Откријте бонус за уштеду: 150 УСД или 200 УСД Промоција

Мораћете да отворите рачун у банци и положите најмање 15.000 долара. То је стрмо, али онлајн банка такође нуди неке од најбољих стопа штедње на тржишту.

Ево детаљнијег погледа како да се квалификујете за Дисцовер бонус за регистрацију.

Откријте бонус за уштеду

Шта ћеш добити

150 или 200 долара.

Како то добити

Корисници који први пут штеде могу да отворе Дисцовер Онлине штедни рачун користећи код понуде НВ21. Депонујте најмање 15.000 долара за бонус од 150 долара или 25.000 долара за 200 долара.

Где отворити

Онлине или телефоном.

Како се квалификовати

Не можете бити постојећи или претходни клијент Дисцовер штедње или постојећи или претходни клијент са штедним рачунима који су заједнички брендирани или налозима са афинитетима које обезбеђује Дисцовер.

Месечна накнада за рачун

$0.

Аццоунт АПИ

0.40% (тренутни национални просек је само 0.06%).

+ Детаљи бонус понуде са Дисцовер-а

“Да бисте добили бонус од 150 или 200 долара: Шта треба да урадите: Пријавите се за свој први Дисцовер онлајн штедни рачун, онлајн или телефоном. Унесите код понуде НВ21 приликом пријаве. Уплатите на свој рачун укупно најмање 15.000 долара да бисте зарадили бонус од 150 долара или депонујте укупно најмање 25.000 долара да бисте зарадили бонус од 200 долара. Депозит мора бити уплаћен на рачун у року од 30 дана од дана отварања рачуна. Максимални бонус је 200 долара."

"Шта треба да знате: Понуда не важи за постојеће или претходне клијенте Дисцовер штедње или постојеће или претходне клијенте са штедним рачунима који су заједнички брендирани или рачуне са афинитетима које обезбеђује Дисцовер. Подобност се заснива на примарном власнику налога. Рачун мора бити отворен када је бонус кредитиран. Бонус ће бити приписан на рачун у року од 30 дана од дана када се рачун квалификује за бонус. Бонус је камата и подлеже пријављивању на обрасцу 1099-ИНТ. Понуда се завршава 15.12.21, 23:59 по источном времену. Понуда може бити измењена или повучена без обавештења."

» Занимају ме текући рачун Дисцовер-а и друге услуге? Прочитајте комплетну рецензију НердВаллет-а Дисцовер Банк.

Пресуда: Да ли су бонуси за штедњу Дисцовер вредни тога?

Уопштено говорећи, бонуси за штедњу, високи годишњи процентуални приноси и ниске накнаде су ретке. Али Дисцоверов штедни рачун вам може набавити све три.

Ако желите да се пријавите за нови штедни рачун и желите да зарадите нешто бесплатног новца у том процесу, Дисцовер би могао бити одличан.

» За друге јаке опције штедње, погледајте НердВаллет најбоље рачуне за штедњу на мрежи са високим приносом.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here