Ебатес вс. БеФругал: Поређење сајтова за куповину са повратом новца

Веб локације за поврат новца су изграђене на претпоставци да можете зарадити новац за нешто што највероватније већ радите - купујте.

Којем сајту да се придружите? Издвојили смо две популарне опције да видимо како се њихове карактеристике упоређују. Погледајте сличности и разлике између Ебатес-а и БеФругала.

Како раде

Веб локације за поврат новца су у суштини побољшани агрегатори купона. Они састављају купоне и понуде хиљада продаваца и нуде поврат новца за куповину квалификованих чланова. Ове веб странице добијају провизију од продаваца зато што вас упућују у њихове продавнице, а затим вам прослеђују део те провизије, што се огледа у процентима поврата готовине.

» ВИШЕ: Шта треба да знате о сајтовима за куповину у готовини

Рецимо да обавите куповину на мрежи у својој омиљеној продавници након што сте посетили Ебатес или БеФругал. Добићете проценат ваше поруџбине назад. Купите артикал од 200 УСД уз 10% повраћаја готовине и добићете 20 УСД назад.

Ево шта још треба да знате о томе како функционишу:

Ебатес

БеФругал

Доступне су понуде за поврат новца

да

да

Продавци на мало са понудама за поврат новца

Преко 2.000

Преко 5.000

Доступни купони

да

да

Бонуси за препоруке

да

да

Начин исплате

Провери, ПаиПал

Чек, ПаиПал, поклон картица, директан депозит на банковни рачун

Екстензија за претраживач

да

да

Апликација

да

да

Пријавити се

Пријављивање за Ебатес или БеФругал је релативно једноставно. Придруживање је бесплатно. За сваки је потребна имејл адреса. Ако одлучите да вам будућу зараду шаљу поштом, мораћете да наведете и поштанску адресу.

Чланови морају имати најмање 18 година и могу одмах почети да акумулирају новац. У Ебатес-у, нови чланови добијају бонус добродошлице од 10 УСД када обаве минималне квалификоване куповине у укупном износу од најмање 25 УСД у року од 90 дана од дана када постану члан. У БеФругал-у, нови чланови добијају готовински бонус ако се пријаве током промотивног периода.

Пратите сав новац који зарађујете. Прегледајте све предности готовине, картица и банковних рачуна на први поглед. ПОГЛЕДАЈТЕ СВОЈ ТОК ГОТОВИНЕ

Повраћај новца

Када направите налог, време је да почнете да радите. Са сваким сајтом купујете као и иначе, али уместо да идете директно на веб локацију продавца, прво посетите сајт за повраћај новца. Дакле, посетили бисте Маци-ову страницу на Ебатес-у или БеФругал-у, а затим кликните на Маци-јеву веб локацију да купите онај пар ципела које сте гледали.

Обе веб локације за повраћај новца такође нуде проширење прегледача и апликацију која вас може подсетити да активирате понуду за повраћај новца код продавца који учествује.

Ебатес каже да нуди до 40% готовине назад у преко 2.000 продавница, плус хиљаде купона за слагање као додатну уштеду. БеФругал обећава поврат до 40% готовине у преко 5.000 продавница, плус хиљаде купона и понуда.

Понуде за поврат новца варирају и могу се често мењати, што значи да бисте могли да зарадите више или мање код истог продавца, у зависности од тога када купујете. Упоредили смо проценте у неколицини популарних продавница да бисмо видели који сајт би вам уштедео више.

Ниједан сајт није имао највећи проценат поврата новца сваки пут, тако да ће боља опција зависити од тога у којим продавницама најчешће купујете и када купујете.

Други начини да зарадите награде

Обе локације вам такође омогућавају да прикупите додатне награде за упућивање пријатеља. У Ебатес-у можете зарадити новац за сваку препоруку. Људи које упућујете морају се регистровати за Ебатес током периода упућивања и обавити квалификоване куповине, понекад у одређеном времену.

У БеФругал-у ћете зарадити 10 долара за сваког пријатеља којег препоручите током периода бонус програма. (Ваш пријатељ мора да кликне на вашу јединствену везу Препоручи пријатеља, региструје се као члан, потврди налог и заради 10 или више долара у готовини, не укључујући бонусе, у року од 365 дана од креирања налога.)

Бонус понуде за препоруке се могу променити, па редовно проверавајте Ебатес и БеФругал.

Плаћају

После куповине и упућивања долази део који сте чекали — примање ваше зараде.

Можда ћете морати да сачекате још мало да видите плодове куповине у Ебатес-у. Овде су исплате тромесечне, тако да ћете добити зараду једном у три месеца. На веб-сајту се каже да компанија нуди два начина пријема: чек или ПаиПал кредит. Морате зарадити најмање 5 долара.01, искључујући бонус награде, за исплату у датом кварталу.

У БеФругал-у можете поднети захтев за исплату када достигнете минимални праг за исплату. Минимум зависи од начина исплате. Сајт каже да ће уплате бити послате у року од 10 радних дана од вашег захтева за плаћање. Опције плаћања овде су чек, ПаиПал кредит, поклон картица или директан депозит на ваш банковни рачун.

Почните да уновчавате - али останите паметни

Ебатес и БеФругал нуде многе исте функције. Ваш избор ће се сводити на то где купујете и колико често желите да добијате готов новац. За потенцијално бржи обрт исплате и већи број продаваца за куповину, БеФругал је ваша најбоља опклада. Али ако посећујете одређене продавнице у којима Ебатес нуди већи проценат поврата готовине, то би могло бити боље за вас.

Пре него што почнете да користите било који, ево пријатељског подсетника: Сајтови за куповину са повраћајем новца могу бити примамљиви. НердВаллет препоручује коришћење ових сајтова када купујете производе које сте ионако планирали да купите. Не купујте само због понуде за поврат новца.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here