Како купити понуде за Црни петак на мрежи

Црни петак, који пада на новембар. 27 ове године, еволуирао је од помахниталог једнодневног догађаја у продавници до целе сезоне уштеда, са скоро свим понудама доступним на мрежи. Куповина на вебу може изгледати као избор без проблема, посебно током пандемије. Али ваша стратегија - или недостатак једне - и даље може учинити или покварити ваше искуство.

Следите ове савете за лакшу онлајн куповину Црног петка.

Направите листу

Паметна куповина црног петка почиње раним планирањем. Направите буџет тако да ћете тачно знати колико можете да приуштите да потрошите на поклоне - и можда неколико посластица за себе. Затим можете покренути листу.

Продавци обично објављују огласе за Црни петак унапред, често онлајн, у својим апликацијама, поштом или путем е-поште. Прегледајте огласе и изаберите производе у свом ценовном рангу. Када се пријавите на веб са својом листом у руци, биће вам лакше да се фокусирате на те ставке и одолите другим примамљивим понудама.

Поставите распоред

Не пропустите прилику да искористите најбоље цене. Сазнајте када почиње продаја и означите свој календар или поставите подсетнике. Понуде обично почињу много пре Црног петка, дан после Дана захвалности. Такође је вредно напоменути да се временски рокови продаваца на мрежи и продаје у продавницама не поклапају увек. На пример, Валмарт продаја ће почети у петак, новембра. 27, у 12 часова.м. Источно време онлајн и 5 а.м. по локалном времену у продавницама.

Одређене понуде у оквиру веће онлајн продаје можда неће бити активне до одређеног времена. Док је Амазонова недеља понуда за црни петак 2019. покренута у новембру. 22, купци су морали да чекају до новембра. 28 да бисте добили попуст за Ецхо Дот звучник треће генерације.

Купујте рано

Пошто продаја обично почиње данима или недељама пре Црног петка, не морате да чекате да бисте остварили велике уштеде. Ове године, Амазонов премијерни дан у октобру изазвао је чак и раније празничне понуде од уобичајених од конкурентских продаваца.

Али то није једини разлог за рано наручивање. Пораст броја онлајн куповине и поремећаја у ланцу снабдевања током пандемије могао би да доведе до широко распрострањених кашњења испоруке. Бржа куповина може осигурати да ваши пакети стигну на време за празнике. Осим тога, имаћете веће шансе да покупите артикле који се купују пре него што се распроду.

Креирајте налоге на веб локацијама продаваца

Подесите онлајн налоге код продаваца које планирате да посетите. Када дође дан продаје, већ ћете имати своје информације о плаћању и испоруци у евиденцији. Ово вам може помоћи да убрзате процес плаћања и завршите трансакцију пре него што артикал нестане на залихама.

Упоредите цене

Зашто ризиковати да платите више него што морате? Пре него што завршите куповину, повуците нови прозор прегледача. Брзо претражите артикал на Гоогле-у и погледајте понуде које су доступне код различитих продаваца. Неке апликације за куповину ће то урадити уместо вас. Не заборавите да узмете у обзир купоне, бодове лојалности или посебне понуде — као што је бонус поклон картица уз куповину — када одређујете где ћете добити најбољу вредност.

Погледајте свој бесплатни кредитни извештај Сазнајте шта се дешава са вашим бесплатним кредитним извештајем и сазнајте када и зашто се ваш резултат мења. Почети

Примените купоне

Неки трговци на мало дају купоне поред већ ниских цена као додатни подстицај да купују своју продају. У прошлости, Маци'с и ЈЦПеннеи су укључивали посебне промотивне кодове у своје огласе за Црни петак. Покушајте да претражујете веб локације са купонима или користите проширење прегледача да бисте пронашли додатне попусте на ставке које испуњавају услове у вашој поруџбини.

Потражите бесплатну или јефтину доставу

Бесплатна испорука за минималне наруџбине може вам помоћи да повећате и уштеде за Црни петак.

Многи трговци на мало мењају своје политике испоруке око празничне сезоне, подижући конкуренцију у велику брзину. Маци'с смањује минималну поруџбину за бесплатну стандардну испоруку са 99 УСД на 25 УСД до новембра. 30.

Али бесплатна или јефтина достава није гаранција свуда. Размислите о преузимању поруџбине у продавници, ако се нуди, што вам често омогућава да заобиђете трошкове испоруке. Пажљиво проверите детаље о политици продавнице док одмеравате опције.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here