Како летети на Карибе за само 7.500 поена

Од плажа са белим песком до невероватних летовалишта, Кариби нуде много убедљивих разлога за посету. Међутим, летење до Кариба може бити скупо када се користе бодови или миље, јер многи програми авио-компанија третирају Карибе као одвојен регион од У.С. То значи да се цене награда обично постављају више од домаћих наградних летова.

Али, постоји трик да се на Карибе стигне јефтиније — чак и за само 7.500 поена. Све што треба да урадите је да резервишете кроз програм награђивања заснован на километражи, попут програма Бритисх Аирваис (Екецутиве Цлуб) или Ибериа Аирлинес (Ибериа Плус).

Оба програма зарађују валуту која се зове „Авиос“ и у реду је ако већ немате стање ни у једном програму. Још увек можете искористити ово слатко место. како? Обе авио-компаније су 1:1 партнери за трансфер Цхасе Ултимате Ревардс® и Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс. То значи да можете летети на Карибе на Бритисх Аирваис-у са релативно мало Цхасе или АмЕк бодова.

» Сазнајте више: Како јефтино путовати на Карибе

Ево шта треба да знате да бисте одлетели на Карибе за 7.500 поена.

Бритиш ервејз' карипско место

Бритисх Аирваис Екецутиве Цлуб користи табелу награда засновану на удаљености. Уместо да одређују цене на основу географских региона, цена наградног лета зависи од физичке удаљености лета. Мана? Цене сваког лета засебно, тако да је ово слатко место ограничено на летове без заустављања.

Бритисх Аирваис тренутно не објављује табелу награда. Међутим, открили смо да наградни летови за Америцан Аирлинес и Аласка Аирлинес, два партнера Бритисх Аирваиса, коштају следеће у економској класи:

 • 7.500 Авио-а за летове на удаљености до 650 миља.

 • 9.000 Авио-а за летове на удаљености од 651 до 1.150 миља.

 • 11.000 Авио-а за летове на удаљености од 1.151 до 2.000 миља.

 • 13.000 Авио-а за летове на удаљености од 2.001 до 3.000 миља.

Након недавне девалвације, Ибериа Плус цене америчке и аљашке награде по истим ценама награда. Међутим, претраге награда Ибериа тренутно греше када покушате да резервишете једносмерне награде за партнере. Чак и када тражите повратно путовање, Ибериа-ин процес тражења награда је прожет техничким проблемима.

У том циљу, фокусираћемо овај чланак на резервацију наградних летова преко Бритисх Аирваис-а.

Јефтини У.С.-Карипске линије на Бритисх Аирваис-у

Због обимних рута Америке и Аљаске до Кариба, пронашли смо 139 директних рута које се квалификују за ово слатко место. Хајде да прегледамо које руте коштају на сваком нивоу.

7.500 Авиоса у оба смера

Да бисте летели на Карибе са 7.500 Цхасе или АмЕк поена, мораћете да летите на нон-стоп рути испод 650 миља. То ограничава опције на 12 рута Америцан Аирлинес-а — скоро искључиво из Мајамија.

Прихватљиве руте из Мајамија укључују:

 • Бахами: Фрипорт, Џорџтаун, Марш Харбур, Насау и Северна Елеутера.

 • Кајманска острва: Велики Кајман.

 • Јамајка: Кингстон и Монтего Беј.

 • Мексико: Канкун и Козумел.

 • Туркс и Каикос: Провиденсијалес.

Једина друга рута која прође на нешто мање од 650 миља је између Шарлота, Северна Каролина, и Марш Харбура, Бахами.

9.000 Авиоса у сваком правцу

Летови Америцан Аирлинес-а на удаљености од 651 до 1.150 миља коштају само 9.000 авиона у оба смера. То је довољно далеко да покрије још 29 рута Америцан Аирлинеса за Карибе.

Од тих 29 рута, више од половине је из Мајамија:

 • Аруба: Орањестад.

 • Белизе: Белизе Цити.

 • Колумбија: Баранкиља, Картахена де Индијас и острво Сан Андрес.

 • Доминиканска Република: Пуерто Плата, Сантјаго, Санто Доминго и Пунта Кана.

 • Хаити: Порт-о-Пренс.

 • Хондурас: Роатан.

