Кредитне картице са елитним погодностима за изнајмљивање аутомобила

Међу највећим променама у путничкој индустрији изазваним пандемијом ЦОВИД-19: снажна потражња за аутомобилима за изнајмљивање — али недовољна понуда. Путници су недавно пријавили велике понуде за авионске карте, само да би открили да су аутомобили за изнајмљивање распродати (или нечувено скупи, као што је један путник искусио када је њена резервација аутомобила за изнајмљивање на Хавајима порасла са 570 долара на преко 2.300 долара). Неки кажу да смо усред апокалипсе за изнајмљивање аутомобила. Постало је толико лоше да су у неким случајевима чак и лимузине јефтиније од аутомобила за изнајмљивање.

Срећом, држање елитног статуса за изнајмљивање аутомобила сада би вас могло спасити од потенцијалних фијаска за изнајмљивање аутомобила. Иако се тачне погодности разликују у зависности од компаније, елитне погодности за изнајмљивање аутомобила укључују попусте, бесплатне надоградње и могућност прескакања реда. И можда већ имате елитни статус, чак и ако никада раније нисте изнајмили аутомобил. То је зато што многе премиум кредитне картице за путовања дају аутоматске погодности елитног статуса у одређеним компанијама за изнајмљивање аутомобила.

Ево неких од најбољих кредитних картица које нуде аутоматске погодности елитног статуса у одређеним компанијама за изнајмљивање аутомобила:

» Сазнајте више: Најјефтинији начин да изнајмите аутомобил

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

Ако имате Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, добићете бесплатан премиум статус за више програма изнајмљивања аутомобила, поред других погодности као што су попусти на изнајмљивање аутомобила.

Ево шта ћете добити, рашчлањено према компанији за изнајмљивање аутомобила:

Авис Преферред: Ово је нижи од два нивоа зарађеног статуса програма лојалности Авис Преферред. Његове погодности укључују:

 • Могућност заобилажења бројача за изнајмљивање аутомобила.

 • Могућност да зарадите Авис Преферред Поене на квалификованој Авис потрошњи.

Хертз Голд Плус награде: Платинум Цард® од чланова Америцан Екпресс-а добијају сопствени ниво елитног статуса преко Хертз-а са јединственим погодностима. То укључује:

 • Могућност заобилажења бројача за изнајмљивање аутомобила.

 • Могућност бесплатног додавања супружника или домаћег партнера.

 • Бесплатне надоградње возила.

 • Грејс период од четири сата за враћање изнајмљивања.

 • Акцелератор од 10% поена са Хертз Голд Плус Ревардс поенима.

Натионал Цар Рентал Емералд Цлуб Екецутиве: Ово је средина од три нивоа стеченог статуса преко Натионал Цар Рентал'с Емералд Цлуб. Његове погодности укључују:

 • Нема накнаде за другог возача.

 • Бржа стопа зараде према бесплатним данима изнајмљивања.

 • Гарантоване надоградње када резервишете коришћењем средње цене за изнајмљивање у Сједињеним Државама.С. и Канада.

 • Попусти само за чланове.

Мораћете да се пријавите на свој Америцан Екпресс налог и идите на Контролну таблу погодности да бисте се регистровали за аутоматски елитни статус, а мораћете да унесете код са те веб странице приликом резервације да бисте добили надоградње и попусте на свој следећи аутомобил изнајмљивање.

Унитед Цлуб℠ Инфините Цард и Унитед МилеагеПлус Пресидентиал Плус картица

Ако имате једну од ових картица у новчанику, аутоматски сте квалификовани за статус председника у кругу у програму награђивања Хертз компаније за изнајмљивање аутомобила, Хертз Голд Плус Ревардс.

Предности укључују:

 • Гарантоване надоградње.

 • Бонус од 50% на зарађивање Хертз Голд Плус Ревардс поена.

 • Могућност заобилажења бројача за изнајмљивање аутомобила.

Мораћете да се региструјете на мрежи да бисте зарадили те погодности.

» Сазнајте више: Унитед Цлуб℠ Инфините Цард рецензија

Виса Инфините кредитне картице (укључујући У.С. Банк Алтитуде™ Ресерве Виса Инфините® картица и Цхасе Саппхире Ресерве®)

Кредитне картице које су део Виса Инфините програма дају вам право на надоградње, попусте и елитни статус уз програме лојалности за изнајмљивање аутомобила четири компаније за изнајмљивање аутомобила: Авис, Хертз, Натионал и Силверцар. Виса Инфините картице укључују У.С. Банк Алтитуде™ Ресерве Виса Инфините® картица и Цхасе Саппхире Ресерве®. Ево предности које можете очекивати:

Авис: Као власник Виса Инфините картице, видећете уштеде до 30% на основне цене на квалификоване најмове, бесплатне викендице и до 10% попуста на основне цене на изнајмљивањима Селецт Сериес. Мораћете да позовете Виса Инфините Цонциерге или посетите веб локацију Авис за власнике Виса Инфините картица да резервишу аутомобиле за изнајмљивање по сниженој цени.

Поред тога, добићете аутоматску регистрацију као носилац статуса Авис Преферред Плус, који је виши од два нивоа Авис програма лојалности за изнајмљивање аутомобила. Његове погодности укључују:

 • Бесплатна надоградња класе једног аутомобила по доступности.

 • Могућност да зарадите додатне бонус поене при сваком изнајмљивању.

 • Приступ ексклузивним понудама и промотивним попустима.

