Цхасе лансира студентску кредитну картицу само у филијалама

Ако сте студент који још није спреман да баци матурантску капу у ваздух, погледајте шешир који је Чејс управо бацио у ринг.

Неколико месеци пре новог семестра, емитент је покренуо Цхасе Фреедом Студент, кредитну картицу дизајнирану за оне који су још у школи. Од 9. јуна 2019. студенти могу да се пријаве за картицу, али само у филијали Цхасе-а. Чејс то назива напором "да се подстакне разговор са ученицима и њиховим родитељима."

Главне карактеристике картице укључују:

  • Годишња накнада од 0 УСД.

  • Неограничен повраћај 1% готовине на све куповине. Чејс каже да се награде могу искористити и за путовање кроз Цхасе Ултимате Ревардс® или за ствари као што су поклон картице за куповину, ручавање и друго.

  • Бонус понуда: Зарадите 5000 поена након прве куповине у прва три месеца. То се може уновчити за поврат од 50 УСД.

  • Награда од 20 УСД за добру репутацију, доступна годишње у првих пет година ако одржавате свој налог ажурним.

  • Извештавање у сва три кредитна бироа — ТрансУнион, Екуифак и Екпериан.

  • Бесплатан приступ кредитном резултату преко Цхасе'с Цредит Јоурнеи, веб странице која прати ваш кредит.

  • Аутоматско повећање кредитног лимита након пет правовремених уплата у року од 10 месеци од отварања рачуна.

  • Прилика за надоградњу на Цхасе Фреедом® или Цхасе Фреедом Унлимитед® након дипломирања са квалификационим кредитним резултатом.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за студенте

Цхасе Фреедом Студент картица има за циљ да младим одраслима пружи алате и информације које их могу водити на снажном путу ка финансијском здрављу и независној кредитној изградњи, рекао је портпарол Цхасе-а путем е-поште.

Чејс је рекао да ће производ имати „ниско кредитно ограничење“ и „АПР-ове који су обично резервисани за наше најкредитније клијенте“, али није навео детаље.

Стопа поврата готовине од 1% картице је пристојна за студентску кредитну картицу, иако је могуће пронаћи уносније понуде. Бесплатан приступ кредитном резултату, аутоматско повећање кредитног лимита и потенцијална могућност надоградње чине га солидном опцијом за новајлије да добију кредит. Имајте на уму да је оно што је најважније код студентске картице да је користите за утврђивање позитивне кредитне историје. Сазнајте више у нашем водичу за избор студентске карте.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here