Како откупити Виргин Атлантиц миље, корак по корак

» Сазнајте више: Наградите слатка места користећи поене Виргин Атлантиц Флиинг Цлуб

Откуп миља за летове Виргин Атлантиц

Важно је напоменути да се само награде Виргин Атлантиц могу резервисати путем интернета. Касније ћемо покрити како се партнерски летови могу резервисати. Процес резервације награда је једноставан, а Виргин Атлантиц га чини лаким са пет једноставних корака:

1. Пријавите се на свој рачун

Када сте сакупили или пренели бодове на свој Флиинг Цлуб налог, време је да резервишете! Једноставно се пријавите на свој налог тако што ћете кликнути на дугме "Пријави се" у горњем десном углу почетне странице Виргин Атлантиц.

Унесите своје акредитиве да бисте се пријавили. Бићете преусмерени на почетну страницу, где можете да започнете претрагу награда.

2. Потражите простор за награде

Да бисте потражили награду Виргин Атлантиц, унесите полазак, одредиште, датум и број путника. Можете сазнати које аеродроме Виргин Атлантиц пружа тако што ћете кликнути на полазак или одредиште и изабрати „Пуна листа аеродрома.”

Обавезно кликните на „Напредна претрага“ и изаберите „Миље“ или „Миље плус новац“ ако вам недостаје миља и желите да платите делимично готовином.

Ако имате флексибилност, означите поље „Прикажи флексибилне датуме“. Ово ће вам омогућити да видите доступност награда за три дана пре и после наведеног датума.

Можете чак и да пређете на „Приказ календара“ да бисте видели доступност награда за цео месец.

3. Изаберите датум

Када видите лет који вам одговара, једноставно изаберите, а затим притисните „Настави“ на дну странице. Видећете укупну цену, укључујући порезе и накнаде, приказану црвеном бојом.

4. Изаберите лет

На следећој страници можете одабрати свој конкретан лет, па чак и погледати цену карте у готовини. Ово је корисно јер ако Виргин Атлантиц има посебно издашну продају, можда би имало смисла платити готовином, а не откупљивати миље.

5. Платите и резервишите

Изаберите свој лет и бићете преусмерени на страницу за наплату где можете да унесете податке о кредитној картици и завршите резервацију.

Искористите Виргин Атлантиц миље за награде партнера

Виргин Атлантиц има 11 авио-партнера, од којих сваки има посебну табелу награда. Да бисте искористили Виргин Атлантиц миље за награде партнера, потребно је да позовете број корисничке службе Флиинг Цлуба, који се разликује у зависности од региона.

Пре него што позовете, увек је од помоћи да унапред решите неколико ствари:

1. Припремите свој број награде

Мораћете да га доставите како би агент могао да приступи вашем налогу и заврши резервацију.

2. Знајте колико миља вам треба

Сваки од партнера Виргин Атлантиц-а има јединствену табелу награда, што значи да се стопе откупа за исте дестинације могу разликовати међу партнерима. Важно је да унапред истражите своје опције како бисте били свесни најјефтиније доступне опције. Обавезно обавестите телефонског агента са којом конкретном авио-компанијом желите да искористите миље како не би било изненађења при плаћању.

3. Знајте своје датуме путовања и флексибилност

Када резервишете награде онлајн, често ћете морати да извршите више претрага са различитим датумима путовања, па чак и аеродромима. Када предајете овај задатак телефонском представнику, важно је да будете спремни са резервним опцијама у случају да жељени датуми путовања и дестинације не успеју.

Обавестите их колико сте флексибилни, наведите алтернативне датуме ако је потребно и обавестите их да ли сте вољни да промените класу кабине или авио-компанију да би итинерар успео. Ако унапред размислите о својим опцијама и будете спремни да дате ове информације телефонском представнику у тренутку, уштедећете време и фрустрације.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

  • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

  • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

  • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

  • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

  • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

  • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Планирање путовања? Погледајте ове чланке за више инспирације и савета: 7 разлога да добијете Виргин Атлантиц Ворлд Елите Мастерцард Упоредите најбоље програме за честе путнике 9 најбољих кредитних картица авио-компанија у фебруару 2020

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here