Хертз: Када држите Виса Инфините картицу и упишете се у програм Хертз Голд Плус Ревардс, добићете погодности укључујући попусте, бржу услугу, додатне сате приликом повратка за У.С. изнајмљивања и додатни бонус поени у програму Хертз Голд Плус Ревардс да бисте брже напредовали до бесплатних изнајмљивања. Пријавите се преко Хертз веб странице за кориснике Виса Инфините картица.

Национално: Када резервишете национални аутомобил за изнајмљивање преко Виса Инфините странице, уштедећете до 25% на квалификованом изнајмљивању аутомобила на локацијама које учествују у У.С., Канада, Латинска Америка и Кариби.

Такође ћете добити бесплатно чланство на извршном нивоу Емералд Цлуба, што је средина од три елитног статуса Емералд Цлуба. Предности укључују:

 • Нема накнаде за другог возача.

 • Бржа стопа зараде према бесплатним данима изнајмљивања.

 • Гарантоване надоградње када резервишете коришћењем цене средње величине за изнајмљивање у Сједињеним Државама.С. и Канада.

 • Попусти само за чланове.

Силверцар од Аудија: Силверцар је помало неконвенционална компанија за изнајмљивање аутомобила у којој изнајмљујете Ауди лимузине и СУВ возила од одабраних Ауди дилера (плус неколико других локација за изнајмљивање) широм земље. Резервишите Силверцар преко Виса Инфините странице (и платите том картицом) да бисте уштедели најмање 10% (а понекад и до 30%) на цени вашег најма.

Ворлд Елите Мастерцардс

Ако имате одређене Мастерцард картице, имаћете право на погодности за изнајмљивање аутомобила у компанијама за изнајмљивање аутомобила, укључујући Авис, Хертз и Сикт. Неке квалификоване Ворлд Елите Мастерцардс укључују:

 • ААдвантаге® Авиатор® Ред Ворлд Елите Мастерцард®.

 • Аир Франце КЛМ Ворлд Елите Мастерцард®.

 • Емиратес Скивардс Премиум Ворлд Елите Мастерцард® кредитна картица.

 • Емиратес Скивардс Ревардс Ворлд Елите Мастерцард® кредитна картица.

 • Хаваииан Аирлинес® Ворлд Елите Мастерцард®.

 • Виргин Атлантиц Ворлд Елите Мастерцард®.

Авис: Као власник Ворлд Елите Мастерцард картице, видећете уштеде до 35% од основних стопа на квалификоване изнајмљивања и бесплатне надоградње. Поред тога, добићете све исте погодности које примају чланови Авис Пресидент клуба. То је прилично невероватно, с обзиром на то да је Председнички клуб иначе ниво само са позивницама. Предности статуса председничког клуба укључују:

 • Двоструке надоградње викендом, када су доступне.

 • Гарантоване надоградње радним данима.

 • Приоритет за доступност.

 • Бесплатан додатни драјвер.

Хертз: Ако имате Ворлд Елите Мастерцард, онда сте аутоматски квалификовани за статус председника у кругу у програму награђивања Хертз компаније за изнајмљивање аутомобила, Хертз Голд Плус Ревардс.

Предности укључују:

 • Гарантоване надоградње.

 • Бонус од 50% на зарађивање Хертз Голд Плус Ревардс поена.

 • Могућност заобилажења бројача за изнајмљивање аутомобила.

Пријавите се онлајн преко Хертз/Ворлд Елите Мастерцард странице да бисте зарадили те погодности.

Сикт: Када изнајмите аутомобил са Сиктом, уштедећете најмање 15% (а понекад и до 25%) на цени вашег изнајмљивања.

Ако вам стандардни аутомобил за изнајмљивање није довољно фенси, размислите о лимузини. Када користите Сикт Лимоусине Сервице, уштедећете 15% на аутомобилима са возачем и добићете ваучер од 50 УСД за следећу услугу са возачем код одабраних провајдера).

» Сазнајте више: Мастерцард додаје погодности Ворлд и Ворлд Елите картицама

Остале погодности за изнајмљивање аутомобила са кредитном картицом

Елитни статус и попусти су лепи, али то нису друге погодности кредитне картице везане за изнајмљивање аутомобила о којима би требало да размишљате пре него што кренете на пут. Можда је чак вредније од уштеде неколико минута прескакањем реда прескакање знатно веће главобоље ако доживите несрећу са изнајмљеним аутомобилом.

Неке кредитне картице нуде различите степене осигурања за изнајмљивање аутомобила када плаћате изнајмљивање том картицом. Ако ваша картица то нуди, највероватније ћете добити одрицање од штете у случају судара или одрицање од штете од губитка (што је иначе скупо покриће које ће особа на шалтеру за изнајмљивање често покушавати да вас натера да платите). Ваша кредитна картица такође може понудити одређени степен покрића трошкова као што су вуча, административне таксе и губитак коришћења (што је накнада коју дугује компанији за изнајмљивање за време када је његов аутомобил неупотребљив док се штета поправља).

Доња граница

Неке од најбољих путних кредитних картица могу знатно побољшати ваше искуство изнајмљивања аутомобила — и уштедети вам новац у том процесу. А неке картице, попут Цхасе Саппхире Ресерве®, су посебно одличне за не само да нуде надоградње, попусте и побољшане услуге у одређеним компанијама за изнајмљивање аутомобила, већ служе и као примарно осигурање (све док одбијете осигурање од судара компаније за изнајмљивање ) када изнајмите.

Изнајмљивање аутомобила свакако може бити главобоља, али не мора бити. Када имате одређене кредитне картице, могли бисте се наћи са елитним статусом, попустима, надоградњом и још много тога.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here