Калкулатор исплате кредитне картице: Добијте свој датум без дуга

То је оно чему служи овај калкулатор исплате кредитне картице. Ставите своје дугове, камате и месечне уплате, а ова бесплатна алатка ће вам показати када ћете бити без дугова. Затим погледајте колико пре можете да се ослободите дугова додатним уплатама или коришћењем различитих стратегија плаћања.

Калкулатор отплате дуга кредитном картицом

Унесите назив рачуна и стање за различита дуговања. Ово можете користити само за дуг кредитне картице или додати друге дугове попут студентских кредита и медицинских рачуна за потпуну слику.

Ставите камате и минималне месечне уплате. На изводима можете пронаћи каматне стопе на кредитну картицу и минимална плаћања.

Разумевање ваших резултата

Можете да прилагодите своје месечне уплате и изаберете различите стратегије плаћања да бисте видели разлику у датуму отпуштања дуга, камати и укупним трошковима.

Можете ли пронаћи додатни новац за отплату дуга?

Направите буџет да бисте утврдили да ли имате додатног новца да додате минималним уплатама. Тај новац ће убрзати отплату дуга. Користите клизну скалу да подесите колико ћете додатног новца ставити на свој дуг.

Налог за исплату

Пребаците се између метода снежне грудве дуга и лавине дуга да бисте видели разлику у каматама које бисте платили.

Укупна месечна уплата

Видећете своје тренутне минималне месечне уплате и нове месечне уплате са додатним новцем.

Тотални интерес

Ово је колику камату бисте платили током отплате дуга. Погледајте разлику у интересу између вашег тренутног и новог плана.

Датум без дугова

Ово је месец у којем ћете бити без дугова. Што више плаћате месечно, брже ћете се ослободити дугова.

Налог за отплату дуга

Видећете листу својих рачуна са главницом, укупном каматом и датумом без дугова према вашим тренутним минималним уплатама и нови план са додатним новцем према вашем дугу. Ово би се могло променити у зависности од начина отплате лавине дуга или снежне грудве дуга.

Време је за уништавање дугова. Пријавите се да бисте повезали и пратите све, од картица до хипотека на једном месту. Почети

Како се носити са дугом кредитне картице

Најбољи начин за управљање дугом по кредитној картици зависи од тога колико имате и како се ваш дуг слаже са вашим приходом.

Следеће категорије односа дуга и прихода могу вам помоћи да одредите како најбоље да се носите са својим дугом:

Ако је ваш ДТИ мањи од 15%

Плаћање вашег дуга требало би да буде приступачно са вашим приходима. „Уради сам“ методе као што је дуг снежна груда дуга лавина могу вам помоћи да останете на правом путу.

Ако је ваш ДТИ између 15% и 39%

Размислите о финансијским алатима који ће вам помоћи да управљате својим дугом.

За зајмопримце са добрим до одличним кредитима, кредитна картица за пренос стања од 0% или лични зајам могу бити добре опције. План управљања дугом из непрофитне агенције за кредитно саветовање такође би могао да функционише.

Ако је ваш ДТИ већи од 40%

Ваш дуг може бити превелик да бисте га сами носили без жртвовања других финансијских циљева, попут штедње за пензију или плаћања хипотеке. Размислите о ослобађању дуга.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here