Преглед мобилне апликације Цити Цредит Цардс

Цитијева мобилна апликација садржи много функција уради сам и може вам уштедети време које бисте могли да проведете на телефону повезујући се са представником корисничке службе. Међутим, није довољно када треба да приступите условима и одредбама своје кредитне картице.

Сазнајте које радње се могу извршити помоћу Цити мобилне апликације, а које је боље оставити да се пријавите помоћу рачунара или контактирате представника корисничке службе.

» ВИШЕ: Погледајте најбоље Цити кредитне картице НердВаллет-а 

Карактеристике

Цитијева мобилна апликација пружа стандардне опције које олакшавају плаћање, искориштавање награда и подешавање обавештења за управљање налогом. Неке корисне опције доступне у апликацији укључују:

Пријава и безбедност

Можете се пријавити помоћу отиска прста, Фаце ИД-а или корисничког ИД-а и лозинке. Када посетите картицу "профил", такође можете да подесите још безбеднији процес пријављивања у два корака аутентификације помоћу ПИН-а. Обавештења о налогу постављена у апликацији такође вам могу помоћи да пратите тренутно стање, када стање премашује одређени износ, када је плаћање доспело, када трансакција премашује одређени износ и друге опције.

Функција Цити Куицк Лоцк вам омогућава да закључате изгубљену или украдену картицу са два једноставна додира. Активирање закључавања блокира нове куповине и готовинске авансе, а истовремено омогућава понављање плаћања, трансфера стања и кредита.

Праћење кредитног резултата

Можете да приступите свом ФИЦО резултату са картице "услуге" или преко пречице на екрану која приказује трансакције ваше кредитне картице. Са пречицом, потребан је само један додир да бисте пратили свој ФИЦО резултат и видели преглед кључних фактора који утичу на њега.

Преглед награда и откупа

Кликом на картицу на почетном екрану приказује се ваш салдо награда. Када сте тамо, можете кликнути на своје опције откупа. Ако ваша кредитна картица осваја поене Хвала вам, као што је Цити Премиер® Цард или Цити Ревардс+® Цард, можете да кликнете да бисте приступили резимеу који показује колико сте награда зарадили у различитим обрачунским периодима.

» ВИШЕ: Цити ТханкИоу поени: Како их зарадити и искористити 

Опције планирања плаћања

Када скролујете кроз историју трансакција своје картице, моћи ћете да видите које куповине испуњавају услове за Цити Флек Паи. Ова опција вам омогућава да отплатите велику куповину у одређеном временском оквиру уз фиксну исплату и каматну стопу.

Такође можете додати своју картицу у дигитални новчаник по избору, укључујући Аппле Валлет, ПаиПал и Цлицк то Паи. Ове услуге вам омогућавају да одјавите дигитално лично или онлајн без физичке кредитне картице или података о вашој кредитној картици.

Функције које штеде време

Мобилна апликација Цити нуди мноштво радњи које вам могу уштедети време. Да бисте максимално искористили апликацију, упознајте се са овим опцијама:

  • Функција Цити Мобиле Снапсхот: Ова опција вам омогућава да видите основе као што су стања и неколико недавних трансакција без потребе да се сваки пут пријављујете. Да бисте га подесили, идите до свог профила у апликацији и омогућите подешавање једним додиром.

  • Могућност додавања овлашћеног корисника: Одељак "услуге картице" на картици "услуге" омогућава вам да неприметно додате овлашћеног корисника.

  • Паметне пречице: Дугмад погодно смештена испод стања вашег налога омогућавају вам да активирате нову кредитну картицу, пошаљете обавештење о путовању издаваоцу, проверите свој ФИЦО кредитни резултат или закључате картицу ако је изгубљена или украдена.

  • Начин да затражите повећање кредитног лимита: Када видите свој кредитни лимит или АПР тако што ћете кликнути на екран који приказује трансакције кредитном картицом, имате опцију да затражите повећање кредитног лимита. Неки издаваоци захтевају да их позовете за ову врсту захтева.

» ВИШЕ: Закључавање картице: шта ради, ко нуди, како се користи

Поруке корисничке службе у апликацији

У случајевима када треба да разговарате са агентом, постоји икона за тренутну размену порука која је лако доступна у апликацији која вам помаже да директно контактирате корисничку подршку. Такође ћете пронаћи број одељења за корисничку подршку у апликацији ако више волите да телефонирате у случају питања.

Недостаци

Резиме потрошње апликације не категоризује увек исправно трансакције и може имати користи од више категорија које ће вам помоћи да видите куда иде ваш новац сваког месеца. (Ово се понекад дешава и на верзији веб локације.) Тренутне категорије потрошње укључују робу, ресторане, путовања, здравствену заштиту и још много тога.

Цити понуде, понуде са ограниченим временом које ће вам помоћи да максимизирате уштеде, зарадите наградне поене и уживате у додатним погодностима, обиље су, али их је тешко пронаћи. Мораћете да прођете дубље у картицу "услуге" и да додирнете картицу "награде и погодности" да бисте пронашли најновије понуде трговаца.

У зависности од понуде, добићете повратну стопу или попуст у облику кредита на изводу када додате понуду и користите своју Цити картицу за куповину код одабраних трговаца. Понекад нећете пронаћи доступне понуде.

Десктоп вс. мобилни

Мобилна апликација се не удаљава превише од искуства које ћете добити приступом свом налогу преко десктоп претраживача, али постоји неколико вредних функција, као што су понуде трговаца, које је лакше пронаћи када се пријавите начин. И, ако икада будете морали да затражите уговор о члану картице или видите предности своје картице, пожелећете да се пријавите са рачунара или директно позовете корисничку подршку. Апликација нема опцију за приступ тим информацијама.

РАТИНГС

Рангирано бр. 9 од 11 највећих издавалаца кредитних картица — Ј.Д. Повер 2020 У.С. Студија задовољства мобилних апликација кредитних картица

4.9/5 — Аппле Апп Сторе (оцена од марта 2021.)

4.7/5 — Гоогле Плаи продавница  (оцена од марта 2021.)

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here