Цостцо ће узети Виса у Цити партнерству, замењујући АмЕк“,

До тада, најавио је Цостцо, Цити и Виса ће понудити кредитну картицу која ће заменити ТруеЕарнингс® картицу од Цостцо-а и Америцан Екпресс-а. Цити ће купити портфолио Америцан Екпресс-а за картицу и издати нову под заједничким брендом Цостцо, наводи компанија.

Дакле, шта све ово значи за вас? Хајде да га разложимо:

Ако сте ТруеЕарнингс® картица од власника Цостцо и Америцан Екпресс картице, будите сигурни.

ТруеЕарнингс® картица од Цостцо-а и Америцан Екпресс-а нуди врхунске награде за бензин, ресторане и одабране куповине које је тешко надмашити.

Али нова кобрендирана Цити картица, која ће служити као Цостцо члански ИД, такође ће понудити „великодушне награде члановима Цостцо“, наводи се у саопштењу за штампу компаније. Пошто је Виса широко прихваћена од Америцан Екпресс-а, чланови ће такође моћи да скупљају награде у више од 200 земаља и територија са новим картицама.

Најпаметнији потез за ТруеЕарнингс® картицу од власника Цостцо и Америцан Екпресс картица можда је да за сада мирно седе и чекају више детаља од Цитија.

Моћи ћете да користите своје Виса картице у Цостцо-у следеће године.

Америцан Екпресс, као и Дисцовер, истовремено је издавалац кредитне картице и платна мрежа. Међутим, са Виса и Цити, те улоге су подељене: Виса је платна мрежа, а Цити је издавач. Цостцо-ови благајници тренутно прихватају само дебитне картице и Америцан Екпресс, али због новог партнерства са Виса-ом, ово ће се променити.

Од 1. априла 2016.  моћи ћете да купујете у Цостцо користећи било коју Виса картицу. То укључује неколико наших фаворита, укључујући Цхасе Фреедом®. За поклонике Цостцо-а који жуде да зараде Виса награде за куповину у економској величини, ово ново партнерство је добра вест.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here