Како се пријавити за кредитну картицу без броја социјалног осигурања

Непоседовање броја социјалног осигурања може бити озбиљан камен спотицања када желите да се пријавите за кредитну картицу, пошто већина издавалаца картица то изричито тражи у вашој пријави.

Али постоје начини да добијете кредитну картицу без броја социјалног осигурања. У ствари, неке алтернативне кредитне картице радо рекламирају да им није потребна. Ово може бити од велике користи за правог кандидата, посебно за међународне студенте којима можда недостају и У.С. кредитна историја и У.С. Број социјалног осигурања.

Ево шта треба да знате о вашим опцијама и где да тражите.

» ВИШЕ: Како међународни студенти и имигранти могу да добију кредитну картицу

1. Добијте индивидуални идентификациони број пореског обвезника

Генерално, само У.С. грађани и недржављани овлашћени за рад у Сједињеним Државама.С. испуњавају услове за број социјалног осигурања. Али од вас се „генерално не тражи“ да га дате ако га немате, према Управи за социјално осигурање.

Уместо тога, можете да добијете Индивидуални идентификациони број пореског обвезника или ИТИН, који је доступан без обзира на ваш имиграциони статус. Следи исти деветоцифрени формат као и број социјалног осигурања (КСКСКС-КСКС-КСКСКСКС) и може се користити уместо једног у апликацијама за кредитне картице.

» ВИШЕ: Како се пријавити за кредитну картицу са ИТИН-ом

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

 Петал® 2 "Цасх Бацк, Но Феес" Виса® кредитна картица, на пример, захтева да кандидати буду У.С. становника, али се можете пријавити или са бројем социјалног осигурања или са ИТИН-ом. Банка која издаје Петал, ВебБанк, такође може одлучити да узме у обзир више од ваших кредитних резултата, што је добра вест ако имате мало или нимало У.С. кредитна историја. Може одмерити кредитну способност коришћењем сопственог алгоритма који узима у обзир ваш приход, као и вашу уштеђевину и потрошњу. Картица нуди програм награђивања, а годишња накнада је 0 долара. Примењују се услови.

» ВИШЕ: Преглед Петал® 2 Виса® кредитне картице „Поврат новца, без накнада“

2. Уверите се да испуњавате квалификације кредитне историје

Наравно, чак и ако имате број социјалног осигурања или идентификациони број пореског обвезника за пријаву за кредитну картицу, само то није довољно да гарантује одобрење. Већина традиционалних издавалаца кредитних картица ће такође погледати вашу кредитну историју, а то ствара потпуно другачији изазов, посебно за оне који нису.С. Грађани. Чак и ако сте имали позитивну кредитну историју у земљи порекла, страна кредитна историја обично се не може пренети у Сједињене Државе. Што се већине америчких издавалаца кредитних картица тиче, ви уопште немате кредитну историју.

Тип за штребер: Америцан Екпресс кредитне картице су изузетак и могу бити на столу за имигранте и исељенике у Сједињеним Државама.С. без броја социјалног осигурања. То је захваљујући функцији коју је издавалац покренуо 2019. са компанијом Нова Цредит која може да преведе неке међународне кредитне извештаје на У.С.-еквивалентне кредитне извештаје током процеса онлајн пријаве за АмЕк потрошачке картице. Ако сте већ имали кредитну картицу или зајам у земљи која испуњава услове (Аустралија, Канада, Индија, Мексико или Уједињено Краљевство, у тренутку писања овог текста), тада број социјалног осигурања није потребан за одобрење.

» ВИШЕ: Најбоље кредитне картице НердВаллет-а без провере кредита

Ако имате број социјалног осигурања, али танак кредитни фајл, можда ћете морати да почнете да градите свој У.С. кредитну историју пријавом за обезбеђену кредитну картицу. Са овим картицама, обезбеђујете депозит, обично 200 УСД или више, који издавалац држи у случају да не платите рачун. У већини случајева, ваш депозит постаје ваше кредитно ограничење – положите депозит од 500 УСД, на пример, а ваш кредитни лимит је 500 УСД.

Такође ће вам требати приход да бисте се квалификовали за кредитну картицу. Издавачи картица желе да виде да ћете моћи да платите ствари које наплаћујете. Ако имате 21 или више година, можете навести све приходе којима имате приступ, укључујући приход супружника или партнера. Ако сте млађи од 21 године, можете навести само своје приходе у апликацији за кредитну картицу.