 • Мексико: Четумал и Мерида.

 • Порторико: Сан Хуан.

 • У.С. Девичанска острва: Шарлот Амалија (Св. Томас) и Кристијанстед (Св. Цроик).

Можете летети из Шарлота на седам рута на Карибима за 9.000 авиона у оба смера:

 • Бахами: Северна Елеутера, Насау и Џорџтаун.

 • Кајманска острва: Велики Кајман.

 • Мексико: Канкун и Козумел.

 • Туркс и Каикос: Провиденсијалес.

Или, можете летети из пет других градова до Кариба за само 9.000 авиона у оба смера:

 • Остин, Тексас, до Канкуна, Мексико.

 • Далас-Форт Ворт до Канкуна и Козумела, Мексико.

 • Форт Лодердејл, Флорида, до Порт-о-Пренса, Хаити.

 • Филаделфија до Насау, Бахами.

 • Ралеигх-Дурхам, Северна Каролина до Канкун, Мексико.

11.000 Авио-а у сваком правцу

Следећи опсег удаљености покрива наградне летове на удаљености од 1.151 до 2.000 миља који коштају 11.000 Авио-а у оба смера. То покрива 77 директних линија Америцан Аирлинес-а до Кариба.

Ово укључује 16 рута од Шарлота до Антигве, Арубе, Белизеа, Курасаа, Доминиканске Републике, Гренаде, Јамајке, Порторика, Ст. Луција, Св. Китс, Ст. Мартен и У.С. Девичанска острва.

Постоји 14 рута из Филаделфије по цени од само 11.000 авиона у оба смера, укључујући летове за Арубу, Канкун, Козумел, Доминиканску Републику, Велики Кајман, Јамајку, Порторико, Ст. Луција, Св. Мартен, Туркс и Кајкос и У.С. Девичанска острва:

Америцан Аирлинес је додао неколико сезонских летова између Њујорка-ЈФК и Кариба. Руте по цени од 11.000 Авио-а у оба смера укључују Антигву, Канкун, Јамајку, Туркс и Каикос, Пунта Кана, Ст. Китс, Ст. Мартен и Св. Томас.

Додатних 11.000 Авиос рута укључује летове из Бостона, Чикага и Даласа-Форт Ворта до различитих делова Кариба. Или, можете летети из Мајамија до 14 дестинација на Малим Антилима. Такође бисте могли да искористите ову слатку тачку на летовима за Канкун са четири друга аеродрома на Средњем западу или на рути од Аустина до Насауа.

13.000 Авиос у оба смера

Следећи опсег удаљености покрива летове на удаљености од 2.001 до 3.000 миља. То је довољно да покрије летове између Западне обале и Канкуна или Белизеа на Америцан Аирлинес или Аласка Аирлинес. Осим тога, ово откључава десетине дужих рута од Остина, Шарлота, Чикага и Даласа-Форт Ворта до Малих Антила.

Како то резервисати

Корак 1: Процените доступност награде

Можете започети претрагу награда директно на веб страници Бритисх Аирваиса; међутим, можда бисте желели да прво проверите веб локацију Америцан Аирлинес-а — посебно за руте које не раде свакодневно. То је зато што су резултати претраге награда Бритисх Аирваис ограничени на један дан у исто време. У међувремену, Америцан'с вебсите ће вам показати доступност награде до месец дана.

На пример, узмимо амерички пут од Ралеигх-Дурхам-а до Цанцуна. Ако сте у Ралеигху и желите да искористите предности награде од 9.000 Авиос, прво ћете морати да пронађете непрекидну доступност награда.

Претражујући ову руту и ​​ограничавајући резултате на „Само без престанка“, открићете да ова рута тренутно ради само суботом до празника — када Американци пређу на дневне летове.

Штреберски савет: Само зато што је наведена цена не мора нужно да значи да постоји доступност награда преко партнерских програма километраже. Пожелећете да тражите награде по цени од 15.000 миља или мање, што је стопа награда МилеСААвер за ААдвантаге награде између У.С. и Кариби. Ако је награда наведена са вишом ценом, вероватно неће бити доступна награда за уштеду за партнере.

