Цити Доубле Цасх сада омогућава конверзије у поене захвалности“,

АЖУРИРАЊЕ септ. 23. 2019: Носиоци Цити® Доубле Цасх картице – 18-месечна БТ понуда сада имају приступ овој функцији конверзије награда. Испод је наш чланак од 8. јула 2019. о најави ове функције, ажуриран да одражава детаље укључујући однос преноса.

Популарна Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда, одлична кредитна картица са повратом готовине, сада омогућава власницима картица да пренесу те награде у Цитијев програм захвалних поена, ефективно у односу 1:1.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Поруке о овој функцији почеле су да се појављују на корисничким налозима у јулу 2019. Кључне информације које су тада недостајале био је однос трансфера, што значи колико вреде награде за повраћај новца након што их претворите у поене захвалности. Цити сада напомиње да ћете „добити 100 поена за сваки долар који конвертујете."

Морате имати најмање $1 у готовини повратне награде за трансфер, али не постоји максимално ограничење. Конверзије из готовине назад у бодове нису реверзибилне.

А ако већ нисте имали налог за захвалне бодове? Без бриге. Цити је већ поставио једну за вас и повезао је са вашом Цити® Доубле Цасх картицом – 18-месечна БТ понуда. (Ако нисте заинтересовани да имате такав налог, можете позвати Цити и затражити да се затвори.)

» ВИШЕ: Цити ТханкИоу поени: Како их зарадити и искористити

Претварање у поене Хвала добар посао?

Свакако би могло бити. НердВаллет вреднује поене ТханкИоу у просеку од 1 цента сваки, у зависности од тога за шта их искористите. Опције откупа укључују путовања, поклон картице и још много тога. Али готовина је флексибилнија валута од свих наградних поена, укључујући поене захвалности, јер можете да их потрошите на било шта – тако да би кључ за претварање новчаних награда ове картице у поене захвалности био да вратите више од готовинске вредности.

Цити® Доубле Цасх картица са годишњим накнадом од 0 УСД – 18-месечна БТ понуда има потенцијал да обезбеди ту велику вредност, с обзиром на однос преноса 1:1. То значи да у суштини зарађујете 2 бода захвалности по потрошеном долару — баш као што картица сада зарађује 2% готовине назад по потрошеном долару: 1% када обавите куповину и још 1% када га отплатите.

У зависности од тога које друге Цити картице имате и где ћете вероватно путовати, можда ћете добити добру вредност од коришћења Цити-овог сајта за резервације путовања или преноса бодова на вишеструке авио-партнере.

Што се тиче туристичких партнера, Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда омогућава пренос захвалних поена само на ЈетБлуе. Али ако сте имали Цити Премиер® картицу или Цити Престиге® картицу, могли бисте да комбинујете своје захвалне налоге и искористите поене зарађене Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда са једном од оних виших картица, које имају много више трансфер партнери. (Имајте на уму, међутим, да је ЈетБлуе једини Цитијев домаћи партнер.)

Такође је важно за путнике: Цити је од ове године укинуо бројне погодности и заштиту за путовања са својих кредитних картица. А Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда наплаћује накнаду за иностране трансакције од 3%.

Без обзира на ову нову опцију трансфера, Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда је вишегодишњи НердВаллет најбољи избор међу кредитним картицама са повратом готовине због своје високе стопе и њене једноставности. Наравно, избор стратешког преноса награда на захвалне бодове додаје слој сложености.

» ВИШЕ: Цити® Доубле Цасх Цард – 18-месечна БТ понуда: комплетна рецензија НердВаллет-а

Информације које се односе на Цити Престиге® картицу прикупио је НердВаллет и није их прегледао или доставио издавалац ових картица. 

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here