Како максимизирати Орбитз Ревардс Виса картицу

Орбитз Ревардс® Виса® картица нуди снажне награде за путнике који резервишу хотеле, летове и друго преко Орбитз-а. Чланови картице могу зарадити награде у вредности до 9% назад на неким путовањима резервисаним помоћу картице, плус уживати у бројним другим погодностима. Ево како да извучете највећу вредност са ове кредитне картице са годишњом накнадом од 0 УСД.

Уживајте у погодностима Орбитз Ревардс Голд статуса

Као корисник Орбитз Ревардс® Виса® картице, добијате аутоматски златни статус у програму Орбитз Ревардс, који долази са погодностима као што су бесплатан Ви-Фи и бесплатан доручак у објектима означеним као ВИП Аццесс хотели у програму. То је поврх основних погодности Орбитз Ревардс: цене само за чланове и наменски број телефона за корисничку подршку.

Орбитз даје члановима 1% назад (путем резервација на веб-сајту) или 2% назад (путем резервација апликација) на летове и пакете у облику Орбуцкс-а, који се могу искористити за попусте на вашу следећу резервацију. За основне чланове, награде за летове су ограничене на 50 долара. Али са златним статусом, можете зарадити до 250 долара у Орбуцкс-у кроз резервације летова сваке године.

Обично, чланови морају резервисати и остати четири ноћи у Орбитзу у календарској години да би стекли златни статус. Али са Орбитз Ревардс® Виса® картицом, аутоматски добијате златни статус, који можете лако да задржите из године у годину само тако што ћете извршити најмање једну куповину сваких 12 месеци са својом картицом.

» Сазнајте више: Преглед Орбитз Ревардс Виса: Сложени услови за високе награде

Освојите до 9% награда на Орбитз резервације

Сви чланови Орбитз Ревардс-а зарађују:

 • 4% назад на хотеле и смештај за одмор који испуњавају услове резервисане преко апликације Орбитз.

 • 3% назад на хотеле, смештај за одмор и активности резервисане у Орбитзу који испуњавају услове.цом.

 • 2% назад на летове и пакете резервисане преко апликације.

 • 1% назад на летове и пакете резервисане у Орбитзу.цом.

Али када платите резервацију са Орбитз Ревардс® Виса® картицом, повећаћете ту зараду додатним:

 • Поврат 5% на летове, пакете, хотеле, изнајмљивање за одмор, крстарења и активности.

 • 2% назад на изнајмљивање аутомобила.

Да бисте зарадили 9% назад, резервишите своју хотелску резервацију или изнајмљивање за одмор преко Орбитз апликације и платите Орбитз Ревардс® Виса® картицом.

Зарадите 2% награда за све остале куповине

За све остале куповине, зарадићете 2% назад са Орбитз Ревардс® Виса® картицом. Остале путне кредитне картице зарађују само 1% на већини врста куповина, што значи да ова картица зарађује до два пута више од награда за свакодневну потрошњу.

» Сазнајте више: Да ли треба да резервишете хотеле преко Орбитз-а?

Добијте неограничене награде за свакодневне куповине

Иако је зарада на летовима ограничена на основу вашег статуса Орбитз Ревардс, све друге куповине зарађују неограничене награде. Без обзира да ли резервишете путовање са Орбитз-ом или обављате свакодневне куповине, не постоји ограничење за награде које можете да зарадите на овим трансакцијама.

Зарадите кредит од 100 УСД

Примите кредит од 100 УСД када потрошите 1500 УСД са Орбитз Ревардс® Виса® у првих 90 дана од отварања налога.. Тај бонус добродошлице је једнак ономе што бисте добили од Тхе Прицелине Ревардс™ Виса® картице, путне кредитне картице конкурентске туристичке агенције на мрежи.

Преузмите апликацију Орбитз

Да бисте максимално повећали своје награде, упарите Орбитз Ревардс® Виса® картицу са Орбитз апликацијом. Апликација је доступна за Аппле и Андроид мобилне уређаје, бесплатно. Када резервишете одговарајући хотел или смештај за одмор преко апликације и платите својом Орбитз кредитном картицом, зарадићете 9% назад у наградама.

» Сазнајте више: Обрачун програма лојалности: хотели.цом Награде вс. Орбитз Ревардс

Купујте како вам награде не би истекле

Орбитз Орбуцкс обично истичу 365 дана након што су зарађени. Међутим, све док обавите барем једну куповину сваких 12 месеци, ваше награде никада неће истећи. Да бисте то олакшали, можете подесити најмање једно месечно аутоматско пуњење картице.

Убрзајте кроз безбедност аеродрома уз 6-месечну пробну верзију Цлеар

Цлеар користи биометријску технологију тако да чланови могу да прескачу безбедносне линије аеродрома док путују. Постоји преко 50 аеродрома, стадиона и других места широм земље где можете да користите Цлеар.

Нови власници картица добијају шестомесечно пробно чланство. Ако желите да наставите чланство, добићете 60 УСД попуста на аутоматску обнову. Ово смањује цену на 119 долара годишње, што је попуст од 33%.

Платите путовање картицом да бисте добили покриће за пртљаг

Власници картица су заштићени до 3.000 долара ако су им торбе изгубљене или украдене ако је путовање резервисано са Орбитз Ревардс® Виса® картицом. Ова погодност вам помаже да замените одећу и личне ствари у случају да се нешто догоди са торбама током путовања.

Уживајте у погодностима и попустима Виса Сигнатуре-а

Са овом Виса Сигнатуре кредитном картицом добијате додатне погодности директно од Виса-е. Бесплатне надоградње соба уз колекцију луксузних хотела, попусти код врхунских продаваца и ексклузивни приступ спортским улазницама и догађајима попут дегустације вина у Сономи само су неке од предности Виса Сигнатуре програма. Консијерж услуга је такође доступна 24 сата дневно.

Избегавајте накнаде за иностране трансакције када путујете у иностранство

Неке кредитне картице наплаћују до 3% накнаде за иностране трансакције приликом куповине у иностранству. Ови скривени трошкови могу бити гадно изненађење када се вратите кући са одмора. Орбитз Ревардс® Виса® картица не наплаћује накнаду за иностране трансакције, што је чини добром кредитном картицом за путовање.

Искористите Орбуцкс промоције

Орбитз нуди промоције током целе године у којима можете зарадити још више награда. Посетите Орбитз страницу са промоцијама да бисте видели које су понуде доступне пре него што резервишете следећу резервацију.

Доња граница

Као корисник Орбитз Ревардс® Виса® картице, имате много начина да максимизирате вредност своје кредитне картице. Можете зарадити 100 УСД бонуса добродошлице и до 9% награда за неке куповине. Осим тога, нема годишње накнаде и ваше награде неће истећи све док обавите барем једну куповину сваких 12 месеци.

Додатне погодности као што су аутоматски златни статус, шестомесечна пробна верзија погодности Цлеар и Виса Сигнатуре пружају још већу вредност ако их искористите.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here