Како путовати у Канкун са поенима и миљама

Канкун је веома популарна дестинација за америчке путнике. Има тиркизну воду, дуге плаже и неколико суседних жаришта дуж Ривијере Маје, као што су Плаја дел Кармен и Тулум.

Поред одличне хране и мноштва природних атракција, хотелска сцена у Канкуну је добро заокружена, са свиме, од јефтиног до луксузног смештаја и пуно алл-инцлусиве некретнина. Ако желите да путујете у Мексико са поенима и миљама, натерајте их да раде за вас путовањем у Канкун.

Ево неколико предлога за почетак.

Долазак у Канкун

Најближи аеродроми

Међународни аеродром Канкун је главна капија у регион. Налази се између Канкуна и Ривијере Маје. Редовна такси услуга доступна је на аеродрому по фиксним ценама, али многи хотели могу помоћи у организацији трансфера преко шатла. Јавни аутобуси не стају у хотелима, што их чини мање корисним за путнике. Препоручује се коришћење унапред уговорених услуга превоза. На тај начин се унапред одређује цена. Док сте на аеродрому, не прихватајте никакве плаћене понуде за вожњу; наговарање путника на аеродрому је противзаконито. Доступни су и аутомобили за изнајмљивање.

Главне авио-компаније које лете за Канкун

Ако желите да летите у Мексико са поенима, У.С. авио-компаније имају мноштво опција за Канкун из својих чворишта, као и из многих секундарних градова. Ово је само шачица У.С. превозници који имају довољно летова из целе земље до Канкуна. Имајте на уму да је нова туристичка такса од око 11 долара сада на снази и није укључена у цене авио карата. Ово треба да се плати на мрежи пре полетања.

 • Америцан Аирлинес.

 • Делта Аир Линес.

 • Соутхвест Аирлинес.

 • Спирит Аирлинес.

 • Унитед Аирлинес.

Лет до Канкуна по тачкама и миљама

Најбоља авио-компанија за летове до Канкуна већи део године је Америцан Аирлинес, која заснива цене наградних карата на табели награда. Награда за уштеду кошта између 12.500 и 15.000 миља у оба смера у главној кабини у зависности од датума путовања.

Ни Делта ни Јунајтед не објављују табелу награда, а њихове откупне цене могу бити свуда на мапи упркос томе што нуде повремене попусте. Као Делта и Унитед, Соутхвест и Спирит користе динамички модел цена, због чега је тешко знати колико бодова или миља треба уштедети унапред за путовање. Понекад, динамички модел цена може да доведе до веће вредности, али то зависи од тога када путујете. За најбоље шансе, почните да планирате рано.

» Сазнајте више: Најбоље кредитне картице авио компаније тренутно

Хотели на пунктовима у Канкуну

Канкун и Ривијера Маја имају толико опција за зараду и откуп бодова да је тешко чак и загребати површину.

За почетак, у наставку истичемо добро познату некретнину са неким од највећих програма лојалности. Али на крају, ваш избор хотела ће се свести на област у којој желите да останете, коју врсту имовине тражите и колико бодова желите да искористите.

» Сазнајте више: Најбоље хотелске кредитне картице тренутно

Марриотт Бонвои

Фотографија љубазношћу Тхе Ритз-Царлтон

Ритз-Царлтон Цанцун

Као један од најпрестижнијих хотела на улици Канкун, Ритз-Царлтон Цанцун се налази у центру, али нуди мир и тишину дуж плаже. Ако тражите луксуз на туристичком месту, то је то. Размислите о углађеним лустерима, мермерним подовима, елегантним трпезаријама и базенима на плажи. Ова некретнина Марриотт Бонвои такође нуди елегантан клупски салон, али не унапређује елите Марриотт Бонвои бесплатно. За приступ салону, гости морају да плате доплату на основу цене ноћења.

Марриотт Бонвои има снажно упориште у региону, са неколико објеката бренда Марриотт — од Фаирфиелд Инн-а и апартмана до алл-инцлусиве одмаралишта само за одрасле — који поклања бодове на различитим нивоима откупа.

Цена резервације у поенима: Ово је објекат Марриотт Бонвои категорије шест, што значи да собе почињу од 50.000 поена по ноћи за стандардне цене, 40.000 током ноћи ван шпица и 60.000 током ноћи на врхунцу. Можете пронаћи ниже цене користећи ПоинтСаверс резервације, када су доступне. НердВаллет тренутно вреднује Марриотт Бонвои бодове на 0.7 центи по боду. Одмаралишна такса од 43 долара по ноћи плус порез се намеће. Марриотт се обично не одриче одмаралишта за наградни боравак.

Како зарадити Марриотт Бонвои бодове

Ако имате Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, награда за бесплатно ноћење (у вредности до 50.000 поена) се може користити овде у ноћима где стопа откупа остаје на или испод 50.000 поена. Примењују се услови.

Ако не желите да носите кредитну картицу Марриотт Бонвои бренда, али и даље желите статус, размислите о Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а, која аутоматски долази са Марриотт Голд статусом (потребна је регистрација) и тренутно нуди бонус добродошлице на следећи начин : Зарадите 100.000 Мемберсхип Ревардс® поена након што потрошите 6.000 УСД на куповине на картици у првих 6 месеци чланства на картици. Услови се примењују. Генерално, ти поени се могу пренети на Бонвои програм у односу 1:1, али често постоје бонус промоције за трансфер. Примењују се услови.

