Како минимални откупи могу да обезвреде награде са кредитне картице

Наградне кредитне картице нуде уносне погодности и бенефиције које могу вредети добар износ новца за власнике картица. Али ако нисте у могућности да уновчите награде које сте зарадили, може бити тешко извући пуну вредност са картице.

Минимални откуп — услов да имате одређени износ награда на својој кредитној картици пре него што уновчите — може отежати добијање вредности свог новца на зарађеним поенима, миљама или поврату готовине. У зависности од стопе награда картице и минималног откупа, можда ћете морати да потрошите хиљаде долара пре него што будете могли да искористите било коју награду.

Штреберски савет: Минималне услове откупа може бити тешко пронаћи када желите да се пријавите за картицу. Иако су издаваоци кредитних картица по закону обавезни да на уочљив начин објављују АПР-ове и накнаде у ономе што се зове Сцхумер кутија, они нису у обавези да открију минималне откупе на исти начин. Понекад морате директно да контактирате издаваоца да бисте сазнали.

» ВИШЕ: НердВаллет најбоље награђује кредитне картице

Зашто су битни минимални откупи

Минимални откупи на кредитним картицама не морају нужно да крше договоре, али у неким случајевима могу смањити ефективну стопу награда на вашој кредитној картици.

Узмите, на пример, Блуе Цасх Преферред® картицу из Америцан Екпресс-а, која има минимално 25 УСД. Ако сте имали салдо награда од 10 долара, не бисте могли да уновчите док не зарадите још 15 долара. Под претпоставком да зарађујете највећу могућу стопу награда на картици од 6% (или 0.06 поена по потрошеном долару), требало би да потрошите најмање 250 УСД више само да бисте затворили тај јаз од 15 УСД (250 УСД за куповине к 6% назад на сваку куповину = 15 УСД за награду).

За велике потрошаче или људе који редовно користе одређену картицу, такво ограничење можда није проблем. Али за људе који спорије троше, ограничења откупа могу учинити картицу мање вредном.

Популарне картице са минимумом откупа

Минимални износ откупа се обично увелико разликује у зависности од кредитних картица и издаваоца. На пример, Дисцовер и Цапитал Оне немају минималне исплате за повратне награде и кредите на путним изјавама, док други велики издаваоци захтевају од власника картица да потроше најмање 1.000 долара пре него што могу да искористе награде.

За најпопуларније повратне готовине и кредитне картице НердВаллет-а, ево минималних услова за откуп и колико бисте морали да потрошите да бисте уновчили своје награде.

Кредитна картица

Минимални откуп

Износ потрошње потребан за испуњавање минималног откупа*

Америцан Екпресс® златна картица

5.000 поена.

$1,250.

Банк оф Америца® Цустомизед Цасх Ревардс кредитна картица

Директан депозит на одговарајући 529 рачун или допринос на Меррилл налог који испуњава услове; откупе чекова или електронски депозити на текући или штедни рачун Банк оф Америца; кредит на квалификовани Цасх Манагемент Аццоунт® код Меррилл-а: 25 УСД.

*Не постоји минимални захтев за откуп приликом исплате новчаних награда као депозита на ваш Банк оф Америца® рачун или за кредит на изводу.

833 долара.

Кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

2.500 поена.

833 долара.

Блуе Цасх Еверидаи® картица из Америцан Екпресс-а

$25.

833 долара.

Блуе Цасх Преферред® картица из Америцан Екпресс-а

$25.

$417.

Цити® Доубле Цасх Цард – 18 месеци БТ понуда

$25.

$1,250.

Цити Премиер® картица

100 поена.

$33.

Делта СкиМилес® Голд Америцан Екпресс картица

5,000 миља.

$2,500.

Бусинесс Платинум Цард® компаније Америцан Екпресс

5.000 поена.

1,000 долара.

Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

5.000 поена.

1,000 долара.

У.С. Банк Алтитуде® Цоннецт Виса Сигнатуре® картица

2.500 поена.

625 долара.

Веллс Фарго Ацтиве Цасх℠ картица

Исплата са банкомата Веллс Фарго или директан депозит на одговарајући Веллс Фарго рачун: 20 УСД Опције готовинског откупа путем телефона или на мрежи: 25 УСД.

*Искоришћавање куповине мора да буде за 1 долар или више, а од власника картица се тражи да имају довољно награда да искористе цео износ трансакције.

Повлачење са банкомата Веллс Фарго или директан депозит на одговарајући Веллс Фарго рачун: 1.000 УСД.

Могућности откупа готовине путем телефона или на мрежи: 1.250 УСД.

Ворлд оф Хиатт кредитна картица

2.500 поена.

625 долара.

* Заокружено на најближи долар. Не укључује бонусе за регистрацију или ограничене временске понуде. Израчунато коришћењем највеће могуће стопе награда на свакој кредитној картици.

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Преферред® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Да бисте видели стопе и накнаде за Блуе Цасх Еверидаи® картицу од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Да бисте видели цене и накнаде за Америцан Екпресс® Голд Цард, погледајте ову страницу.

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Бусинесс Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Све информације о Амек ЕвериДаи® кредитној картици независно је прикупио НердВаллет. Амек ЕвериДаи® кредитна картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here