Како се кретати по категоријама Хиатт награда

Програм лојалности Ворлд оф Хиатт пружа много могућности да искористите бодове за боравак у хотелима и одмаралиштима широм света. Некретнине које се крећу од погодних аеродромских локација до хотела Парк Хиатт са пет звездица подељене су у категорије које одређују колико бодова вам је потребно за наградно вече. Кретање по овим категоријама може бити изазовно, па ево неколико савета које треба имати на уму када кренете на своје путовање у категорије Ворлд оф Хиатт откупа.

Шта су категорије Хиатт награда?

Свака некретнина Ворлд оф Хиатт спада у категорију, од 1 до 8. Што је категорија виша, потребно је више бодова да бисте искористили наградно вече.

Уопштено говорећи, категорију хотела одређују варијабле попут локације, врсте имовине и потражње. Луксузни Хајат брендови попут Парк Хиатт и Хиатт Регенци, као и хотели на пожељним локацијама, обично су у категоријама од 5 до 8.

На пример, ако планирате путовање у Мајами, можете одабрати некретнину категорије 2 као што је Хајат Плејс Мајами аеродром-Ист, који се налази преко пута међународног аеродрома. Ако је гламурозни бутик хотел у Соутх Беацх-у у Мајамију више ваш стил, имање категорије 5, као што је Тхе Плимоутх Соутх Беацх, може бити ваш избор.

Како пронаћи хотел који одговара вашем буџету за бодове

Са неким програмима лојалности у хотелима, може бити тешко пронаћи некретнине у којима ћете имати довољно бодова за наградни боравак. Морате да наставите да тражите различите датуме или градове у стратегији погоди или промаши да бисте пронашли просторију у буџету за бодове.

Али Хајат има бољи начин - ако знате где да тражите. Почевши од странице „Користите своје награде“, можете пронаћи корисну алатку која вам омогућава да тражите хотеле по категорији. Кликните на „Истражи мапу“ и видећете „Филтери“ у горњем десном углу странице. Кликните на њу да бисте сортирали некретнине према бренду хотела, садржајима и најкориснијим за претрагу ноћних награда, категоријама са јасно приказаним бројем бодова који су вам потребни за боравак у свакој категорији.

» Сазнајте више: Ваш водич кроз листу награда Ворлд оф Хиатт

Врхунске и ванвршне цене

Тренутно, број поена потребних за боравак у одабраном објекту Ворлд оф Хиатт не расте или опада у зависности од доба године или потражње.

Али то се ускоро мења, пошто је Ворлд оф Хиатт најавио да ће почети да користи вршне и ванвршне цене. У свакој категорији, хотели и одмаралишта ће имати три нивоа откупа: ван радног времена, стандардни и вршни. Ова динамичка цена ће се примењивати на све понуде соба, укључујући стандардне собе, стандардне апартмане, премиум апартмане, Регенци/Гранд Цлуб, све Поинтс + Цасх собе, алл-инцлусиве одмаралишта и одмаралишта Миравал.

  • Стандард: Поени ће пратити тренутну структуру, почевши од 5.000 поена по ноћи.

  • Врхунац: Потребно је више бодова када су хотели најпрометнији, почевши од 6.500 по ноћи.

  • Ван шпица: Потребно је мање бодова када су хотели мање заузети, нудећи најбољу вредност, почевши од 3.500 поена по ноћи.

Да бисте прегледали број бодова који ће вам требати почевши од 2022. за собе сваког типа и у свакој категорији, погледајте нове графиконе овде.

Стварни хотели и датуми на које то утиче биће објављени средином октобра 2021., а те цене ће се примењивати на боравке почев од марта 2022. и касније.

Када појединачна својства објаве вршне и ванвршне нивое откупа, они се неће променити. Дакле, не морате да бринете о изненадном порасту потражње (рецимо, за конвенцијом) који ће штетити вашим плановима путовања.

Доња граница

Ворлд оф Хиатт тачке могу да вас одведу скоро где год желите. Али извући максимум из њих значи разумети како је цена откупа собе коју желите сада иу будућности.

Фото љубазношћу Хиатт-а.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here