Како приступити салонима Адмиралс Цлуба Америцан Аирлинес

Америцан Аирлинес је највећи домаћи превозник и има салоне Адмиралс Цлуба на аеродромима широм света. Купци могу чак да приступе салонима на аеродромима на које Американци не лете, захваљујући мрежи партнерстава. Тренутно, опције укључују преко 50 локација Адмиралс Цлуба и више од 60 партнерских салона.

Да би се смањила претрпаност салона, Америцан Аирлинес захтева од путника да покажу карту за укрцавање истог дана код Американца или неког од његових партнера за приступ салону. То важи за све доле наведене методе за улазак.

» Сазнајте више: Збуњени поенима и километрима? Нека вас води правило 80/20

Како да уђем у салон Америцан Аирлинес-а?

Постоји неколико метода које можете користити да бисте добили приступ салону Америцан Аирлинес-а. Ево детаља.

Чланство у клубу Адмиралс

Годишње стопе чланства у Адмиралс Цлубу варирају у зависности од вашег статуса честог летача у Америцан Аирлинес-у:

 • Чланови ААдвантаге који нису елитни: 650 УСД (ново чланство), 600 УСД (обнова).

 • Чланови ААдвантаге Голд: 625 УСД (ново), 575 УСД (обнова).

 • ААдвантаге Платинум чланови: 600 УСД (ново), 550 УСД (обнова).

 • ААдвантаге Платинум Про чланови: 575 УСД (ново), 525 УСД (обнова).

 • ААдвантаге Екецутиве Платинум чланови: 550 УСД (ново), 500 УСД (обнова).

Уз годишње чланство, можете довести своју ужу породицу (укључујући супружника и децу) или до два госта. Такође можете купити чланство за домаћинство за 1.150 до 1.250 долара (у зависности од вашег статуса), што укључује приступ за вас и вашег супружника или домаћег партнера чак и када не летите заједно.

Дневне карте су доступне за куповину на одабраним локацијама за 59 долара, што укључује приступ за вас и до троје деце (млађе од 18 година).Ако размишљате да се пријавите за чланство у Адмиралс Цлубу, добијање Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард® је најисплативија опција јер је годишња накнада од 450 УСД нижа од годишњег трошка чланства, без обзира на ваш елитни статусни ниво са америчким.

Чланство у клубу Адмиралс путем кредитне картице

Можете добити бесплатно чланство у клубу Адмиралс уз Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард®. Ово чланство вам омогућава да доведете своју ужу породицу или до два госта, а до 10 овлашћених корисника такође добијају привилегије приступа. Ова картица долази са следећим бонусом за регистрацију: Зарадите 50.000 Америцан Аирлинес ААдвантаге® бонус миља након што потрошите 5.000 УСД на куповине у прва 3 месеца од отварања налога.

» Сазнајте више: Најбоље кредитне картице које нуде приступ салону

Карта за прву или пословну класу

Можете приступити салонима Адмиралс Цлуба ако летите првом или пословном класом на међународном путу између У.С. и Азија, Аустралија, Канада, Кариби, Централна и Јужна Америка, Европа, Мексико и Нови Зеланд. Поред тога, трансконтинентални летови са седиштима са картама као водећим бродом се квалификују, укључујући летове између Њујорка и Џона Ф. Кенеди и Сан Франциско, Њујорк-ЈФК и Лос Анђелес, Њујорк-ЈФК и округ Оринџ, и Лос Анђелес и Мајами. Водећа карта ће вам такође омогућити приступ ако летите из Далас-Форт Ворта за Хонолулу, Кону или Мауи; од Шарлота до Хонолулуа; или од Чикаго-О’Харе до Хонолулуа. Међународни клијенти прве класе могу довести једног госта, али други путници који користе статус за улазак у салон неће имати привилегије госта.

