Како да почнете да радите чудне послове у ТаскРаббит-у

За људе који траже начине да зараде новац радећи послове са стране, ТаскРаббит може бити добра опција. Али пре него што се ставите на располагање за састављање Икеа намештаја и обављање послова, будите сигурни да знате шта је укључено.

Шта је ТаскРаббит?

ТаскРаббит је услуга заснована на задацима која ради у преко 50 У.С. градова и повезује кориснике, зване Таскерс, са плаћеним свиркама. Радници се плаћају по сату, минус накнада за услугу. Такође постоји могућност савета, од којих 100% иде Таскеру. Послови који имају „највећи потенцијал за зараду“ су послови за мајсторе, селидбе и чишћење, наводи компанија.

Трошите паметније. Добијте награду. Повежите своје картице да бисте видели које ће зарадити највише од ваше потрошње — а нове да проверите. ПОКРЕНИ СВОЈЕ БРОЈЕВЕ Назад на врх

Како да радите са ТаскРаббит-ом

Да бисте испуњавали услове, морате имати 18 година или више, имати текући рачун, кредитну картицу и паметни телефон и проћи провјере прошлости и личне карте.

Да бисте се регистровали на сајту, мораћете да наведете основне информације о себи, отпремите слику профила, подесите директан депозит, подесите стопе плаћања и наведете свој ниво искуства за ваше категорије задатака.

За сваку услугу коју пружате, такође ћете морати да додате „брзи увод“ са детаљима зашто би људи требало да изаберу ваше услуге (више о томе касније). Да би вам помогао да задржите позитивне критике и оцене, ТаскРаббит препоручује да ограничите те услуге на оне које „можете да обављате на висококвалитетном нивоу.”

Ако ТаскРаббит одобри вашу пријаву, биће вам наплаћена бесповратна накнада за регистрацију од 25 УСД и морате да присуствујете оријентацији пре него што почнете да испуњавате задатке.

Сазнајте како да привучете клијенте и успете у наставку.

Направите јак профил

Ваш „брзи увод“ је кратка реклама за приказивање ваших вештина, тако да ћете морати да будете креативни да бисте пренели праву поруку. Укључите се у најважније детаље, као што је како можете да решите конкретан проблем или испуните потребе клијента, и подржите то релевантним акредитивима или искуством. На пример, ако нудите услуге планирања догађаја, можете да поменете канцеларијску празничну забаву коју сте организовали и која је прошла без проблема — и била је под буџетом за покретање.

Ту је и одељак „о“ где можете да пружите више детаља о својим квалификацијама, разговарате о својој радној етици и повежете се са својом професионалном веб-страницом да бисте ојачали свој случај.

Погледајте профиле најбоље оцењених или „елитних“ задатака да бисте добили идеје за побољшање вашег профила. И замолите пријатеља или члана породице да прегледа ваш профил како бисте били сигурни да нема грешака у куцању или граматичких грешака.

Оставите одличан утисак, зарадите добре критике

Да бисте успели у ТаскРаббит-у, важно је пружити одличну услугу корисницима током целог посла. То значи да имате пријатељски тон када шаљете поруке клијентима, долазите на време, избегавате отказивање и пратите након што завршите како бисте били сигурни да су клијенти задовољни. Не само да је то добар посао, већ клијенти могу оставити јавну рецензију и оцене на вашем профилу када добију фактуру или обавештење о отказивању. Оцене обухватају њихову интеракцију са вама, као и вашу благовременост и одзив, између осталог.

Прочитајте блог ТаскРаббит и погледајте друге ресурсе за учење на сајту да бисте добили савете и трикове од других о томе како да побољшате свој положај на сајту. То ће отворити врата за више наступа, повећати ваше шансе да зарадите напојнице и омогућити вам да повећате стопе. Редовно истражујте просечне цене својих услуга како бисте били сигурни да је ваша цена конкурентна

Назад на врх

ТаскРаббит послови које треба размотрити

Ево само неколико начина да зарадите новац на ТаскРаббит-у. (Напомена: Неки типови задатака могу бити доступни само у одређеним градовима, а неки су привремено суспендовани због пандемије ЦОВИД-19.)

Обављајте задатке. Покупите хемијско чишћење. Оставите пакете у пошти. Попуните рецепте. Ови послови су логистички проблем за већину људи. Олакшајте њихов терет по стопи од 35 долара или више по сату, у зависности од вашег града и потребних обавеза. Добићете бонус поене и доларе ако имате поуздано возило, јер за неке послове може бити потребан аутомобил или камион.

Извршите испоруке. Задаци испоруке су међу најтраженијим на ТаскРаббит-у. Задаци могу да обухватају испоруку намирница као што су намирнице заузетој мами, крофне на састанак у канцеларији и пиво на журку. Радници почетници се обично запошљавају за око 20 долара по сату, према ТаскРаббит-овој апликацији Таскер. Потребан вам је приступ превозу да бисте завршили задатке испоруке, у већини случајева. Такође, нећете добити надокнаду трошкова као што су бензин или паркинг.

» Ево шта смо научили узимајући анкете за новац

Чекати. Да, можете да будете плаћени да чекате — у реду, на терену, за испоруку, како то кажете. У Вашингтону, Д.Ц., на пример, Таскерс могу зарадити 35 долара по сату или више да би нашли некоме место у врућем новом ресторану или држали терен за рекреативни спортски тим. Све што вам треба је добра књига, ћебе или столица и неколико сати слободног времена.

Украсите. Претворите своје креативне таленте у споредну свирку. Можете помоћи у декорацији догађаја као што је венчање или кућна забава или једноставно помоћи клијентима да окаче слике на зид или поставе божићна светла. Цене за декорацију обично почињу од 18 долара по сату.

Саставите намештај. Састављање Икеа намештаја је вештина која вам може зарадити велики новац. Радници у Чикагу, на пример, често налажу преко 40 $ на сат за склапање намештаја, а неки наплаћују и 70 $ на сат. Осим ако није другачије назначено, од вас се очекује да понесете сопствене алате да бисте завршили састављање.

Помоћ на забави. Покупите наступе као бармен, сервер или угоститељ за догађаје. Особе које обављају задатак могу бити позване да поздраве госте и помогну око подешавања и чишћења. Неки захтеви за партијско особље могу бити неконвенционалнији, посебно око Ноћи вештица, када Таскерс често добијају свирке које једноставно захтевају да се обуче у костиме и да се друже са гостима.

» Испробајте ова четири начина са мало труда да зарадите више новца

Радите у дворишту. Уживајте у прљању руку у башти? Помозите некоме ко нема или нема времена да то уради. Радници могу да покупе наступе косе травњаке, грабљају лишће, лопатају снег, подрезују дрвеће и саде цвеће. ТаскРаббит предлаже да за почетак поставите цену на 23 УСД на сат, мада можете да је повећате на основу вашег искуства и да ли имате сопствену опрему, као што је косилица или тример за коров.

Чиста кућа. Мало људи воли да чисти. То је вероватно разлог зашто је толико људи спремно да плати 50 долара на сат или више да би неко други то урадио. Можете бити тај неко други куповином крпе и других средстава за чишћење. Можете добити једнократну наступ на чишћењу или понављајући посао, у зависности од захтева.

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here