Избор зајам за реновирање од Фреддие Маца

Кредит за реновирање је паметан начин за куповину куће која је у не баш савршеном стању.

ЦХОИЦЕРеноватион кредит је једна од неколико хипотека за реновирање куће које купци могу размотрити. Попут кредита ФХА 203(к) и Фанние Мае ХомеСтиле, он вам омогућава да укључите трошкове побољшања вашег новог дома у месечну исплату хипотеке.

Гарантован преко Фреддие Мац-а, ЦХОИЦЕРеноватион зајам долази са ниским захтевима за плаћање учешћа и другим погодностима које куповину куће чине приступачнијом.

Када упоређујете хипотекарне зајмодавце, питајте да ли је ЦХОИЦЕ зајам за реновирање доступан.

» ВИШЕ: Најбољи кредитори за реновирање куће

Шта је ИЗБОР Кредит за реновирање?

Многи постојећи домови у Сједињеним Државама су стари и потребна им је поправка. У исто време, многи потенцијални купци кућа - посебно они који купују свој први дом - боре се да пронађу куће које одговарају њиховом буџету.

Куповина поправљача са кредитом ЦХОИЦЕРеноватион може бити начин да се ухвати у коштац са оба изазова, каже Келли Марроццо, директорица приступачних кредита и политике у Фреддие Мац.

Рецимо да нађете приступачан ранч са три спаваће собе изграђен 1967. године, али још увек има оригиналне кухињске уређаје. Или се заљубите у симпатичну сеоску кућу у руралном подручју, али на крову је било превише туче.

Уз зајам ЦХОИЦЕРеноватион, могли бисте финансирати овакве домове — и трошкове неопходних побољшања — све у једном кредиту. Зајам такође има опцију рефинансирања како би помогао власницима кућа да побољшају свој тренутни стан.

» ВИШЕ: Цена разних пројеката побољшања дома

Да ли је ЦХОИЦЕ зајам за реновирање прави за вас?

Отворен је за сваког квалификованог зајмопримца, али Марроццо каже да је Фреддие Мац имао на уму четири типа људи када је развијао зајам ЦХОИЦЕРеноватион:

  • Купци куће први пут траже приступачне опције.

  • Купци руралних кућа који имају неколико нових домова на избор.

  • Старији власници кућа којима су потребна побољшања приступачности како би могли да остаре на месту.

  • Вишегенерацијска домаћинства која желе да прилагоде дом како би одговарали потребама породице.

Зајмопримци могу да финансирају реновирање које кошта до 75% вредности куће након поправке, све док се квалификују за укупан износ кредита. На пример, могли бисте да купите кућу од 200.000 долара којој је потребно 150.000 долара за поправке, али морате да задовољите кредитни резултат и захтеве у односу на дуг за приход за кредит од 350.000 долара.

Будите у току са својим кредитним резултатом Обавестићемо вас када се ваш резултат промени и обезбедићемо бесплатне увиде у начине да наставите да градите. Пријавите се, бесплатно је

Нови ЦХОИЦЕ одредбе о реновирању

ИЗБОР Кредити за реновирање сада покривају реновирање завршено кроз програме продавница за побољшање дома, све док испуњавају захтеве извођача радова Фреддие Маца. Кредит покрива до 100% трошкова материјала, као и друге трошкове наведене у уговору, укључујући рад.

Зајмопримци сада могу да користе зајам за отплату краткорочног финансирања које је можда коришћено за поправку или реновирање постојеће куће пре затварања кредита.

Нове одредбе такође дају зајмопримцима рок од 60 дана да заврше реновирање пре него што се морају уселити у кућу, што може бити посебно корисно ако су кући потребне велике поправке или реновирања која утичу на безбедност.

Како користити ЦХОИЦЕ зајам за реновирање

Већина зајмова за реновирање функционише на сличан начин, иако финансијски захтеви, процес и прихватљива побољшања могу мало да се разликују. Међутим, поред замене крова који прокишњава или надоградње на ефикасније уређаје, зајам ЦХОИЦЕРеноватион може да вам помогне:

Заштитите свој дом од катастрофе. Зајам може да се користи за инсталирање онога што Марроццо назива „предмети за отпорност“ како би помогли дому да преживи опасности по животну средину. Посебно корисна у подручјима подложним катастрофама, ова одредба укључује побољшања као што су баријере од олујних удара, реконструкција темеља за земљотресе и уклањање четкица у зонама пожара. ЦХОИЦЕРеноватион кредит се такође може користити за поправку штете од природне катастрофе у прошлости.

Зарадите кредит за учешће. Мароко каже да квалификовани зајмопримци могу сами да ураде поправке и побољшања. У замену за свој капитал, ови зајмопримци могу да зараде кредит за своју авансну уплату, све док се посао заврши пре затварања.

Извођење мањих реновирања? Размотрите ИЗБОРРено еКСПресс

За оне који желе да купе или рефинансирају некретнину која захтева само козметичко реновирање, као што је замена прозора или врата, зајам Фреддие Мац-а ЦХОИЦЕРено еКСПресс би могао бити бољи. Квалификујућа реновација може коштати до 10% вредности куће након реновирања — или до 15% у одређеним руралним регионима — без посебног претходног одобрења зајмодавца. Реновирање мора бити обављено у року од 180 дана, а Фреддие Мац захтева кућну инспекцију након чињенице да би потврдио да су завршени.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here