Како постати члан Хилтон Хонорс

Хилтонов програм лојалности, Хилтон Хонорс, има импресивних 118 милиона чланова широм света – и то са добрим разлогом. Програм омогућава члановима да искористе бодове за наградни боравак у преко 5.900 објеката у 119 земаља у већем портфељу више од десет брендова, од Валдорф Асториа до Хамптон би Хилтон. Са толико опција, разумљиво је да желите да знате како да постанете члан Хилтон Хонорс-а.

Постоји много водича о томе како да на најбољи начин искористите Хилтон Хонорс поене, али овај чланак се враћа на основе како би помогао новим члановима да почну. Ако сте постављали питања попут „Како да постанем члан Хилтон Хонорс-а?" или "Колико кошта придруживање Хилтон Хонорс-у?," читајте брзи водич корак по корак за придруживање — без икаквих трошкова.

Ако сте већ члан, брзо премотајте до нашег комплетног водича за Хилтон Хонорс и напредније методе за максимално повећање чланства.

4 корака да постанете члан Хилтон Хонорс-а

Требало би да вам треба мање од пет минута да се придружите програму лојалности хотела — и одмах ћете моћи да почнете да уживате у погодностима, попут гарантованих снижених цена.

1. Направи налог

Придруживање Хилтон Хонорс-у је једноставан процес без трошкова.

Почните тако што ћете отићи на Хилтонову почетну страницу. У горњем десном углу потражите опцију под називом Придружи се.

Кликом на ту везу отвара се нова страница, Јоин Хилтон Хонорс. Овде се мора попунити укупно девет обавезних поља да би чланство постало званично: ваше име, презиме, број телефона, е-пошта, држава, адреса, поштански број, лозинка и потврдите лозинку.

Када се ова поља попуне, кликните на плаво дугме Придружи се бесплатно на дну странице.

Страница ће се затим освежити персонализованом добродошлицом која укључује ваше име и ваш Хилтон Хонорс члански број. Такође ћете добити е-пошту на адресу коју сте навели и која потврђује чланство.

2. Пријавите се

Ваш Хилтон Хонорс члански број подразумевано служи као ваше корисничко име. Требаће вам овај број, плус лозинка коју сте креирали, да бисте се пријавили на свој налог.

Са својим Хилтон Хонорс бројем при руци, идите до иконе особе у горњем десном углу екрана и кликните на Пријавите се.

Штреберски савет: Ако сте већ затворили претходне прозоре из ваше пријаве за чланство, не брините. Можете једноставно да се вратите на Хилтон почетну страницу у било ком тренутку и пронађете везу за пријаву у горњем десном углу екрана.

3. Попуните свој профил

Када се пријавите, препоручујемо вам да кликнете на везу која гласи Прикажи и уреди свој профил, преко пута ваше персонализоване добродошлице. Овде можете променити своје корисничко име, додати начин плаћања (опционално), променити безбедносна подешавања и прилагодити своје личне податке по потреби.

» Сазнајте више: Питања која треба поставити пре него што се придружите програму лојалности за хотеле

4. Почните да резервишете хотелски боравак и уживајте у погодностима за чланство

Сада када имате број рачуна, лозинку и профил све на квадрат, можете почети да резервишете будуће Хилтон боравак преко веб странице. Ваш члански број ће аутоматски бити везан за будуће резервације ако резервишете док сте пријављени.

Сада када сте члан, можете сазнати више о другим начинима да зарадите Хилтон поене, почнете да радите ка елитном статусу да бисте добили још више погодности и можда чак размислите о пријави за кобрендирану Хилтон кредитну картицу.

» Сазнајте више: Шта је боље, Хајат или Хилтон?

Други начин да се придружите Хилтон Хонорс-у: путем кредитне картице

Такође је могуће стећи Хилтон Хонорс чланство преко Америцан Екпресс-а када се пријавите за једну од три личне кредитне картице бренда Хилтон:

Име картице

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картица

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картица

Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица

Годишња накнада

$0

$95

450 долара

Бонус добродошлице

Зарадите 80.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите 1.000 УСД на куповину на Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картици у прва 3 месеца чланства на картици. Поред тога, можете да зарадите додатних 50.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите укупно 5.000 УСД на куповину на картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Зарадите 130.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите 2.000 УСД на куповину на Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс картици у прва 3 месеца чланства на картици. Осим тога, можете да зарадите додатних 50.000 Хилтон Хонорс бонус поена након што потрошите укупно 10.000 долара на куповину на картици у првих 6 месеци. Услови се примењују.

Зарадите 150.000 Хилтон Хонорс бонус поена са Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картицом након што користите своју нову картицу за куповину од 4.000 УСД у току прва 3 месеца чланства на картици. Услови се примењују.