Наравно, када тражите доступност награда на веб локацији Бритисх Аирваис-а, наћи ћете да је само дец. 31. 2021. — који је Американац процијенио на 12.500 миља — показује доступност награде за партнера.

Овај исти процес, одређивања учесталости одређеног лета и вероватно доступности награда за партнера, може се поновити и на веб страници Аласка Аирлинес-а.

» Сазнајте више: 4 одмора на плажи која максимизирају бодове и километре

Корак 2: Трансфер места у Бритисх Аирваис Авиос

Поново, Бритисх Аирваис је 1:1 партнер за трансфер Америцан Екпресс Мемберсхип Ревардс и Цхасе Ултимате Ревардс®. Без обзира на то које бодове имате на своје име, ево корака које треба предузети да бисте их пренели на свој налог Бритисх Аирваис Екецутиве Цлуб-а.

Имајте на уму да ако још немате налог у програму лојалности Бритисх Аирваис-а, прво ћете желети да се региструјете. То можете учинити овде.

Од АмЕк-а

Да бисте пренели АмЕк поене на Бритисх Аирваис, пријавите се на свој Америцан Екпресс налог и идите на АмЕк-ову страницу са наградама. Затим кликните на картицу “Трансфер Поинтс” и кликните на “Виев Алл” да бисте видели све партнере за трансфер.

Померите се надоле док не видите Бритисх Аирваис Екецутиве Цлуб и кликните на „Поинтс трансфера“.” Ако то већ нисте урадили, повежите свој налог Екецутиве Цлуба. Затим унесите број бодова за чланство које желите да пренесете.

Вероватно ћете морати да унесете безбедносни код са једне од ваших АмЕк картица да бисте започели пренос поена. Дакле, можда бисте желели да имате једну од својих картица при руци.

Фром Цхасе

За почетак, пријавите се на свој Цхасе налог, а затим идите на страницу партнерских програма Цхасе Ултимате Ревардс®. Померите се надоле док не видите плочицу Бритисх Аирваис-а. Кликните на „Тачке преноса“ да бисте започели процес.

Прво изаберите себе (или овлашћеног корисника) из падајућег оквира. Затим двапут унесите број свог Бритисх Аирваис Екецутиве Цлуб-а. Кликните на „Настави“ да бисте прешли на следећи корак.

Затим унесите колико Ултимате Ревардс поена желите да пренесете на Бритисх Аирваис и поново кликните на „Настави“.

На последњој страници можете да прегледате детаље трансфера пре него што кликнете на „Потврди и пошаљи“ да бисте започели трансфер.

Корак 3: Резервишите лет на сајту Бритисх Аирваиса

Сада када имате довољно Авиоса на свом налогу и знате да је награда партнера доступна за ваше датуме, можете наставити са резервисањем наградних летова.

Да бисте започели процес, идите на ову страницу за претрагу летова за награду Бритисх Аирваис Авиос. Унесите своје полазне и одредишне аеродроме и датуме на које желите да путујете.

Затим изаберите класу услуге на лету који желите да резервишете, економску или пословну.

На следећој страници ћете добити понуде цена које садрже различите Авиос и готовинске износе.

Штреберски савет: Да бисте добили најбољу стопу откупа, изаберите опцију резервације која захтева највише Авиоса и најмање новца.

На следећим страницама мораћете да унесете податке о путницима, податке о плаћању и контакт информације. Коришћење кредитне картице која обезбеђује путно осигурање за плаћање пореза и такси је добра опција у случају да треба да промените или откажете своје путовање.

На крају, кликните на „Направи резервацију“ да резервишете свој наградни лет.

Ако желите да резервишете јефтине летове до Кариба са поенима ...

Бритисх Аирваис Екецутиве Цлуб и Ибериа Плус нуде одличне цене награда за Америцан Аирлинес и Аласка Аирлинес на директним летовима унутар Северне Америке. Ако сте у Мајамију или Шарлоту, можете резервисати наградне летове до Кариба за само 7.500 Авио-а у оба смера.

Поговори нису ограничени само на Мајами и Шарлот. Путници из 19 градова широм У.С. могу резервисати летове до Кариба за 13.000 авиона или мање. Осим тога, можете пренети Цхасе или АмЕк бодове на Авиос у односу 1:1 да резервишете ове јефтине летове за Карибе.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here