Како искористити југозападне поене

Соутхвест Рапид Ревардс је један од најбољих програма за честе путнике за путнике који воле једноставност. То је углавном због чињенице да су њени поени дивна валута која није потребна за одржавање.

Рапид Ревардс бодови никада не истичу, а вредност Рапид Ревардс поена блиско одражава готовинске цене за авионске карте; не морате да бринете о томе да ли сте добили добар или лош откуп када резервишете летове за југозапад. И иако је уновчавање поена Рапид Ревардс за авионске карте обично најбоље искупљење, нисте ограничени само на то.

Постоји неколико начина да искористите југозападне поене - али нису сви откупи једнаки. Иако ценимо поен Рапид Ревардс као 1.4 цента, обично ћете то добити само када искористите своје бодове за летове југозапада. Други откупи - као што су нови пар слушалица или међународни лет са авио-компанијом која није југозападна - обично нису идеална. Ево примарних начина да искористите југозападне поене, генерално поређане од најбољег до најгорег.

» Сазнајте више: Ваш водич за зарађивање поена Соутхвест Аирлинес Рапид Ревардс

Како искористити Соутхвест бодове

Најбољи откуп: летови Соутхвест Аирлинеса

Један од најједноставнијих начина да искористите Рапид Ревардс поене је резервисање летова за југозапад — да не спомињемо да је то једна од најбољих вредности ваших поена.

Уместо одређивања цена летова коришћењем табела награда заснованих на удаљености, као што су неке авио-компаније, стопа откупа Соутхвест-а директно корелира са готовинском ценом карте. То значи да што је цена виша, више поена ће вас „коштати“.

Југозападне авио карте су подељене у три категорије, од којих се све могу искористити са поенима:

  • Бусинесс Селецт (најскупљи, веће стопе зараде, већа флексибилност).

  • Било када.

  • Ванна Гет Аваи (најјефтинији, ниже стопе зараде, мање флексибилности).

Све карте испуњавају услове за две бесплатне чекиране торбе и без накнаде за промену, а кредити се могу поново користити до 12 месеци након издавања ако летач мора да откаже своју карту.

Да бисте искористили своје Рапид Ревардс поене за летове, пријавите се на веб локацију Соутхвест и уверите се да је опција „Поени“ изабрана у претрази (не „Долари“). Можете користити своје Соутхвест тачке да резервишете летове за било кога, не само за себе.

Штреберски савет: Неке врсте карата, као што су старије, бебе, дечије, војне и државне карте, не испуњавају услове за куповину са поенима.

У реду откуп: Резервација међународних летова на југозападу (ако имате кредитну картицу Соутхвест)

Док многе друге авио-компаније дозвољавају редовним члановима да користе своје миље за резервисање наградних летова других авио-компанија, немојте то очекивати овде. Соутхвест није део савеза авио-компанија и нема никаква формална партнерства са авио-компанијама, тако да већина људи може да користи само Рапид Ревардс бодове за лет према југозападу.

Међутим, ако имате кредитну картицу Соутхвест, можете да користите своје бодове да резервишете међународне летове са авио-компанијама које нису са Југозапада преко програма Соутхвест Море Ревардс. Овај портал за онлајн куповину омогућава корисницима да купују производе изван летова Соутхвест, укључујући међународне летове других авио-компанија.

Према нашој анализи програма Соутхвест Море Ревардс, трошкови резервације међународног лета на поенима (на основу наше процене Рапид Ревардс-а на 1.4 цента) је и даље 50% марже у поређењу са ако сте само платили лет у готовини.

Али, ако имате тону југозападних тачака за спаљивање и не очекујете да их користите на југозападном лету, ово би могла бити у реду опција.

Искориштавање субпар: Искористите поене Соутхвест за поклон картице (за власнике картица)

Портал Соутхвест Море Ревардс такође омогућава власницима кредитних картица Соутхвест да размене своје бодове за поклон картице ресторанима, робним кућама, продавцима и још много тога. Обично ћете на листи наћи велике брендове широм земље као што су Оливе Гарден, Буффало Вилд Вингс, Стаплес, ПетСмарт и Маци'с.

Иако може бити прилично забавно брчкати по порталу Море Ревардс, ови откупи обично имају ниску стопу поврата. Већина откупа поклон картица кошта 15.000 поена за поклон картицу од 100 УСД (0.6 центи по вредности поена), мада повремено можете пронаћи бољу понуду или мање опције.

Нажалост, чланови Рапид Ревардс више нису у могућности да откупе Соутхвест бодове за Амазон поклон картицу као што су то чинили у прошлости.

Лош откуп: Физички производи (ако имате кредитну картицу Соутхвест)

Најгора ствар коју можете купити својим поенима на платформи Соутхвест Море Ревардс - опет, доступна само власницима кредитних картица Рапид Ревардс - су физичке ствари. Говоримо о електроници, кућним и баштенским алатима, путном осигурању, поклонима за кућне љубимце, кафи и наочарима за сунце.

И све је то генерално лош посао. Према нашој анализи производа Море Ревардс, физички артикли су у просеку означени за невероватних 161%, у поређењу са њиховом куповином по малопродајној цени.

Осим ако очајнички не желите да купите неки од артикала, немате довољно новца да бисте га купили традиционалним путем и на други начин не планирате да користите своје бодове, прескочите ову опцију.

Искупљење које је добро: дајте их у добротворне сврхе

Можете ли донирати Соутхвест поене? Да — Соутхвест вам омогућава да дате своје поене једној од око пола туцета добротворних организација, укључујући Фондацију Маке-А-Висх и Удружење за заштиту студената.

Да бисте донирали своје Соутхвест поене у добротворне сврхе, идите на страницу за донације Соутхвест-а и пратите упутства одатле.

Што се тиче онога што добијете од тога, па, рецимо да добијете неке топле пахуљице. Иначе, нема много вредности, поготово зато што се поени донирани у добротворне сврхе неће рачунати у вашу квалификацију за побољшани статус у програму брзих награда. Донирани поени се такође неће рачунати ни на једну квалификацију за Цомпанион Пасс или ознаку елитног статуса југозапада. Ваша донација се неће ни рачунати у активности вашег налога.

Што се тиче тога да ли је ваша донација одбитна од пореза, Соутхвест каже да би требало да се консултујете са својим пореским саветником.

» Сазнајте више: Соутхвест Рапид Ревардс програм: Комплетан водич

Искористите југозападне поене мудро

Соутхвестов програм Рапид Ревардс нуди разне могућности за искупљење, од једноставних летова до једне од више од 100 дестинација Соутхвеста у Сједињеним Државама.С., Мексико и Кариби. Ако не желите да летите, имате и неке друге опције, али да бисте максимизирали своју вредност, најбоље је да користите своје Рапид Ревардс бодове на Ванна Гет Аваи ценама за летове Соутхвест.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here