Фронтиер Аирлинес Оптимизација награда за почетнике“,

Фронтиер Аирлинес нуди велику вредност у свом програму награђивања, који је недавно променио имена у Фронтиер Милес. Са својим чвориштем у Денверу, овај ултра нискотарифни авиопревозник лети у више од 100 градова у Сједињеним Државама.С., Канада, Мексико и Кариби. У 2020. Фронтиер ће такође увести 25 нових рута са директним летовима до неколико централноамеричких дестинација, укључујући Гватемалу и Салвадор.

Фронтиер миље се могу искористити само за летове Фронтиер Аирлинес-а — не постоје партнерске авио-компаније које можете резервисати са Фронтиер Милес-ом — тако да је број дестинација до којих можете доћи користећи своје миље ограничен. Али ако сте заинтересовани да зарадите наградно путовање до дестинација које Фронтиер служи, овај програм лојалности нуди добру вредност.

Како да почнете да користите своје бодове

Фронтиер нема датума затамњења на путовању за награду. Али постоји ограничена доступност на сваком нивоу откупа. То значи да ћете платити више миља за летове у великој потражњи. Генерално, што раније резервишете, то је нижа цена наградне карте.

Постоје три нивоа откупа:

 • Валуе.

 • Стандард.

 • Последње место (доступно само за елите).

Постоје два начина да резервишете наградни лет. Можете да позовете Фронтиер резервације на 801-401-9000, мада ће вам бити наплаћена накнада за услугу резервације од 25 долара за резервацију телефоном. Или можете резервисати онлајн преко свог налога миФронтиер.

Да бисте резервисали онлајн, пријавите се на свој миФронтиер налог директно на флифронтиер-у.цом.

Унесите град поласка и одредиште помоћу падајућег менија у одељку „Резервирајте лет“. Пре него што притиснете „Тражи“, обавезно кликните на „Тражи по миљама“.”

Страница са резултатима ће вам показати доступне летове и њихове цене. Можете сортирати летове на основу нивоа откупа и руте. Такође је корисно видети цене летова на седмодневној вртешци са ценама на врху странице.

» Сазнајте више: Зашто је елитни статус Фронтиер Аирлинеса једини статус који имам

Шта треба узети у обзир приликом откупа

Када користите своје Фронтиер Милес, исплати се планирати рано. Накнаде које плаћате да резервишете наградни лет зависе од тога колико близу поласка направите резервацију. Ако имате Фронтиер Аирлинес Ворлд Мастерцард® или имате елитни статус, нећете плаћати никакве накнаде за откуп.

Ево накнада које ћете платити када резервишете:

 • 180 дана или више пре путовања: 0 УСД.

 • 21 до 179 дана пре путовања: 15 долара.

 • 7 до 20 дана пре путовања: 50 долара.

 • 6 дана или мање пре путовања: 75 долара.

Како знати да ли је ваш наградни лет добар

НердВаллет тренутно вреднује Фронтиер Милес на 0.7 центи сваки. Користите ову процену као смерницу да бисте били сигурни да добијате најбољу вредност од својих миља.

Да бисте израчунали своју откупну вредност Фронтиер Милес, користите ову једноставну формулу: цена лета у готовини подељена са ценом лета у миљама.

Рецимо, на пример, пронашли сте повратни лет од Денвера до Атланте који кошта или 10.000 миља или 148 долара. То значи да добијате вредност од 1.48 центи по миљи (цена лета од 148 долара подељена са 10.000 миља). У поређењу са просечном вредношћу од 0.7 центи по миљи, ово је велика вредност.

» Сазнајте више: Фронтиер Милес: Комплетан водич

Неколико слатких тачака програма

Уз мало тражења, можете пронаћи велику вредност када искористите своје миље. Ево неколико области у којима бисте могли да победите 0.7 центи у просеку проналажењем „слатке тачке“ искупљења.

Крените у Порторико

Можете уживати у плавим водама и невероватним плажама Порторика за само 20.000 миља и 11 долара.20 пореза повратно од континенталне У.С. Ово је најјефтиније, посебно када летите из Западне У.С. На пример, повратно путовање од Денвера до Сан Хуана средином децембра почиње од нешто више од 400 долара. Поделите то са 20.000 миља које бисте могли да искористите да резервишете наградни лет и добићете вредност од 2 цента по миљи — скоро утростручите просек НердВаллет-а од 0.7 цент.

Бекство у Мексико

Можете летети са У.С. град попут Сан Франциска до Канкуна за само 30.000 миља повратно. Упоредите то са ценом у готовини од око 400 долара повратног путовања у августу или 750 долара у децембру, а ваше миље ће вам донети вредност било где од 1.3 цента сваки до импресивних 2.5 центи сваки.

Осим тога, порези и накнаде су разумне на Фронтиеровим међународним летовима. На пример, на повратном лету за Мексико платићете око 80 долара пореза и такси.

Летите трансконтинентално унутар У.С.

Један од најбољих начина да користите Фронтиер Милес је резервисање дугих трансконтиненталних летова широм Сједињених Држава.С. То ће коштати само 10.000 миља у једном правцу, без обзира где летите унутар Сједињених Држава.С.

То значи да можете летети са западне обале на источну обалу или обрнуто за само 10.000 миља у оба смера. Порези и накнаде на све наградне летове унутар Сједињених Држава.С. су само 5 долара.60 једносмерно.

Доња граница

Програм Фронтиер Милес честих путника није за свакога. Ако сте луксузни путник који жели да заради првокласно путовање у далека места попут Европе или Африке, Фронтиер Милес вам не користи. Али ако сте штедљив путник који жели да заради миље за летове у Северној и Централној Америци и на Карибима, Фронтиер Милес може да понуди велику вредност.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here