што кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс наплаћује годишњу накнаду од 95 долара, али такође нуди већи бонус за регистрацију и нешто већу стопу награда.

Без обзира да ли има смисла плаћати годишњу накнаду за Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс кредитну картицу, зависи од тога колико потрошите на вечеру, забаву и стриминг. Ако потрошите више од 9.500 долара, онда је кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс боља за вас. Ако трошите мање, као што већина људи ради, онда Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица има више смисла.

Ево како да одлучите шта је право за вас.

» ВИШЕ: Најбоље картице НердВаллет-а за забаву

На први поглед

Кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс

Цапитал Оне СаворОне кредитна картица за готовинске награде

Годишња накнада

$95.

$0.

Бонус за регистрацију

Зарадите једнократни готовински бонус од 300 УСД након што потрошите 3000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

Зарадите једнократни готовински бонус од 200 УСД након што потрошите 500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

Награде за поврат новца

  • 4% повраћај на ресторане, услуге стримовања које испуњавају услове и забаву.

  • 3% повраћај у продавницама прехрамбених производа.

  • 1% враћа сву осталу потрошњу.

  • 3% повраћај на ресторане, услуге стримовања које испуњавају услове и забаву.

  • 3% повраћај у продавницама прехрамбених производа.

  • 1% поврат на сву осталу потрошњу.

АПР

Текући АПР је 15.99% - 23.99% Варијабилни АПР.

Уводни АПР од 0% за 15 месеци на куповине и трансфере стања, а затим текући АПР од 14.99%-24.99% Варијабилни АПР.

Накнада за иностране трансакције

Ниједан.

Ниједан.

Зашто је Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица боља за већину људи

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Без годишње накнаде и великих награда, Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица је одличан избор за многе потрошаче. Власници картица зарађују 3% назад на ресторанима, квалификованим услугама стриминга, продавницама прехрамбених производа и забави, и 1% повраћају новца на све остале куповине. То су богате награде за картицу без накнаде.

 Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица такође долази са бонус понудом: Освојите једнократни готовински бонус од 200 УСД након што потрошите 500 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

Док многе картице награђују или вечеру код куће или потрошњу намирнице, ова лепо награђује обоје, тако да не морате да бирате између вечере у ресторану или вечере напољу да бисте пожњели велике награде.

Штреберски савет: Ако имате картицу са наградама за путовање Цапитал Оне, можете да финансирате одмор много раније тако што ћете пренети новчане награде које зарадите са кредитне картице Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс или Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитне картице на вашу Цапитал Оне која испуњава услове рачун путне картице. (Напомена, не можете пренети миље на рачун за готовинске награде.)

» ВИШЕ: Најбоље картице НердВаллет-а за услуге стримовања

Ко би више волео кредитну картицу Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс

Људи који троше много на обедовање, забаву и стримовање – тачније више од 9.500 долара – добиће кредитну картицу Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс, чак и након што плате годишњу накнаду.

Ево како то функционише:

  • Стопа поврата готовине од 3% на Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитној картици к 9.500 долара потрошених = 285 долара поврата готовине.

  • Стопа поврата готовине од 4% на кредитној картици Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс к 9.500 долара потрошених = 380 долара поврата готовине.

380 долара готовине назад - 285 долара назад = 95 долара (исто као и цена годишње накнаде).

Стога, ако потрошите више од 9.500 УСД са Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс кредитном картицом у највишим категоријама потрошње, годишња накнада ће се сама исплатити.

Кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс такође нуди већи бонус за регистрацију од кредитне картице Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс (иако има и већи захтев за потрошњом): једнократни готовински бонус од 300 долара након што потрошите 3000 долара на куповину у прва 3 месеца од отварања рачуна.

Ако ћете лако потрошити довољно да зарадите тај бонус, онда ћете такође имати користи од кредитне картице Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс.

Коју картицу треба да добијете?

За већину људи, Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица ће бити бољи избор. Према Бироу за статистику рада, просечна потрошња на ресторане и забаву била је 5.287 долара у 2020. Чак и ако додате више сервиса за стриминг, то оставља просечну особу далеко испод тачке рентабилности од 9.500 долара која је потребна да би кредитна картица Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс имала смисла. Наравно, 2020. није била нормална година и пандемија је потиснула потрошњу како у ресторанима тако и за личну забаву, али чак и у типичнијој години, већина људи троши мање од 9.500 долара у тим категоријама.

Дакле, осим ако сте велики потрошач и знате да ћете достићи или премашити потрошено 9.500 долара, Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитна картица има више смисла. Уживате у високој стопи награда без накнаде, плус бонус понуду.

» ВИШЕ: Искористите на најбољи начин Цапитал Оне СаворОне Цасх Ревардс кредитну картицу или Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс кредитну картицу

НердВаллет је прикупио информације о Цапитал Оне Савор Цасх Ревардс кредитној картици и није их доставио или прегледао издавалац ове картице.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here