Дуцкс Унлимитед Цард обара својих 5% награда за гас

Дуцкс Унлимитед Ревардс Платинум Едитион® Виса® картица, која је зарадила признања укључујући НердВаллетов избор за најбољу кредитну картицу за гас у 2020. години, радикално је променила своју структуру награда. Врхунац (или слаба тачка) промена је да више не враћа 5% готовине на гас.

  • Раније: Неограничен повраћај новца од 5% на куповину гаса иу продавницама спортске опреме; неограничен 1% поврат новца на све друге куповине.

  • Сада: Неограничено 1.5% готовине назад на све куповине.

Некадашња стопа од 5% на куповину гаса била је вредна пажње не само зато што је била тако висока, већ и због тога што није било ограничења колико се потрошња гаса квалификује за то и зато што картица није имала годишњу накнаду и услове за чланство, као што је кредит синдикат или велетрговински клуб. Дуцкс Унлимитед је група за очување мочвара састављена првенствено од ловаца, али не морате бити члан да бисте добили картицу.

» ВИШЕ: Како одабрати кредитну картицу за гас 

Нова структура би заправо могла да произведе више нето награда за многе људе ако користе Дуцкс Унлимитед Ревардс Платинум Едитион® Виса® картицу као свакодневну картицу. Просечно домаћинство не троши много на гас — мање од 2.000 долара годишње, према Управи за енергетске информације. Ако ставите, рецимо, 15.000 долара годишње на своју картицу, а 1.500 долара од тога је бензин, зарадили бисте 225 долара годишње као награде према новој структури, у поређењу са 210 долара по старој. (Ово не узима у обзир куповину спортске опреме.)

Али ова картица је била посебно привлачна људима чији су трошкови за гас већи од просека. Ако ставите 15.000 долара годишње на картицу и 3.000 долара од тога је био бензин, зарадили бисте 270 долара годишње према старом моделу награда, у односу на 225 долара са новим.

Људи са високим трошковима гаса и даље имају бројне опције које плаћају више од 1.5% на пумпи.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here