» ВИШЕ: Како се пријавити за кредитну картицу да бисте добили одобрење

Пронађите најбољу картицу за свој кредит Проверите свој резултат у било ком тренутку и НердВаллет ће вам показати које кредитне картице имају највише смисла. ПРИЈАВИ СЕ

3. Размотрите картице за које није потребан број социјалног осигурања

Неки издаваоци кредитних картица користе нетрадиционално осигурање да би вас одобрили без броја социјалног осигурања, или чак кредитне историје. Ево неких од наших фаворита:

Десерве® ЕДУ Мастерцард за студенте

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Међународним студентима није потребан број социјалног осигурања да би се пријавили за Десерве® ЕДУ Мастерцард за студенте, нити им је потребан У.С. кредитна историја. Они се могу пријавити користећи другу документацију, укључујући визу, пасош или посебне школске документе. Десерве је у могућности да процени кредитну способност користећи сопствену формулу за осигурање, факторе мерења као што су школа коју похађате, шта студирате, колика је вероватноћа да ћете дипломирати и добити посао и шта ваша банка стање на рачуну је. Картица са годишњом накнадом од 0 долара зарађује награде и не наплаћује накнаде за трансакције у иностранству, а НердВаллет ју је прогласио својом најбољом кредитном картицом за међународне студенте за 2020.

» ВИШЕ: Преглед Десерве® ЕДУ Мастерцард за студенте

Опортун Виса кредитна картица

Није вам потребан број социјалног осигурања или банковни рачун да бисте се квалификовали за Опортун Виса кредитну картицу, али ћете можда морати да платите годишњу накнаду до 29 УСД, у зависности од ваше кредитне способности.

Кредитна историја ће се узети у обзир за кандидате који је имају. Али за оне који немају кредитну историју, Опортунова власничка технологија може да истражи алтернативне тачке података као што су ваш новчани ток, ваша плаћања станарине, ваш послодавац и још много тога.

Можете постићи почетни кредитни лимит до 1.000 долара, а картица се јавља у сва три главна кредитна бироа.

Међутим, картица не доноси награде.

» ВИШЕ: Преглед кредитне картице Опортун Виса

Брек картица

НердВаллет оцена Оцене НердВаллет-а одређује наш уреднички тим. Формула за бодовање узима у обзир врсту картице која се прегледа (као што је повраћај готовине, путовања или трансфер стања) и тарифе картице, накнаде, награде и друге карактеристике. Сазнајте више

Брек картица може бити идеална за правог власника предузећа. Не захтева број социјалног осигурања, нити ће Брек повући ваш кредит током процеса пријаве. Уместо тога, од вас ће се тражити идентификациони број послодавца и приступ информацијама о банци. Да би одредио вашу кредитну способност, Брек разматра финансирање и ток готовине, укључујући ствари као што су стање готовине компаније, где троши новац и ко су њени инвеститори. Такође кључно са Брек картицом: не захтева личну гаранцију, што значи да нема одговорности оснивача ако посао пропадне. Картица зарађује награде и има годишњу накнаду од 0 УСД

» ВИШЕ: Преглед Брек картице

Томо кредитна картица

Сазнајте више

Томо кредитна картица, из стартап компаније ТомоЦредит, намењена је кандидатима без кредита или лошег кредита (ФИЦО резултати од 629 или мање). Ако немате број социјалног осигурања или ИТИН, можда ћете моћи да се пријавите са пасошем. Мораћете да повежете свој банковни рачун да бисте добили ову картицу, али за њу није потребан депозит или годишња накнада. Не постоји чак ни АПР, јер Томо кредитна картица вам не дозвољава да носите стање из месеца у месец. Такође нема кредитне провере. Власнички процес преузимања гаранције компаније тежи другим тачкама података, укључујући ваш приход и стање на рачуну, у одређивању ваше подобности.  Томо кредитна картица зарађује награде и извештава три главна У.С. кредитни бирои.

» ВИШЕ: Преглед Томо кредитне картице

» ВИШЕ: Најбоље почетне картице НердВаллет-а без кредита

4. Изградите свој кредит, са или без броја социјалног осигурања

Чак и ако немате број социјалног осигурања, У.С. кредитни бирои ће користити друге информације о вама, као што су ваше име, адреса и датум рођења, како би прикупили информације о вашој кредитној активности на једном месту.

Да бисте изградили добар кредит, мораћете да покажете позитивну историју плаћања током времена. То значи да редовно купујете и сваког месеца на време плаћате стање.

Потребно је око шест месеци кредитне активности да би се креирао ФИЦО кредитни резултат. Када добијете ФИЦО резултат – оцену који најчешће користе зајмодавци да би одредили вашу кредитну способност – можда ћете пронаћи шири избор кредитних картица који су вам доступни. Могли бисте да пређете на необезбеђену кредитну картицу (ону која не захтева депозит) и на крају картице које нуде сочне награде.

» ВИШЕ: Погледајте које кредитне картице могу помоћи овлашћеним корисницима да стекну кредит

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here