Колико вреде граничне миље?

Фронтиер Аирлинес дели своје миље као кикирики у лету. У ствари, наша анализа је показала да превозници додељују више него двоструко више миља по потрошеном долару од конкурената као што су Делта и Унитед. Ипак, број миља није битан ако не знате колико вреде.

НердВаллет вреднује Фронтиер миље на 0.7 центи сваки. Ово је основна вредност, извучена из стварних података о стотинама економских рута, а не максимална вредност. Другим речима, требало би да циљате на исплате награда које нуде 0.7 центи или више у вредности од ваших Фронтиер миља.

» Сазнајте више: Граничне миље: Комплетан водич

Шта значи ова вредност?

Упоредили смо многе Фронтиер руте приликом плаћања миљама у односу на готовину и утврдили да Фронтиер миље вреде 0.7 центи сваки, на основу овог поређења.

Другим речима, нисмо радили ништа фенси попут тражења посебно добрих понуда или откупа високе вредности. Требало би да будете у могућности да добијете 0.7 центи или више у вредности од ваших граничних миља.

Калкулатор: Претворите граничне миље у доларе

Користите овај калкулатор да одредите вредност у доларима за било који број Фронтиер миља, на основу наше основне процене. Ово је корисно када упоредите промоције, бонусе добродошлице или цену наградне карте.

Када је најбоље време за коришћење Фронтиер миља?

Упоредили смо неколико периода у нашој анализи и открили да вредност граничних миља варира у зависности од временског оквира. На пример, резервација 180 дана (шест месеци) унапред даје 0.7 центи, док резервација у року од 15 дана од лета доноси само 0.5 центи. Резервација путовања на врхунцу одмора нуди најбољу вредност од 0.9 центи.

Колико су флексибилне Фронтиер миље?

Не много. Фронтиер миље се могу користити само за резервисање Фронтиер летова, за разлику од неких других програма који нуде откупе партнера, портале за куповину и друге флексибилне употребе. Слично томе, не можете пренети Фронтиер миље на друге програме.

Питате се шта можете да урадите са тим километрима? Погледајте наш водич за табелу награда Фронтиер Аирлинес-а.

Како смо утврдили вредност Фронтиер миља?

Прикупили смо стотине тачака података упоређујући новчану вредност са вредношћу награде (миља) за исте руте и датуме. То јест, упоредили смо цену дате карте у готовини или миљама на многим картама.

Овај метод се разликује од многих других по томе што гледа на искупљења у стварном свету, а не на хипотетичка, максимална искупљења. Предност овог приступа је у томе што пружа стварну, стварну индикацију колико ове миље у просеку вреде. Међутим, то не узима у обзир откупе високе вредности које траже ентузијасти поена.

Често постављана питања Колико вреди 10.000 Фронтиер миља?

Према анализи НердВаллет-а, 10.000 Фронтиер миља вреди око 70 долара.

Колико вреди 25.000 Фронтиер миља?

Према анализи НердВаллет-а, 25.000 Фронтиер миља вреди око 175 долара.

Колико вреди 50.000 Фронтиер миља?

Према анализи НердВаллет-а, 50.000 Фронтиер миља вреди око 350 долара.

Колико вреди 80.000 Фронтиер миља?

Према анализи НердВаллет-а, 80.000 Фронтиер миља вреди око 560 долара.

Колико вреди 100.000 Фронтиер миља?

Према анализи НердВаллет-а, 100.000 Фронтиер миља вреди око 700 долара.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here