Кредитне картице са приступом салону на аеродрому

Путовање авионом може бити авантура, али покушај да се опустиш на аеродрому пре него што лет може брзо да изгуби привлачност захваљујући бучним, препуним терминалима и прескупој храни и пићу.

Можда вас проблем натера да се запитате: „Која кредитна картица даје приступ салонима на аеродрому?„Решење би могла бити кредитна картица за путовања која нуди приступ релативном спокоју аеродромског салона. Приступ салону може вам помоћи да избегнете хаос на аеродромском терминалу и нуди погодности као што су бесплатна храна и пиће, довољно личног простора и понекад кревет или туш.

Дакле, када је у питању одабир кредитне картице, помаже да знате које од њих могу да вас провуку кроз врата салона на аеродрому.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице компаније НердВаллет

Кредитне картице са приступом салону на аеродрому

(Напомена: од априла 2021. Ова табела не укључује картице дизајниране за власнике малих предузећа.)

НАЗИВ КАРТИЦЕ

ДЕТАЉИ О ПРИСТУПУ ЛОУНГЕ

Америцан Екпресс® зелена карта

Примите до 100 УСД кредита на изводу по календарској години за ЛоунгеБудди.

Виса Сигнатуре® кредитна картица компаније Аласка Аирлинес

50% попуста на дневне пропуснице у салону Аласка када плаћате картицом.

Милес & Море® Ворлд Елите Мастерцард®

2 бесплатна годишња Луфтханса Бусинесс лоунге ваучера.

Цхасе Саппхире Ресерве®

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард®

Пуни приступ чланству салонима Адмиралс Цлуба, плус приступ за до 2 госта или чланове уже породице који путују са вама.

Цити Престиге® картица

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

Делта СкиМилес® Ресерве Америцан Екпресс картица

Бесплатан приступ Делта СкиЦлуб-у.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

10 бесплатних годишњих посета салону Приорити Пасс.

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

ХСБЦ Елите кредитна картица

Ви и 1 гост добијате бесплатан приступ преко 1.000 салона на аеродрому које обезбеђује ЛоунгеКеи.

Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картица

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

Лукури Цард™ Мастерцард® Блацк Цард™

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

Лукури Цард™ Мастерцард® Голд Цард™

Бесплатан приступ салонима у мрежи Приорити Пасс Селецт.

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

Бесплатан приступ салонима у колекцији Америцан Екпресс Глобал Лоунге Цоллецтион.

СкиПасс Виса Сигнатуре кредитна картица

2 бесплатна годишња купона за КАЛ салон.

Кредитна картица УНФЦУ Виса Елите

5 бесплатних годишњих посета салону Приорити Пасс.

Унитед℠ Екплорер картица

2 пропуснице Унитед Цлуб за једнократну употребу годишње.

Унитед Цлуб℠ Инфините Цард

Бесплатно чланство у Унитед Цлуб-у нуди приступ свим локацијама Унитед Цлуб-а и салонима који учествују у Стар Аллианце-у.

У.С. Банк Алтитуде™ Ресерве Виса Инфините® картица

Приорити Пасс Селецт чланство омогућава 4 бесплатне посете годишње.

Штреберски савет: Цапитал Оне такође додаје брендиране салоне на аеродромима 2021. године, иако је нејасно који ће власници Цапитал Оне картица имати приступ и колико би приступ могао коштати.

» ВИШЕ: Шта треба да знате о приступу салону авио компаније путем ваше кредитне картице

Врсте мрежа аеродромских салона

Различите кредитне картице откључавају приступ различитим врстама аеродромских салона — за вас, а можда чак и за ваше партнере на путовању. Ове картице обично наплаћују годишњу накнаду, али вам могу уштедети неколико стотина долара у поређењу са самосталним чланством у салону на аеродрому.

Ево уобичајених мрежа аеродромских салона доступних са неким кредитним картицама:

 • Приорити Пасс салони: Приорити Пасс је мрежа која члановима нуди приступ преко 1.300 аеродромских салона широм света. Приступ добијате куповином плана чланства преко мреже Приорити Пасс или пријавом за кредитну картицу која нуди бесплатно чланство Приорити Пасс Селецт. Ако користите ову погодност путем кредитне картице, обично ћете морати да се региструјете преко налога кредитне картице унапред.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице за приступ Приорити Пасс-у

 • Салони специфични за авио-компаније: Неке авио-компаније имају своје ексклузивне салоне на аеродромима, као што су Адмирал'с Цлуб Америцан Аирлинес, Делта СкиЦлуб и Унитед Цлуб. Понекад можете ући бесплатно ако купите карту за пословну или прву класу. У супротном, мораћете да платите чланство, а цена се углавном разликује у зависности од вашег статуса честог летача код авио компаније. Али кобрендирана кредитна картица авио компаније може понудити бесплатне посете овим салонима, обично по нижим трошковима од чланства.

