Преглед мобилних апликација Цхасе Цредит Цардс

Кретање кроз апликацију Цхасе није увек интуитивно само зато што на њој можете учинити много тога. Све у свему, много тога што можете да урадите на Цхасе-у.цом, можете и у апликацији. Са толико понуда Цхасе картица, тешко је надмашити погодност могућности да управљате свим својим налозима заједно на једном месту, са било ког места.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље Цхасе кредитне картице НердВаллет-а

Карактеристике

Мобилна апликација Цхасе укључује у основи све осим кухињског судопера. Можете да обављате типичне задатке као што су плаћање рачуна и прегледавање извода, као и да управљате својим поенима у компликованом Цхасе Ултимате Ревардс® програму, да се одлучите за уговоре о плаћању током времена за одређене куповине и још много тога.

Сигурна пријава

Можете или ручно да унесете своје корисничко име и лозинку, или да изаберете да користите препознавање лица или отисак прста за бржу пријаву. Апликација ће вас одјавити након периода неактивности.

Праћење трансакција и трендова

Апликација вам омогућава да лако видите где иде ваш новац и пазите на сумњиве оптужбе. Можете видети до 24 месеца трансакција и до седам година извода кредитних картица. Поред тога, добијете анализу ваше потрошње по категоријама да бисте пратили трендове и видели да ли је у складу са вашим буџетом.

Остати сигуран

Ако сте загубили своју картицу, можете је закључати у апликацији, што ће блокирати нове куповине, трансфере стања и готовинске авансе са вашег рачуна. Можете откључати своју картицу ако је све време била између јастука на каучу.

Апликација вам омогућава да оспорите наплату са Цхасе-ом ако вам је нетачно наплаћена куповина или ако сте покушали да откажете понављајућу наплату, али вам је ипак наплаћено. Ако приметите трансакцију коју нисте извршили (или овлашћени корисник није извршио), Цхасе препоручује да позовете број на полеђини картице да бисте пријавили лажну активност.

Приступ свим вашим Цхасе картицама

Ако носите више Цхасе картица, имаћете приступ свим њима у апликацији. Власници и пословних и потрошачких картица могу се пребацивати између тих листа картица на почетном екрану. Ако имате Цхасе налоге за проверу, штедњу, хипотеку, ауто зајам или личне кредите, они ће се такође појавити на вашој контролној табли када се пријавите.

Прилагођена навигација

Можете да додајете и уклањате „брзе радње“ на почетном екрану, што омогућава делимично прилагођавање апликације и убрзавање приступа одређеним функцијама. Опције укључују дугмад за пречице за плаћање рачуна, активности рачуна, изјаве и документе, Цхасе Ултимате Ревардс®, локације банкомата или филијала банке, обавештења о путовању, замену изгубљене картице, приказивање или скривање налога и управљање безбедносним функцијама корисника.

Плаћања рачуна

Плаћајте рачуне кредитне картице у апликацији, било ручно или подешавањем аутоматских понављајућих плаћања. Преко апликације можете повезати и банковне рачуне као начине плаћања. Поред тога, подесите пусх обавештења да бисте добили обавештење када се ближи датум доспећа плаћања или када је ваш текући рачун прекорачен.

Цхасе Ултимате Ревардс®

Проверите стање својих награда и искористите бодове у апликацији. Ако једна или више ваших картица освоји Цхасе Ултимате Ревардс® поене, као што је Цхасе Саппхире Преферред® Цард или Цхасе Фреедом Флек℠, можете користити те поене да резервишете путовање директно у апликацији и комбинујете Ултимате Ревардс® бодове зарађене преко више картица.

Мој план потере

Изаберите куповину од 100 УСД или више да бисте поделили на једнаке месечне уплате помоћу Ми Цхасе плана. Нећете плаћати камату, али постоји фиксна месечна накнада за коришћење ове услуге. У апликацији можете бирати између неколико опција плана плаћања.

Цхасе Офферс

Лако се укључите у Цхасе Офферс за сваку од својих картица да бисте аутоматски уштедели на предстојећој куповини код трговаца који учествују. Цхасе Понуде се временом мењају, па редовно проверавајте апликацију да бисте видели где можете да уштедите.

Праћење кредитног резултата

Цхасе Цредит Јоурнеи вам може помоћи да бесплатно пратите свој кредитни резултат, без обзира да ли сте тренутни клијент Цхасе-а или не. Такође укључује праћење кредита, осигурање од крађе идентитета, упозорења када дође до промена у вашем кредитном извештају и ресурсе који ће вам помоћи да изградите кредит. Кредитни резултат кроз овај алат је ВантагеСцоре 3.0 кредитни резултат на основу података ТрансУниона. Пошто зајмодавци користе различите моделе кредитног бодовања када процењују апликације за кредит, кредитни резултат који видите овде може да се разликује од вашег резултата када се пријављујете за различите финансијске производе.

Недостаци

Мобилна апликација Цхасе није опремљена порукама корисничке службе у апликацији, тако да нема опције за поруку или ћаскање. Можете да посетите Центар за безбедне поруке, али ћете бити повезани са ботом који вас води до корисних веза уместо да се директно повезујете са представником.

Пошто апликација нуди толико много функција, неким корисницима је помало неодољива и тешка за навигацију.

Десктоп вс. мобилни

Када је у питању управљање вашим налозима, наградама кредитним картицама и још много тога, већина задатака се може обавити и на мобилној апликацији и на рачунару. Можете чак и да отворите нове текуће и штедне рачуне, потврде о депозиту и кредитне картице преко апликације. За друге радње, као што је пријављивање за хипотеку или ауто зајам, апликација ће вас преусмерити на мобилну верзију Цхасе-а.цом. Дакле, још увек постоје неки банкарски задаци које треба завршити на десктоп верзији.

Када посетите веб локацију Цхасе, можете послати безбедну поруку корисничкој служби, али не можете да шаљете поруке из апликације.

Зато што постоје мале варијације у дизајну између Цхасе-а.цом и Цхасе апп, само је питање упознавања са њима.

Оцене

Треће место од 11 највећих издавалаца кредитних картица — Ј.Д. Повер 2020 У.С. Студија задовољства мобилних апликација кредитних картица.

4.8/5 — Аппле-ова Апп Сторе (оцена од марта 2021.).

4.4/5 — Гоогле Плаи продавница (оцена од марта 2021.).

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here