» Сазнајте више: Максимизирање пословања Америцан Аирлинес-а и првокласних веб специјалитета

Елитни статус

Чланови ААдвантагеа који су Екецутиве Платинум, Платинум Про или Платинум могу да приступе салонима Адмиралс Цлуба када лете у иностранству на горе наведеним рутама — ААдвантаге елите се не квалификују ако путују само у Северну Америку. Ако имате статус Оневорлд Емералд или Саппхире, можете приступити Адмиралс клубовима и салонима партнера са квалификујућим планом пута за путовање истог дана на Оневорлд превознику. Имаоцима елитног статуса је дозвољен по један гост.

Елите Аљаске МВП Голд 75К и МВП Голд аутоматски су добиле статус који се подудара са Оневорлд Емералд и Саппхире, респективно, и могу приступити салонима Адмиралс. Летови који испуњавају услове обухватају горе поменуте домаће руте и међународне руте између Сједињених Држава.С. и Азија, Аустралија, Централна Америка, Европа, Мексико Сити (МЕКС), Нови Зеланд и Јужна Америка.

» Сазнајте више: Водич за елитни статус Америцан Аирлинес-а

Војна лица

Ако путујете у униформи, можете да приступите домаћим и међународним локацијама Адмиралс Цлуба (осим Аирспаце Лоунга у Сан Дијегу и ЈАЛ Сакура Лоунге у Хонолулуу) ако има слободног простора. Мораћете да покажете војну легитимацију и карту за укрцавање истог дана за лет којим управља Америцан Аирлинес. Униформисана војна лица такође могу да уведу своје чланове уже породице или до два госта у салон.

Више опција: салон за доласке и водећи салон

Ако летите на лондонски аеродром Хитроу, можете се освежити у салону за доласке када слетите. Да бисте користили тај објекат, морате да летите у првој или пословној класи или да имате ААдвантаге Екецутиве Платинум или ЦонциергеКеи статус (само по позиву). Оневорлд Емералд статус ће вам такође омогућити приступ, као и статус Бритисх Аирваис Премиер.

Путници прве и пословне класе који лете у иностранству (или на неким трансконтиненталним летовима) могу да приступе америчким врхунским салонима, који имају више опција за храну и тушеве. Наћи ћете ове салоне на аеродромима у америчким чворним градовима Чикагу, Даласу/Форт Ворту, Лос Анђелесу, Мајамију и Њујорку, као и Лондону.

Салон у Филаделфији ће ускоро бити отворен. Чланови ААдвантаге са статусом ЦонциергеКеи могу да уђу у водеће салоне. Америцан Аирлинес Екецутиве Платинум, Платинум Про и Платинум елите, као и Аљаска МВП Голд 75К и МВП Голд елите могу приступити водећим салонима на квалификованим међународним летовима.

Често постављана питања Да ли је салон Америцан Аирлинес отворен?

Неки салони Америцан Аирлинес Адмиралс су отворени. Клубови су поново отворени у Остину, Бостону, Шарлоту, Денверу, Хјустону, Лос Анђелесу, Мајамију, Њујорку (ЈФК и ЛГА), Вашингтону Регану и многим другим. Како се клубови поново отварају у фазама, увек проверите најновије информације о салону који планирате да посетите што је могуће ближе датуму одласка да бисте добили најновије информације.

Како добити приступ салону Америцан Аирлинес-а?

Салонима Америцан Аирлинес-а можете приступити на неколико начина: куповином чланства у Адмиралс Лоунге Цлубу, поседовањем елитног статуса код Америцан Аирлинес-а, Цатхаи Пацифиц-а или Бритисх Аирваиса, поседовања статуса Оневорлд Емералд или Саппхире, путовања као припадник војске у униформи, летења на пословну карту или карту прве класе, или поседовање Цити® / ААдвантаге® Екецутиве Ворлд Елите Мастерцард®.

Можете ли купити дневну карту за салон Америцан Аирлинес-а?

Да, једнодневна пропусница се може купити за 59 долара на мрежи или на одабраним клупским локацијама.

Да ли Америцан Аирлинес Фирст Цласс укључује приступ салону?

Да, путници који лете првом класом Америцан Аирлинеса добијају приступ салонима за одлазак широм света и салону за долазак када слете на Лондон-Хитроу.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here