Како максимизирати наградну картицу Банк оф Америца Премиум

Кредитна картица Банк оф Америца® Премиум Ревардс® нуди одличне могућности да зарадите вредне награде за свакодневну потрошњу. Његова великодушна дефиниција путне потрошње значи више могућности за зараду 2к поена на куповини путовања. Поред тога, картица са годишњом накнадом од 95 долара нуди уносне кредите за путовања, леп спектар заштите од путовања и куповине и додатну зараду за чланове програма Банк оф Америца® Преферред Ревардс.

Поени које зарадите користећи кредитну картицу Банк оф Америца® Премиум Ревардс® вреде 1 цент по комаду, без обзира на то како их искористите — плус за људе који цене једноставне, јасне награде. И имате велику флексибилност када дође време да их искористите: замените бодове за путовања, кредит на изводу, депозит на одговарајући банковни рачун и још много тога.

Ево прегледа карактеристика картице, праћеног начинима на које можете максимално искористити ову картицу да бисте добили најбоље награде.

Преглед кредитне картице Банк оф Америца® Премиум Ревардс®

 • Примите 50.000 онлајн бонус поена - вредност од 500 долара - након што обавите куповину од најмање 3.000 долара у првих 90 дана од отварања налога.

 • Зарадите неограничена 2 поена за сваки долар потрошен на путовања и куповину ресторана и неограничен 1.5 поена за сваки долар потрошен на све друге куповине.

 • Чланови Банк оф Америца® Преферред Ревардс остварују бонус од 25% до 75% поена.

 • Искористите поене за кредит на изводу, депозит на одговарајуће рачуне Банк оф Америца®, кредит на Меррилл рачуне који испуњавају услове, поклон картице или као плаћање за куповину Банк оф Америца® Травел Центер-а.

 • Добијте до 100 УСД као кредит на изводу за непредвиђене случајеве авио-компаније као што су накнаде за чекирани пртљаг, надоградња седишта и друго.

 • Добијте назад до 100 УСД као кредит на изводу на ТСА прецхецк или Глобал Ентри таксу за пријаву сваке четири године.

 • Не плаћајте накнаде за иностране трансакције.

 • Годишња накнада је 95 долара.

Ево неколико стратегија да извучете максимум из ове картице.

Будите лојалан купац

Програм Банк оф Америца® Преферред Ревардс нуди низ погодности за клијенте који одржавају одређени минимални баланс, почевши од 20.000 УСД, на рачунима Банк оф Америца® или инвестиционим рачунима бренда Меррилл.

За чланове Преферред Ревардс који такође поседују одговарајућу кредитну картицу Банк оф Америца® као што је Банк оф Америца® Премиум Ревардс® кредитна картица, предности укључују повећање зараде на сваки долар наплаћен са картице. Чланови Преферред Ревардс су груписани у златне, платинасте и платинасте части, са повећаним бонусима на кредитној картици на сваком нивоу.

 • Златни чланови (квалификовани на 20.000 долара) добијају 25% бонуса.

 • Платинум чланови (квалификовани на 50.000 долара) добијају 50% бонуса.

 • Чланови Платинум Хонорс (квалификовани за $100,000) добијају бонус од 75% награда.

Ево колико поена ћете зарадити по долару наплаћеном са картице, у зависности од вашег статуса у Преферред Ревардс:

Потрошња на путовања и ресторане

Остала потрошња

Основни наградни поени по долару

2

1.5

Преферред Ревардс Голд

2.5

1.875

Преферред Ревардс Платинум

3

2.25

Префериране награде платинасте награде

3.5

2.625

Новац на путним кредитима

Да бисте добили максималну вредност са своје кредитне картице Банк оф Америца® Премиум Ревардс®, требало би да максимално искористите два доступна кредита на изводу:

 • До 100 УСД кредита авио компаније годишње за квалификоване куповине као што су надоградње, накнаде за чекирани пртљаг, накнаде током лета и накнаде за салоне код авио-компанија које испуњавају услове.

 • До 100 УСД кредита за безбедносну изјаву аеродрома за претходну проверу ТСА или таксу за пријаву за глобални улазак (доступно сваке четири године).

Ако сте у могућности да добијете пуну 100 УСД кредита за случајну накнаду сваке године, већ сте испред у поређењу са годишњом накнадом од 95 УСД.

Користите путно осигурање и заштиту малопродаје

Многе кредитне картице које нуде погодности за путне и малопродајне заштите долазе са огромним годишњим накнадама од неколико стотина долара годишње. Кредитна картица Банк оф Америца® Премиум Ревардс® долази са неким веома издашним погодностима заштите по много бољој цени.

Предности путовања укључују следећу заштиту за путовања у хитним случајевима:

 • Покривеност кашњења путовања и отказивања/прекида путовања.

 • Кашњење пртљага и надокнада изгубљеног пртљага.

 • Покривеност хитне евакуације и транспорта.

Заштита малопродаје за куповину која испуњава услове обухвата:

 • Купите заштиту да бисте поправили, заменили или надокнадили трошкове ако је прихватљива ставка купљена картицом украдена или оштећена у року од 90 дана од куповине.

 • Продужена гаранција која покрива додатну годину уз гаранције произвођача за квалификоване куповине.

 • Заштита од поврата која вам надокнађује трошкове квалификоване куповине ако продавац одбије да прихвати повраћај.

» Сазнајте више: НердВаллетове 4 најбоље кредитне картице за бенефиције путног осигурања

Искористите предност издашне категорије бонуса за путовања

Многе кредитне картице плаћају бонус поене када користите картицу за куповину путовања. Али шта тачно издавалац картице сматра „куповином путовања“? Банк оф Америца® има изузетно великодушну дефиницију путовања која плаћају 2к бонус поена.

Куповине извршене на овој картици које се квалификују за категорију путовања са 2к бонусом укључују авио-компаније, хотеле, мотеле, дере за време, приколице, изнајмљивање кампова, кампова, агенција за изнајмљивање аутомобила, изнајмљивање камиона и приколица, линије за крстарење, туристичке агенције, туроператоре , агенти за некретнине, оператери путничких возова, аутобуса, таксија, лимузина, трајеката, изнајмљивања чамаца, паркинга и гаража, путарина и мостова, туристичких атракција и експоната као што су уметничке галерије, забавни паркови, карневали, циркуси, акваријуми, зоолошки вртови и више.

То је много прилика да максимално повећате зараду бодова.

Доња граница

Кредитна картица Банк оф Америца® Премиум Ревардс® је одличан начин да зарадите награде за свакодневну потрошњу ако сте у могућности да у потпуности искористите њене предности.

Свако са најмање 20.000 УСД на квалификованим рачунима Банк оф Америца® или Меррилл може добити додатну вредност од ове картице као члан програма Преферред Ревардс банке. Али чак и нечлан може изаћи као победник са овом картицом тако што ће максимизирати своје кредите за путовања, заштиту путовања и куповине и бонус поене за путовања и оброке.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here