ХМБрадлеи лансира кредитну картицу са аутоматским прилагођавањем награда

Платформа за онлајн банкарство ХМБрадлеи лансира кредитну картицу која вас аутоматски више награђује тамо где трошите највише, елиминишући потребу да изаберете или активирате нове категорије бонус награда или да се крећете кроз више картица како бисте максимизирали зараду од поврата готовине.

Међутим, картица служи ограниченој публици. Морате имати ХМБрадлеи банковни рачун да бисте се пријавили за картицу, а она је намењена кандидатима са кредитним резултатом од 700 или више. (Картица користи ВантагеСцоре 4.0 за осигурање.) Да бисте се квалификовали за банковни рачун ХМБрадлеи, мора да вас позове постојећи власник рачуна.

» ВИШЕ: НердВаллетове најбоље кредитне картице за поврат новца

Како функционише ХМБрадлеи кредитна картица

Слика љубазношћу ХМБрадлеиа

ХМБрадлеи картица, коју издаје Хатцх Банк, зарађује неограничен поврат новца и прилагођава се месечно да би зарадила стопе на основу ваших навика потрошње. Нуди:

 • 3% готовине назад у категорији највеће потрошње за циклус извода.

 • 2% готовине назад у вашој другој категорији највеће потрошње.

 • 1% готовине назад на све остало.

У погледу онога што картица сматра категоријама потрошње, ХМБрадлеи каже да чини „све напоре да укључи све релевантне кодове трговаца у одговарајућу категорију,“ и да тренутно једине категорије кодова трговаца које се не би квалификовале укључују трансфери, готовина, накнаде и прилагођавања и инвестиције.

Можете повратити готовину тако што ћете затражити директан депозит на ваш банковни рачун ХМБрадлеи или други банковни рачун по вашем избору.

Прилагођавање награда није јединствено међу кредитним картицама, али већина оних које га садрже захтевају да се активно укључите или изаберете своје омиљене категорије бонуса са листе. Функција аутоматизације је доступна преко неколико пословних кредитних картица, али међу потрошачким картицама то је нова бора.

Остале кључне карактеристике ХМБрадлеи кредитне картице

 • Годишња накнада: 5 УСД месечно (у преводу 60 УСД годишње), одбачена за прву годину.

 • Каматна стопа: 13.9%-22.9% АПР.

 • Накнада за иностране трансакције: Нема. Као Мастерцард, ХМБрадлеи кредитна картица је прихваћена широм света.

 • Закашњела плаћања: Картица се одриче накнаде за прво кашњење плаћања и нема казне АПР.

 • Географска ограничења: нема. У.С. могу се пријавити становници било које државе који имају 21 и више година.

 • Потенцијални пораст нивоа штедње: Власници картица који троше најмање 100 УСД месечно са својом ХМБрадлеи картицом имају право да пређу на виши ниво штедње уз ХМБрадлеи. (Више о томе у наставку.)

Како функционишу ХМБрадлеи банковни рачуни

Пошто ХМБрадлеи кредитна картица ради у тандему са ХМБрадлеи депозитним рачуном, корисно је знати како функционишу њихови рачуни. Рачуни осигурани од стране ФДИЦ-а функционишу као комбиновани текући и штедни рачун, зарађујући већи принос док елиминишу ограничења у погледу броја повлачења које можете извршити. АПИ који зарадите на својим депозитима се прилагођава квартално, у зависности од тога колико уштедите (“колико уштедите” значи проценат ваших депозита који остају на вашем рачуну на крају квартала). Морате директно уплатити новац на свој рачун сваког месеца и сачувати најмање 5% својих депозита да бисте зарадили камату.

 • 3% АПИ: Уштедите 20% или више ваших депозита.

 • 2% АПИ: Уштедите 15-20% ваших депозита.

 • 1% АПИ: Уштедите 10-15% ваших депозита.

 • 0.5% АПИ: Уштедите 5-10% ваших депозита.

Ако уштедите мање од 5% својих депозита током једне четвртине, зарадићете 0% АПИ. У суштини, ХМБрадлеи депозитни рачуни вас подстичу да уштедите више.

Како добити ХМБрадлеи кредитну картицу

Након што отворите ХМБрадлеи депозитни рачун, можда ћете видети везу понуде на контролној табли налога да бисте добили кредитну картицу. (Кроз свој процес „Кредит једним кликом“, зајмодавац каже да добија сагласност клијената да повлачи меке кредитне упите сваког месеца како би видео да ли се квалификују за кредитне понуде.)

Када кликнете на ту везу понуде, бићете унапред одобрени. Видећете услове за које се квалификујете, укључујући АПР и кредитно ограничење. Ако прихватите понуду, постоји шанса да ћете тада бити предмет тешке истраге, али ћете бити обавештени ако је то случај.

Када се одлучите за картицу, нема додатног периода чекања. Такође можете да додате своју картицу у свој Аппле Валлет, Самсунг Паи или Гоогле Валлет одмах након одобрења.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here