Колико дуго ће вам пријава за пребрзу вожњу остати у евиденцији?

Казна за прекорачење брзине обично остаје у вашој евиденцији три до пет година. Тачан временски оквир варира у зависности од државе у којој живите и колико брзо сте прелазили ограничење брзине.

» ВИШЕ: Шта да радите када добијете казну за прекорачење брзине

На пример, карта за вожњу 16 мпх преко ограничења брзине остаће у вашем рекорду вожње пет година у Вирџинији, али само три године у Калифорнији.

Како казна за прекорачење брзине утиче на ваше поене?

Многе државе имају бодовни систем за утврђивање подобности за вожњу. Ове државе додељују поене за прекршаје у вожњи. Што је већи прекршај, више поена добијате.

Иако осигуравачи аутомобила не одређују цене само на основу негативних поена, вишеструке карте ће повећати стопе осигурања аутомобила. Поени такође могу утицати на то колико дуго ваша карта остаје у вашој евиденцији о вожњи и чак довести до суспендовања ваше дозволе ако прикупите превише.

На пример, у Пенсилванији, возачи који су ухваћени да возе 11-15 мпх преко ограничења добијају три бода, али возачи који прелазе ограничење брзине 16-25 мпх добијају четири бода. Пенсилванија уклања три бода после 12 месеци без иједног саобраћајног прекршаја. Дакле, што више бодова имате, дуже ће вам требати да зарадите чист рекорд.

Иако ће ваши поени вероватно бити уклоњени на крају, казна за прекорачење брзине може остати у вашем трајном записнику у неким државама као што је Невада, чак и након што се поени уклоне.

Казне за прекорачење брзине и тарифе за осигурање аутомобила

Казна за прекорачење брзине ће утицати на ваше ауто осигурање у просеку од једне до три године. Време може да варира у зависности од ваше компаније и државе, па замолите свог агента да појасни колико дуго треба да очекујете више стопе. Имајте на уму да ћете такође изгубити све добре попусте на вожњу.

Штреберски савет: Стопе осигурања аутомобила расту у просеку 25% након казне за прекорачење брзине, према анализи стопа НердВаллет-а за 2020. Купујте около да бисте пронашли јефтиније цене.

Сазнајте детаље о стварној цени казне за прекорачење брзине на:

Цалифорниа.

Цолорадо.

Иллиноис.

Минесота.

Текас.

Вирџинија.

Како уштедети на осигурању након казне за прекорачење брзине

Ваше стопе се могу повећати након казне за прекорачење брзине, али и даље можете предузети кораке да пронађете бољу цену. Ево неколико савета за смањење рачуна за осигурање аутомобила:

Куповати около. Упоредите цене осигурања аутомобила ако сте ухваћени у пребрзи вожњи да бисте били спремни ако ваше цене порасту. Ауто осигуравачи се разликују по томе колико подижу стопе након казне за прекорачење брзине, тако да је кључно да идете у куповину ако желите нижу цену.

Избегавајте више прекршаја у вожњи. Уз додатне казне за прекорачење брзине, ДУИ и несреће могу значајно повећати ваш рачун за осигурање. Неће сви осигуравачи подићи стопе након једне казне за прекорачење брзине. Међутим, вероватно ћете приметити повећање након два или више инцидената, зато водите рачуна да возите пажљиво како бисте избегли било какве будуће прекршаје у саобраћају.

Узмите курс одбрамбене вожње. Неки осигуравачи, као што су Америцан Фамили, Геицо и Стате Фарм, смањиће вашу премију осигурања ако узмете одбрамбену класу вожње. У Њујорку возачи добијају 10% попуста до три године за завршетак курса.

Смањите покривеност. Ако тражите најниже могуће цене, можете уштедети тако што ћете добити минимално осигурање аутомобила потребно за легалну вожњу. Али добро размислите пре него што смањите покривеност. Ако имате кредит или лизинг аутомобила, нећете моћи да се спустите на минимално покриће, јер ваш зајмодавац вероватно захтева од вас да носите свеобухватно покриће и покриће од судара. Ако имате минимално осигурање, ваше осигурање ће коштати мање, али ћете можда морати да платите за крађу или оштећење вашег аутомобила из џепа.

» ВИШЕ: Најјефтиније компаније за осигурање аутомобила

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here