 • Ексклузивно чланство: Неки аеродромски салони су још ексклузивнији. Америцан Екпресс Глобал Лоунге колекција, на пример, доступна је само власницима картица Тхе Платинум Цард® компаније Америцан Екпресс и члановима Центурион-а. Примењују се услови. Америцан Екпресс Глобал Лоунге колекција укључује АмЕк'с Центурион и Интернатионал Америцан Екпресс салоне, Делта Аир Линес СкиЦлубс, Приорити Пасс Селецт, Плаза Премиум, Есцапе и Аир Спаце салоне.

Најбоље кредитне картице НердВаллет-а за приступ салону на аеродрому

За свеобухватан приступ салону: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а вам даје приступ широкој мрежи салона. У ствари, од 1. јула 2020. АмЕк је проширио Центурион® мрежу како би укључио додатних 40+ Центурион Лоунге и Студио локација широм света. Картица нуди 5 поена за 1 долар потрошен на авионске карте купљене директно од авио-компанија или резервисане преко Америцан Екпресс Травел-а; 5 поена за 1 долар потрошен на хотеле резервисане на амектравел.цом; и 1 поен за сваки долар потрошен на све друге куповине. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Има годишњу накнаду од 695 долара, али дуга листа погодности може помоћи да се надокнади трошак. Ево неколико који заслужују поглед:

 • Зарадите 100.000 Мемберсхип Ревардс® поена након што потрошите 6.000 УСД на куповине на картици у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују.

 • Кредит од 200 УСД годишње авио-превозника за чекиране торбе, оброке током лета и друге путне трошкове.

 • До 200 долара годишње у Убер кредитима за вожње у Сједињеним Државама.С.

 • До 179 УСД годишње назад на ваше ЦЛЕАР® чланство.

 • Нема провизија за иностране трансакције.

 • Примењују се услови.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Тхе Платинум Цард® компаније Америцан Екпресс

За приступ салону авио компаније: Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард®

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард® доводи вас и ужу породицу или до два госта у клубове Адмиралс који имају скоро 50 локација широм света и 60 партнерских салона на одабраним домаћим и међународним дестинацијама. Зарадићете 2 миље за 1 УСД потрошен на куповине Америцан Аирлинес-а и 1 миљу за 1 УСД за све остало.

Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард® има годишњу накнаду од 450 УСД, али њене погодности и карактеристике могу надокнадити трошкове. А ако тражите приступ салону на аеродрому, узмите у обзир да је цена годишњег чланства у Адмиралс Цлубу процењена на 650 долара.

Погодности укључују:

 • Бесплатна прва чекирана торба за вас и до осам пратилаца у вашој резервацији када имате итинерар домаће компаније Америцан Аирлинес.

 • 10.000 елитних квалификационих миља након што потрошите 40.000 долара на годишње куповине.

 • Приоритетна пријава, преглед аеродрома и укрцавање када летите са Америцан Аирлинес-ом.

 • До 100 УСД кредита на изводу сваких пет година када користите своју картицу за плаћање накнаде за Глобал Ентри или ТСА Прецхецк.

 • 25% уштеде на куповини хране и пића током лета када користите своју картицу.

Ако нисте лојални ниједном бренду, Цхасе Саппхире Ресерве® такође може понудити приступ салонима аеродрома широм света путем Приорити Пасс Селецт-а. Ова картица такође има велику вредност за честе путнике у виду погодности и награда. Има годишњу накнаду од 550 долара.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард®

За нижу годишњу накнаду, али ограничен приступ салону: Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Не морате да плаћате превисоку годишњу накнаду да бисте ушли у врата. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица, на пример, нуди бесплатно чланство Приорити Пасс Селецт и 10 бесплатних посета салону годишње. Има годишњу накнаду од 95 долара.

Ова картица вам даје 12 поена за сваки долар потрошен у хотелу или одмаралишту у Хилтоновом портфељу; 6 поена за сваки долар потрошен на све куповине које испуњавају услове у У.С. ресторани, У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе; и 3 поена за сваки долар потрошен на све друге квалификоване куповине. Примењују се услови (погледајте цене и накнаде).

Остали кључни подстицаји укључују:

 • Зарадите 130.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите 2.000 УСД на куповину на Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс картици у прва 3 месеца чланства на картици. Осим тога, можете да зарадите додатних 50.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите укупно 10.000 долара на куповину на картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

 • Награда за викенд од Хилтон Хонорса након што потрошите 15.000 УСД на куповину на вашој картици у календарској години.

 • Примењују се услови.

» ВИШЕ: Комплетна рецензија Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картице

Шта је следеће?

 • Када је дневна пропусница за салон на аеродрому вредна новца 

 • Кредитне картице са ТСА Прецхецк или Глобал Ентри кредитима

 • Како да почнете са програмима за честе путнике

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Делта СкиМилес® Ресерве Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу. Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картицу, погледајте ову страницу.

Све информације о Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картици независно је прикупио НердВаллет. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица више није доступна преко НердВаллет-а. Све информације о Америцан Екпресс® зеленој картици независно је прикупио НердВаллет. Америцан Екпресс® Греен Цард више није доступна преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here