Хилтон Хонорс

Фотографија љубазношћу Цанопи би Хилтон Ла Исла

Цанопи би Хилтон Ла Исла

Као једна од најновијих Хилтон Хонорс опција у Канкуну, Цанопи би Хилтон Ла Исла је једна од Хилтонових луксузних некретнина у овој области. Смештен у хотелској зони и са базеном на крову, шик декором и бесплатним дегустацијама локалног вина и пива, овај објекат има урбану жижу.

Ако тражите нешто близу, али не на плажи без осећаја пространог летовалишта, то је то. Очекујте ротирајуће уметничке изложбе, столице за љуљање у соби, живу музику и ватру на отвореном. Хотел се налази поред села забаве Ла Исла, које има ресторане, куповину и ноћни живот. Плус, ту је оближњи Феррис Вхеел.

Портфолио Хилтон Хонорс у региону није тако јак као Марриотт Бонвои, али расте. Хилтон има неколико нових некретнина у раду, укључујући више алл-инцлусиве хотела и нову Валдорф-Асторију следеће године.

Трошкови за резервацију у поенима: Хилтон нема постављену табелу награда, али собе обично коштају између 38.000 и 60.000 поена. НердВаллет вреднује Хилтонове поене на 0.5 центи по боду. У Цанопи би Хилтон Ла Исла нема одмаралишта. У Хилтон објектима који наплаћују одмаралишта, Хилтон се обично одриче тих накнада за наградни боравак, што га чини много пожељнијим да резервишете са поенима.

Како зарадити Хилтон Хонорс поене

Цанопи би Хилтон Ла Исла је одлично место да искористите сертификат за бесплатну викенд ноћ који долази са неким од Хилтон Хонорс кобрендираних картица. Златни или Диамонд Хилтон Хонорс чланови би могли да добију једну од соба са погледом на залазак сунца на вишим спратовима. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица такође долази са аутоматским статусом дијаманта. Примењују се услови.

Ако је ваш циљ да добијете статус или имате могућност да резервишете са поенима, али не желите кредитну картицу са брендом Хилтон, размислите о Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, која власницима добија аутоматски Хилтон Голд статус (потребна је регистрација). Ти поени би затим могли да се пренесу на Хилтон Хонорс програм у односу 1:2, дајући вам 2 Хилтон поена за сваки 1 Америцан Екпресс поен. Примењују се услови.

Свет Хајата

Фото љубазношћу Хиатт Зилара Цанцун

Хиатт Зива Цанцун и Хиатт Зилара Цанцун

Хиатт Зива Цанцун и Хиатт Зилара Цанцун су одличне алл-инцлусиве опције са нечим за сваки узраст. Бренд Зива је оријентисан на породицу, док је Зилара само за одрасле. Између одмаралишта налази се мноштво базена, ресторана и забавних садржаја. Гости Зиларе такође могу да користе објекте у породичној Живи, дајући им два одмаралишта по цени једног.

Трошкови за резервацију у поенима: Откуп собе у одмаралишту за све укључено почиње од 25.000 поена по ноћи за стандардну собу. Важно је напоменути да је ова стопа добра за највише две особе. НердВаллет оцењује Хиатт поене на 1.9 центи по боду. Ова два Хиатт објекта не наплаћују одмаралишне таксе, али за објекте који то чине, Хиатт их се обично одриче приликом наградног боравка.

Како зарадити Хиатт поене

Ворлд оф Хиатт кредитна картица олакшава зараду поена — и бонус поена — при свакодневним куповинама када останете у Хиатт-у. Такође можете да пренесете поене са Цхасе Ултимате Ревардс® у Ворлд оф Хиатт у односу 1:1.

» Сазнајте више: Како путовати до Пуерто Ваљарте по тачкама и миљама

Ако желите да идете у Канкун са поенима и миљама

У близини У.С., Канкун нуди мноштво опција за лет за откуп миља и бодова, плус широк спектар категорија хотела у којима можете искористити хотелске бодове.

Са толико понуде на тржишту, понекад плаћање у готовини за јефтин лет или хотел може имати више смисла од откупљивања тешко зарађених поена. Урадите математику пре путовања.

Да бисте видели цене и накнаде за Тхе Платинум Цард® од Америцан Екпресс-а, погледајте ову страницу.

Све информације о Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картици независно је прикупио НердВаллет. Хилтон Хонорс Америцан Екпресс Аспире картица више није доступна преко НердВаллет-а.

Да бисте видели цене и накнаде за Марриотт Бонвои Бриллиант™ Америцан Екпресс® картицу, погледајте ову страницу.

Како да максимизирате своје награде

Желите путну кредитну картицу која даје приоритет ономе што вам је важно. Ево наших избора за најбоље путне кредитне картице 2021, укључујући оне најбоље за:

 • Флексибилност, трансфер поена и велики бонус: Цхасе Саппхире Преферред® картица

 • Без годишње накнаде: кредитна картица Банк оф Америца® Травел Ревардс

 • Паушалне награде за путовања: Цапитал Оне Вентуре Ревардс кредитна картица 

 • Бонус награде за путовања и врхунске погодности: Цхасе Саппхире Ресерве®

 • Луксузне погодности: Платинум Цард® из Америцан Екпресс-а

 • Пословни путници: Инк Бусинесс Преферред® кредитна картица

Оставите Коментар

Please enter your comment!
Please enter your name here