Грађанска банка више не нуди нове личне кредите“,

Раније је Цитизенс банка нудила личне зајмове у распону од 5.000 до 50.000 долара за зајмопримце са добрим кредитом. Ови кредити су укључивали попуст за подешавање аутоматског плаћања и опцију додавања супотписника вашој пријави.

Ако сте размишљали о кредиту од грађана, постоје алтернативе.

Алтернативе Цитизенс банци

Банке, онлајн зајмодавци и кредитне уније нуде личне зајмове зајмопримцима са добрим кредитом.

Банке

Банке обично пружају конкурентне стопе зајмопримцима са добрим и одличним кредитом (690 ФИЦО или више) и нуде широк спектар износа кредита.

Веллс Фарго: Веллс Фарго нуди личне зајмове са минималним накнадама, вишеструким условима и широким износима зајма. Не морате да будете клијент Веллс Фарго-а да бисте се пријавили, иако ће постојећи клијенти видети највише погодности, укључујући попуст. Кредити се крећу од 3.000 до 100.000 долара, а зајмодавац нуди опцију да дода сузајмопримца.

ТД Банк: Лични кредити ТД банке доступни су зајмопримцима који живе у 15 држава источне обале и Вашингтону, Д.Ц. Не треба вам ТД налог да бисте се пријавили, а износи зајма се крећу од 2.000 до 15.000 долара.

Дисцовер: Дисцовер нуди личне зајмове у распону од 2.500 до 35.000 долара. Као онлајн банка, њен процес пријаве и одобравања је потпуно дигиталан. Међутим, зајмопримцима ће бити потребан одличан кредит (720 ФИЦО или више) да би се квалификовали.

» УПОРЕДИТЕ: Најбољи банкарски кредити

Онлине зајмодавци

Онлине зајмодавци обећавају погодне апликације и брзо финансирање. Њихови кредити су доступни зајмопримцима широм кредитног спектра.

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула бодовања узима у обзир факторе за које сматрамо да су прилагођени потрошачима, укључујући утицај на кредитни резултат, стопе и накнаде, корисничко искуство и одговорне праксе позајмљивања. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула бодовања узима у обзир факторе за које сматрамо да су прилагођени потрошачима, укључујући утицај на кредитни резултат, стопе и накнаде, корисничко искуство и одговорне праксе позајмљивања. НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула бодовања узима у обзир факторе за које сматрамо да су прилагођени потрошачима, укључујући утицај на кредитни резултат, стопе и накнаде, корисничко искуство и одговорне праксе позајмљивања.
Гет Рате Гет Рате Гет Рате

Проц. АПР

6.99-19.99%

Проц. АПР

4.49-20.49%

Проц. АПР

5.99-29.99%

Рок зајма

3 до 6 година

Рок зајма

2 до 7 година

Рок зајма

3 до 5 година

Износ позајмице

$3,500-$40,000

Износ позајмице

5.000-100.000 долара

Износ позајмице

$2,000-$50,000

Мин. Кредитна оцена

660

Мин. Кредитна оцена

660

Мин. Кредитна оцена

640

Маркус: Маркус не обећава никакве накнаде за своје личне зајмове. Такође нуди девет услова отплате које можете изабрати.

ЛигхтСтреам: ЛигхтСтреам омогућава зајмопримцима да изаберу када ће добити свој новац, заједно са другим јединственим погодностима као што су програм за смањење стопе и гаранција задовољства.

Бест Егг: Ако желите да користите лични зајам за отплату дуга, Бест Егг ће послати приходе од кредита директно вашим повериоцима, тако да не морате то да радите сами.

» УПОРЕДИТЕ: Најбољи лични кредити за добар кредит

Кредитне уније

Кредитне уније нуде флексибилне услове и ниске стопе, посебно за зајмопримце који имају поштен или лош кредит (689 ФИЦО или ниже). Да бисте се пријавили за кредит код кредитне уније, прво морате постати члан.

Аллиант: За разлику од других кредитних унија, захтеви за чланство у Алијанту су широки и скоро свако може постати члан. Његови лични зајмови се крећу од 1.000 до 50.000 долара, а зајмодавац може финансирати зајмове истог дана када будете одобрени.

Фирст Тецх: Фирст Тецх опслужује технолошке компаније и њихове запослене личним зајмовима у распону од 500 до 50.000 долара и роковима отплате између две и седам година.

Нави Фед: Лични зајмови Фед морнарице доступни су само постојећим члановима савезне морнарице, који укључују припаднике војске, њихове породице и цивиле Министарства одбране. Износи кредита се крећу од 250 до 50.000 долара.

» ВИШЕ: Како добити лични кредит кредитне уније

Како упоредити зајмодавце

Најбољи начин да упоредите зајмодавце личних кредита је претквалификација. Претквалификација вам омогућава да проверите своју потенцијалну стопу, износ кредита и рок без ризика да добијете чврсту проверу кредитне способности, што може привремено да сруши неколико поена вашег кредитног резултата.

Многи зајмодавци вам омогућавају да се претходно квалификујете, иако је то посебно уобичајено међу онлајн зајмодавцима. НердВаллет вам омогућава да се унапред квалификујете са више зајмодаваца на мрежи одједном без ризика по ваш кредитни резултат.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here