Осигурање аутомобила за возаче са међународном возачком дозволом

Ако сте дошли у Сједињене Државе и намеравате да возите, биће вам потребне две ствари поред аутомобила: дозвола или дозвола и осигурање аутомобила.

Упоредите осигурање аутомобила

са Поштански број Старост 16-2021-2425-3435-4445-5455-6465+ Тренутни осигуравач Тренутно није осигуран21ст ЦентуриААА ИнсуранцеАллСтатеЕсуранцеФармерс ИнсуранцеГеицоНатионал Генерал (ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал (ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)Либерти МутуалМетПрофессионал(ГМАЦ)И. Одличан (720-850) Добар (690-719) Просечан (630-689) Лош (350-629) ИДЕМО

Међународна возачка дозвола преводи информације о вашој возачкој дозволи на 10 језика, поред енглеског. Служи као доказ да вам матична земља дозвољава да возите у иностранству. ИРЛ није важећи У.С. возачку дозволу, а неке државе захтевају да носите и важећу дозволу матичне земље.

Можете добити осигурање аутомобила у Сједињеним Државама на два начина ако имате интерно расељено лице:

  • Од компаније за изнајмљивање аутомобила ако сте у посети пословном или на одмору, не планирате да постанете стални становник и изнајмљујете аутомобил.

  • Од компаније за осигурање аутомобила ако планирате да останете дуго – на пример, ако сте студент или желите да постанете стални становник – и купићете аутомобил.

Осигурање аутомобила за дугорочне стране становнике

Можда ће бити тешко пронаћи осигурање аутомобила са међународном возачком дозволом; неки осигуравачи ће вам продати полису осигурања само ако имате У.С. возачка дозвола. То је зато што се компаније за осигурање аутомобила ослањају на У.С. евиденције да бисте утврдили колико је ризично да вас осигура. Ти записи укључују:

  • Историја вожње, укључујући несреће и прекршаје у кретању, као што су казне за прекорачење брзине

  • Кредитна историја у свим државама осим Калифорније, Хаваја и Масачусетса, где се такве информације не могу легално користити

Осигуравачи аутомобила такође одређују цене на основу ових података, тако да стопе за нерезиденте могу бити веће због недостатка информација.

» ВИШЕ: Шта покрива осигурање аутомобила?

Независни агент може помоћи

Независни агент за осигурање аутомобила који ради са неколико компанија може вам помоћи да пронађете осигурање. Агент може пронаћи више компанија које су спремне да вас осигурају и може вам помоћи да одаберете најбољу опцију.

Остати неко време? Узмите своје У.С. ускоро возачку дозволу

Неке компаније за осигурање аутомобила ће понудити полису само ако добијете У.С. лиценцу у кратком року. Чим будете могли, набавите возачку дозволу одељења за моторна возила у У.С. држава где живите.

Сазнајте више о захтевима ваше државе за међународне возаче тако што ћете отићи у САД.гов'с ДМВ именик и одабир ваше државе.

Једном када сте основали У.С. историја вожње, замолите свог агента да поново добије понуде или сами купите покриће на мрежи.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here