Структура зарађивања награда

 • 7 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен директно у Хилтон хотелу или одмаралишту.

 • 5 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен у У.С. ресторани, У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе.

 • 3 Хилтон Хонорс поена за сваки 1 долар за све друге куповине које испуњавају услове.

 • 12 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен директно у Хилтон хотелу или одмаралишту.

 • 6 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен у У.С. ресторани, У.С. супермаркети и У.С. бензинске пумпе.

 • 3 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен на све друге куповине.

 • 14 Хилтон Хонорс поена за сваки долар потрошен директно у Хилтон хотелу или одмаралишту.

 • 7 Хилтон Хонорс поена за сваки $1 за летове резервисане директно код авио-компанија или на амектравел.цом, изнајмљивање аутомобила резервисано директно од одабраних компанија за изнајмљивање аутомобила и У.С. ресторанима.

 • 3 Хилтон Хонорс бонус поена за сваки $1 потрошен на све друге куповине.

Елитни статус

Сребрни статус.

Златни статус.

Статус дијаманта.

Накнаде за иностране трансакције

Ниједан.

Ниједан.

Ниједан.

Друге погодности

Потрошите 20.000 УСД на квалификоване куповине на вашој картици у календарској години да бисте зарадили надоградњу на Хилтон Хонорс Голд статус до краја следеће календарске године.

 • Потрошите 40.000 УСД на квалификоване куповине на својој картици у календарској години и можете зарадити надоградњу на Хилтон Хонорс Диамонд статус до краја следеће календарске године.

 • Зарадите награду за викенд од Хилтон Хонорс-а након што потрошите 15.000 УСД на куповине на картици у календарској години.

 • Примите 10 бесплатних посета салону аеродрома сваке године када се упишете у бесплатно чланство Приорити Пасс.

 • Уживајте у бесплатној годишњој награди за викенд од Хилтон Хонорс након регистрације и сваке године након обнављања картице.

 • Зарадите додатну награду за ноћење за викенд након што потрошите 60.000 УСД на куповине на вашој картици у календарској години.

Примењују се услови.

Ако у пријави за кредитну картицу не наведете Хилтон Хонорс број, бићете аутоматски уписани у програм и број ће вам бити додељен. Међутим, нећете знати тај члански број док ваша кредитна картица не стигне са информацијама одштампаним на картици.

Непосредне предности придруживања Хилтон Хонорс

Чак и са нула ноћења као Хилтон члан, имаћете тренутни приступ неколико погодности за будући боравак у хотелу, као што су:

 • Гарантована стопа попуста Хилтон Хонорс.

 • Зарађивање поена.

 • Нема одмаралишта за наградни боравак.

 • Дигитална пријава.

 • Избор собе.

 • Дигитални кључ.

 • Бесплатан бежични интернет.

 • Приступ ексклузивном Хилтон Хонорс искуству.

Гарантовану Хилтон Хонорс стопу попуста можете пронаћи када сте пријављени на свој налог и резервација остаје директно на Хилтон-у.цом. Такође нећете морати да плаћате одмаралишне накнаде за наградни боравак.

» Сазнајте више: Који хотелски брендови имају најбоље и најгоре накнаде

Када дође време за ваш боравак, као члан Хилтон Хонорс-а можете користити бесконтактно пријављивање. Можете одабрати своју собу на мрежи, пријавити се дигитално, а затим користити дигитални кључ преко телефона.

Сваки боравак такође укључује бесплатан стандардни Ви-Фи у било којој имовини у Хилтоновом портфељу, плус могућност да зарадите поене за бесплатна ноћења. Зарадићете 10 поена по потрошеном долару за све брендове у портфељу осим Тру и Хоме2, где ћете зарадити 5 поена по потрошеном долару.

После пет ноћи, достићи ћете елитни статус, који вам даје још више погодности. Или можете брзо да дођете до статуса сребра, злата или дијаманта — и брзо сакупите бодове — тако што ћете се пријавити за кредитну картицу бренда Хилтон.

» Сазнајте више: Која Хилтон кредитна картица је права за мене?

Ако размишљате о придруживању Хилтон Хонорс-у

Придружите се Хилтоновом програму лојалности, Хилтон Хонорс, да бисте остварили тренутне користи од будућег боравка у хотелу. Процес придруживања је брз и једноставан са само четири једноставна корака, а чланство је бесплатно. Можете се регистровати на мрежи или аутоматски када се пријавите за кредитну картицу бренда Хилтон.

Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс картицу, погледајте ову страницу.

Да бисте видели цене и накнаде за Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Сурпасс® картицу, погледајте ову страницу.

Све информације о Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картици независно је прикупио НердВаллет. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here